ראיון ברדיו

ראיון ברדיו

מעריצי ומעריצות קלי קלרסון שלום רב שמי אליה ואני מפיק בגלי צהל בשבוע הבא עולה תוכנית אותה אני עורך על סיכום השנה העברית ובין שאר הדברים שנדבר עליהם יהיה כמובן הביטול הטראגי של קלי קלרקסון היינו מאוד מועניינים לדבר עם מעריץ או מעריצה בשידור אם יש כאן מישהי או מישהו שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי או במייל [email protected] תודה ושבת שלום

otollo

New member
../images/Emo180.gifטרגי../images/Emo35.gif

ברור שהתאכזבנו, אבל אני לא חושב שמישהו מאיתנו יסכים להשתתף במשהו שיראה כמה קלי לא בסדר וכמה טראגי[לא הגזמתם
] ונורא הביטול של ההופעה.

דומי 111

New member
הפוך! אני כן חושבת שמישהו צריך

להתראיין.. כדי להראות לכולם כמה היא כן סדר.. שכל מילה שלילית שהוא ירצה להגיד יראה כמה שזה לא כזה נורא ושזה בסדר.. אבל בטעם טוב כן?

Rachel47

New member
או בקיצור../images/Emo15.gif

עדיף שהם יעלו מישו מהפורום (עדיף מישו פעיל שיודע בדיוק מה היה עם קלי בזמן האחרון..למשל-אני לא מתאימה..אבל תמיר כן...דוגמה
) והמישו הזה במקום לבכות על קלי (כמו שהם רוצים) יעשה ההפך..ויקדם את האינטרסים שלנו-יהלל את קלי וירגיע את המאזינים אקיצר זה דווקא רעיון טוב ודווקא עדיף שזה יהיה מישו מפה

דומי 111

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

ובאמת שזה יהיה מישהו שגם יענה בשכל! המראש לא מהלב.. שאח"כ לא יגידו "מעריצי קלי קלרקסון סתם ילדים קטנים שלא מוכנים שידברו על קלי לר יפה " אנחנו לא רוצים שידברו עליה לא יפה אבל צריך לעלות להם בחוכמה ובציניות זה תמיד עובד =]]

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאם צריך כשרון חפירה...

I'm your woman! או משהו כזה
|חבולמאוד|
. בכל מקרה, שלחתי E-mail, מקווה שאתם מרשים לי
.

otollo

New member
../images/Emo180.gifגו 4 איט

את יודעת שגם אני פעם התראיינתי לרדיו

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני אומרת שתמיר יעלה לשידור!!

גוו תמיר גוו תמיר...

לא טראגי!

זו הייתה בחירה לא נכונה של מילים אבל בכל זאת זה היה מאכזב שהיא לא הגיעה לא? בכל מקרה.. אני מבטיח שקלי לא תצא רע בתוכנית אבל אנחנו כן היינו מאוד מעוניינים לדבר עם מישהו מי מתנדב/ת?

Rachel47

New member
אני בעד שמישו יעלה..../images/Emo15.gif

עד מתי אתם צריכים תשובה
(צריך למצוא לכם מועמד מתאים
)

דומי 111

New member
אני חושבת שאסי או הדר

צריכים לעלות לשידור... הם הראש של הפורום והם יודעים ברבה אם לא יותר הרבה מכולנו פה

Rachel47

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

גמני חשבתי על זה זה הכי הגיוני ויציגו אותם בתור "מנהל/ת הפורום של קלי" זה הרבה יותר מאגניב מלהציג בתור "מעריץ/ה של קלי"
יש בזה משו..רשמי כזה

דומי 111

New member
גם אני חשבתי על אחד האדמדמים =]

אבל באמת עדיף יותר שהדר או אסי יעשו את זה! השאלה אם הם מוכנים לזה בכלל..! ואם כן אל תשכחו למסור לנו ד"ש =]]

למעלה