ראיון גל"צ מישהו שהיה בראיון זוכר מי היו האנשים בוועדה שהעבירה את הראיון? מישהו קיבל תשובה שהוא עבר?
A ar215 New member 31/1/07 #1 ראיון גל"צ מישהו שהיה בראיון זוכר מי היו האנשים בוועדה שהעבירה את הראיון? מישהו קיבל תשובה שהוא עבר?
פ פרוטגוניסט New member 31/1/07 #3 ../images/Emo45.gif והמסכנים שבינהם, האומללים ביותר, אלו שנדפקו ע"י המערכת, יצטרכו לבחור בין שני תפקידים נחשקים. סתם לדוגמא, מה שעולה לי בראש כרגע, אולי בין גל"צ להדרחת חי"ר. פשוט באסה. אכזריות שאין כדוגמתה. תוקם ועדת חקירה לאלתר!
../images/Emo45.gif והמסכנים שבינהם, האומללים ביותר, אלו שנדפקו ע"י המערכת, יצטרכו לבחור בין שני תפקידים נחשקים. סתם לדוגמא, מה שעולה לי בראש כרגע, אולי בין גל"צ להדרחת חי"ר. פשוט באסה. אכזריות שאין כדוגמתה. תוקם ועדת חקירה לאלתר!
D DayTripper2 New member 2/2/07 #7 רציני? לא אמור להיות שלב סימולציות ועניינים? בינתיים היו הפרשים של מקסימום שבועיים בין שלב לשלב, אז יש לי עכשיו ארבעה חודשים לחכות? \:
רציני? לא אמור להיות שלב סימולציות ועניינים? בינתיים היו הפרשים של מקסימום שבועיים בין שלב לשלב, אז יש לי עכשיו ארבעה חודשים לחכות? \: