ראיון ב"קול הקמפוס" (106 FM)

אדיב חן

New member
ראיון ב"קול הקמפוס" (106 FM)../images/Emo101.gif

היום, יום שלישי, התראיינתי ב"קול הקמפוס", 106 FM בתל אביב, בעניין התביעה הייצוגית נגד חתן כלה. הנושא כבר מוכר זה זמן לתחנה, אשר עשו תחקירים מצויינים על הנושא. הראיון היה קצר, ובו תיארתי בקצרה איך הגעתי לנושא, ועניתי על מספר שאלות משעשעות. היה סבבה. מחר, בשעה 8:00 בבוקר, יהיה שידור חוזר. הייתי מעלה קובץ MP3, אבל הפורום לא מקבל. אולי נקרא לו doc.* ונראה אם אפשר להתחכם ולהעלות אותו, או משהו. מקסימום, נקים אתר "GARUSH & GRUSHA" בGEOCITIES ונשים קישור. בראיון, ניתן לשמוע, בין היתר: *אותי, מדבר על התביעה. *את """עורכת הדין""" (גיחי), הוד מלכותה אסנת להב עושה מעצמה צחוק ומנסה לכסת"ח את עצמה בצורה מעוררת רחמים. *אותי, מספר הכיצד התקשר לו מנכ"ל(!) חתן & כלה (להלן - "גרוש & גרושה), הוד מלכותו איציק ז$הר, אל ביתי באזור החיוג 08, ובכה לאמא שלי שאני משמיץ אותו באינטרנט על לא עוול בכפו (גיחי!!!!!). מנכ"לי היקר, כנראה לא הבנת אותי נכון: אני לא רוצה להשמיץ אותך (SNICKER), אני בסך הכל רוצה לפרסם בתום לב תמונות שלך ושל אנשי השיווק שלך, אשר צולמו באופן חוקי ובתום לב במקום ציבורי, על מנת שאנשים ייזהרו לעשות אתכם עסקים, היות ולכאורה (גיחי) קיים חשד כי הנכם פועלים שלא כשורה. כשאמרתי שלא תוכלו לחיות כאן יותר, הרי שהתכוונתי לחיים עסקיים (גיחי). דרך אגב, פרטי המפורסמים כאן בפורום, מיועדים לנפגעות ונפגעים, לא לך ולשתולים שלך, מר איציק ז$הר. אבקשך שלא להטריד אותי ו/או את משפחתי בשיחות טלפון סתמיות. אנחנו לא חברים שלך. הטרדה נוספת תענה על ידי תביעה על הטרדה טלפונית. תודה. בברכה. המשך שבוע נעים ומפוחלץ שיהיה לך, ואני מקווה שהרבה הרבה יונים יחרבנו לך על הBMW. אופס, בעצם הם לא יכולות, כי עיקלו לך את ה
לפני כמה חודשים, כי היית ילד רע. לא יפה לעקוץ (
) את בנק הפועלים. תמו שידורינו להיום. בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי ********************************************************* הפרטים הנ"ל אינם מיועדים לאנשי גרוש & גרושה ו/או למנכ"ליה ********************************************************* [email protected] 5056543 - 03 6710931 - 08

המנכ"ל באמת התקשר../images/Emo35.gif מה הוא רצה../images/Emo35.gif

סחתיין על הראיון. גם אני הייתי מתעצבן אם "מפוחלצים" כאלה היו מבזבזים לי שעה מהחיים בשביל לשמוע את הזבל שלהם
באמת התקשר אליך המנכ"ל של חתן כלה? מה הוא רצה ממכם? ודרך אגב - איך אתה יודע שעיקלו לו את ה
? נ.ב. תמשיך "לפחלץ" להם את הצורה

