ראיון בנפרד- יאוש

בטי89

New member
ראיון בנפרד- יאוש

אני ובן זוגי מנסים לעבור תהליך מדורג לזוגות מעורבים.
חיכיתי שלושה חודשים לראיון שלי, ובן זוגי עדיין לא זומן לראיון.
שגרירות אתיופיה אמרו שלא קיבלו הודעה ממשרד הפנים ולכן לא יכולים לזמן אותו. משרד הפנים טוענים ששלחו טלגרמים ומיילים ואין להם עוד מה לעשות חוץ מלשלוח עוד הודעה. בינתיים עברו עוד שבועיים ואין התקדמות. אני לא יודעת אם אחד הצדדים משקר או שפשוט אין תקשורת, אבל העובדה שאני תקועה ושום דבר לא מתקדם.

למי אפשר לפנות כדי שמשהו יתקדם ויקבעו לו כבר ראיון?!

אני מרגישה חסרת אונים במצב הזה ומיואשת....

stkachov

New member
תבקש העתק

אני בזמנו ביקשתי, קיבלתי וציידתי את בת זוגתי במסמך ששלחו ממשרד הפנים לשגרירות בארצה, על מנת שתבוא עם המסמך לשגרירות.
&nbsp
במידה ולא עוזר או מסרבים לטפל, פנה בדחיפות לפניות ציבור של משרד הפנים וכן פניות ציבור של משרד החוץ.

בטי89

New member
אינני יכולה לקבל העתק כי זה כולל את שאלות הראיון

המסמך שכביכול שלחו לשגרירות הוא שאלות הראיון ששאלו אותי לכן משרד הפנים צריכים לשלוח לשגרירות ישירות ואסור שאהיה מעורבת בשליחה.

השאלה איך לגרום לזה שיקבלו כבר את הזימון עם השאלות לראיון?

Sasha7779

New member
שוב להתקשר לקונסוליה

אצלנו סיפור דומה- חיכינו חיכינו עד שביררנו- והוחלט על ראיון לבן זוגי בקונסוליה. עוד חיכינו- שתיקה. התחלנו להתקשר לקונסוליה- לא קיבלו זימון, שוב ללשכה- מבררים עם המטה בירושלים, שוב מבררים בקיצור אחרי שבועיים של בירורים - התקשרו וקבעו ראיון. סוףסוף... תלכי לדבר פיזית עם הלשכה, שיכתבו לך אישור באיזה תאריך העבירו פנייה, תתקשרי לקונסוליה ותגידי להם את התאריך. אם לא עוזר- פניות הציבור. אני מאמינה שיתקשרו. אנחנו מחכים לראיון. אותי לא זימנו. את זוכרת את השאלות ששאלו אותך? זה יעזור לנו מאוד...

בטי89

New member
עברו שלושה חודשים...

כבר בנובמבר הם שלחו את הטלגרם הראשון ואח"כ עוד שניים ואח"כ מייל לקונסול... לא מאמינה שזה יגיע... אולי באמת אפנה לפניות הציבור, אני רק מקווה שזה לא יגרום להם לנקום בי על כך אח"כ....

למעלה