ראיון בקופ"ח

ראיון בקופ"ח

ביום חמישי יהיה לי ראיון בקופ"ח. מישהו שכבר היה בראיון יכול לספר לי מה בדיוק יהיה שם??

kukilite

New member
אני הייתי שנה שעברה..

לא יודעת אם התכוונת לזה, אבל אני הייתי שנה שעברה במבחני קבלה לקופ"ח, וכך זה היה: כולם יושבים במעגל עם מרצה ובהתחלה מציגים את עצמם ומספרים קצת. אחר כך יש משחקי תפקידי שונים ודיון על סיטואציות שונות ומה אתם הייתם עושים בסיטואציות הללו. אחר כל יש מבדק פסיכוטכני במחשב להשלים כל מיני צורות, הבנת הנקרא וכו'.. ולבסוף יש ריאות אישי עם המרצה בו היא שואלת אותך קצת על עצמך, למה בחרת דווקא שירות לאומי, מה הציפיות שלך, למה קופ"ח, מה את חושבת יהיו הקשיים שלך בשירות וכו'. בקיצור כל הראיון די ארוך אבל קל לעבור אותו.

כן לזה התכוונתי..תודה..:)))

נשמע קצת מלחיץ מקווה לעבור את זה בהצלחה. את בסוף עושה שם שירות לאומי (בקופ"ח)?? אם כן..איך השירות שם? טוב לך שם?

kukilite

New member
תשובה..

זה באמת קצת מלחיץ אבל אין לך מה לדאוג. תנסי לעשות רושם של ילדה טובה שבאה במטרה לעזור כמה שיותר לאנשים, שתהיי מנומסת ונחמדה. (חלק מהסימולציות של מצבים שתצטרכי לעשות יהיו כדי לבדוק את התגובות שלך אם הלקוחות או הבוס יצעקו עליך ואת צריכה למצוא פיתרון ולא לפתוח פה) אני עושה שירות לאומי בקופ"ח וממשיכה שם שנה שנייה. למזלי נפלתי על אנשים באמת מקסימים שעובדים איתי ועוזרים תמיד ככה שאני מאוד מרוצה מהשירות. יש המון מצבים מלחיצים ומעצבנים שקורים בקופה וגורמים לך לאבד את החשק להיות שם, אבל בסופו של דבר לדעתי הכל תלוי באנשים שסביבך את עובדת. אני נפלתי על אנשים מקסימים ולכן מאוד נחמד לי. כמו כן, אחרי שכל יום תיראי כמה שאת עוזרת לאנשים וכמה אנשים אומרים לך תודה ההרגשה היא נפלאה וגורמת לך לאהוב את השירות.

את צודקת בכל מילה..

המטרה שלי היא באמת לעזור לאנשים לקבל מזה סיפוק ולהרגיש נפלא. תודה על העצות,זה עוזר לי מאוד לדעת לקראת מה אני הולכת. שמחה שאת נהנית וטוב לך בשירות שימשיך כך! :))) שירן.

למעלה