אדיב חן

New member
מנכ"ל גרוש & גרושה וה../images/Emo33.gif פרק 1../images/Emo101.gif

בבוקר יום הראיון, בזמן שאימי היתה בביתה באיזור חיוג 08, התקשר אדם אשר הציג עצמו כאיציק זוהר (להלן - "איציק ז$הר"), וביקש לדבר עם מר אדיב חן, שלא היה בבית, וממילא אין סיכוי לתפוס אותו בטלפון, הוא בד"כ מקבל הודעות ומחזיר צלצול, אם מתחשק לו. על פי השיחה ותיאורו על ידי אמי, קיים יסוד סביר להניח כי אותו אדם אכן הנו המנכ"ל המדובר, מה גם שהוא השאיר את מספר הטלפון במשרדו (אחד מהמספרים המפורסמים בימים אלה ברדיו), וטען כי הוא "זמין כל הזמן" (...גיחי?). אמי טענה כי הוא דיבר בנימוס מאופק, וטען שאני משמיץ אותו על לא עוול בכפו (כולם איתי ביחד... גיחי?), והוסיף ותיאר בפני אמי את ה"השמצות", ואף ביקש לפקסס לה עותק מהפוסט
. אמי ניהלה איתו שיחה ארוכה ומעניינת על מבנה החברה שלו, על איכות האנשים המופיעים בקטלוג, על היות הדבר, לדעתה, מרמה, וכו´. כמובן שהמנכ"ל מיהר להגן על עצמו באופן שיווקי להפליא (טוב שהוא לא הזמין את אמא שלי לצילומים, אחרת הייתי CENSORED לו את ה
שאין לו). מכל מקום, הוא טען את הטיעונים הסטנדרטיים, על בגירים שחותמים על חוזה ומשלמים ועוד מיני BULL$HIT. הוא ביקש לדעת הכיצד ניתן להשיג אותי, וביקש שאצור איתו קשר על מנת שנשוחח (על מה, בדיוק? ממילא עוד מעט, HOPEFULLY, נשוחח בבית המשפט). הוא הוסיף, שהוא מאוד נפגע (?) מההאשמות שלי, ושהוא מנהל חברה טובה ואמינה (הנה מה טוב ומה נעים, כולם איתי בי-חד, גיחי!). הוא ביקש לדעת אם אני פועל בתשלום, ומה פתאום אני "אביר על סוס לבן", או משהו כזה. אני עוזר לידידי וידידותי, ואוהב לפחלץ נוכלים. אתה אוהב לרמות. זה מתקזז. לעניין ה
, אני לא פועל בתשלום, אבל אני בהחלט אבקש מבית המשפט שיפצה אותי על פעילותי, וזאת מתוך ה
שלך. תתחיל לשקשק. הוא גם טען שאני קושר גורמים שלא קשורים לחברה ומשמיץ אותם... אבל תבין, יש לי צילומים של צ´קים שהם פדו, עם החתימה שלהם וחותמת של החברה שלך. היתממות לשמה. נראה לי שתמו שידורינו להיום. אז הנה, תיאור תמציתי של שיחת ה
עם מנכ"ל גרוש & גרושה. HOPE THIS HELPS.

אדיב חן....

אני אחד מנפגעי חתן כלה, רק רציתי להתעדכן מה קורה לגבי התביעה. אני עדיין צריך לחתום על הצהרת התביעה. אתה לא אוסף את כל התובעים? צור קשר: [email protected]

אדיב חן

New member
פגישת נפגעים../images/Emo101.gif

באחד מהפוסטים הקודמים דנתי בפגישה, שתתקיים ביום חמישי 11.4.2002. נפגעות ונפגעים יקבלו הודעה אישית בדבר מיקום הפגישה המדויק.

חתן&כלה ממשיכים לפעול ממונטיפיורי../images/Emo93.gif

חתן & כלה, הידועים בפורום כגרוש & גרושה, ממשיכים לפעול מרח´ מונטיפיורי 39 !!! (סתם התקשרתי למספר ברדיו לראות מה העניין, אם זה באמת הם, והם אמרו שאני יגיע ל"פגישת מועמדים" ונתנו לי את הכתובת הזאת, מונטיפיורי 39 קומה 7).
תיזהרו מהחבורת מפוחלצים הזאת!

אדיב חן

New member
הדבר ידוע לי ונמצא בטיפול../images/Emo101.gif

אודה באם תמשיכו לעדכן אותי על כל ממצא אחר שנקרה ו/או נקרא בדרכיכם. תודה.

למעלה