ראיון חוזר/נוסף

D a n n y b o y

New member
ראיון חוזר/נוסף

אני עומד להגיש בקשה לראיון נוסף בלשכת הגיוס ומעניין אותי אם מישהו שעבר ראיון נוסף יכול לספר לי מה הולך שם. תודה רבה!

KT2

New member
גבר אני באותה בעיה

שלחתי להם כבר בקשה לפני חודשיים והם סרבו והשבוע אני שולח שוב בתקוה שהזונות יסכימו לתת לי לעשות את זה שוב

b l a c k s

New member
אחים שלי למה אתם רוצים רעיון חוזר?

מעניין אותי לדעת מה לא הצגתם את עצמכם באמת כמו שאתם או הפוך ? כי גם אני שוקל את זה אבל לא ניראה לי

YanivM17

New member
אני חשבתי על זה ובסוף קיבלתי..

זין :\ אמרתי להם שלא רוצה תותחנים\שריון ואני מעדיף הנדסה במקוםלהגיד כל מקום שהצבא ישים אותי בו סבבה רק שנאי חושב שאני יכול לתרום יותר במקום אחר (מודיעין אולי) קיצר זה באסה. דיברתי עם אח שלי והוא דיבר עם חברים שלו ידידות והכל אחת מהן - מראיינת היא אומרת שאין אין אין מצב לעשות ראיון חוזר למה "אין אין אין"? כי זה לא כמו פסיכוטכני ש"אין סיכוי" ומי שמבקש מקבל אם יש לו הסבר טוב למה. קיצר הסיכוי לקבל מאוד נמוך אני מסתפק לצעקי בקב"א 53 בהצלחה בבקשות והטעות של החבוב פה שהוא שלח לפני חודשים ועכשיו שוב צריך לשלוח נונ סטופ

D a n n y b o y

New member
אין טעם בלנסות לנחש...

אני מודע לסיכויים הקלושים שלי לקבל ראיון נוסף, אבל אני חושב שיש לי סיבות מספיק טובות ואני מעדיף לא לפרט אותן על גבי הפורום.

meitul

New member
למה?

למה אתה רוצה ראיון חוזר?בדר"כ הלשכה לא מאשרת בקלות,האמת היא שרוב הפעמים התשובות הן שליליות...

KT2

New member
אני

בהתחלה לא רציתי בכלל להתגייס לכן סיפרתי שטויות ועכשיו אני ממש רוצה קרבי ובמיוחד סיירות לכן אני ביקשתי לעשות את הפסיכוטכני ואת הראיון האישי שוב כי יש לי קב"א נמוך מידי

D a n n y b o y

New member
הסיבה די פשוטה

עברו כבר יותר משנתיים מאז הראיון שלי ואני עתיד להתגייס רק בעוד שנתיים. אני חושב שהשתניתי בהמון מובנים מאז. אבל זה לא מה ששאלתי.

RiCh RaCh

New member
בעיקרון זה כמעט בלתי אפשרי

אבל היי אף אחד לא מת מלנסות אז תנסה בכיף כמוני כמוך גם אמח רציתי לעשות גם מבחנים וגם ראיון חוזר נוסף אבל לא קיבלו את הבקשה שלי מאותה סיבה כמו שלך הסיבות שמתקבלות בד"כ סיבות משפחתיות / אישיות לא במובן כמו שלא הייתי במיטבי לא ידעתי מה אני רוצה אז ופה ושם אז לתשומת לבך

למעלה