ראיון בועדה

חדוהיוס

New member
ראיון בועדה

אתמול היינו בראיון בועדה ושמחנו שאישרו לנו את הפונדקאית (אנחנו עוברים את התהליך לבד ושום דבר לא מובן מאיליו).אבל הכניסו לפונדקאית שלנו פחדים שלא היו לה כמו כריתת רחם ושגם אין לזה ביטוח.נכון שזה סיכון אך קלוש ועכשיו אני חוששת שלא "תקבל רגליים קרות".הם עושים את החיים כלכך לא פשוטים!!!

יש ביטוח על כריתת רחם!

אני זוכרת בביטוח חייפ שךי היה סעיף על כריתת רחם. ולגבי זה שהם מקשים זו חובה שהפונדי תבין לחלוטין לאן היא הולכת בדרך הפונדקאות שלא יהיו הפתעות שווא אחרי כן. לדעתי הועדה עושה את הטוב ביותר עבור כולם. זה בכל זאת סיפור די מורכב וחשוב שיהיה ברור לכל הכיוונים. אם הפונדי שלך באמת ובתמים שלמה עם רצונה להיות פונדקאית לא מאמינה שתקבל רגליים קרות. ולגבי סעיף כריתת הרחם בידקו את זה בביטוח חיים שאתם עושים לה ואם אצלכם לא קיים תמיד תולכו להוסיף שהיא תרגיש בטוחה. ושיהיה לכם המון
בדרכם להריון המיוחל.

חדוהיוס

New member
ביטוח לפונדקאית

אני עשיתי בטוח חיים+אבדן כושר עבודה +שמירת הריון. כריתת רחם לא קשור לאף קטגוריה מכאן.עשיתי ביטוח דרך מנורה.איזו חברה מבטחת כריתת רחם ותחת איזה קטגוריה? ..

ציון ואם תרצי אחפש גם את

הבחור שביטח אותי אם אני זוכרת נכון שמו היה ארז והוא יושב בסניף בצפת, הביטוח היה ציון וזה בטוח! ואם אני זוכרת הוספנו כמה סעיפים שאני וההורים החלטנו ובינהם אני חששתי גם מכריתת רחם כתוצאה מלידה שתסתבך, זה היה בפנים בתוך החוזה!

orna032

New member
ערב טוב

גם אנחנו נמצאים בתהליך , אני חדשה כאן ובנושא בכלל אודה אם תוכלו לשלוח לי במסר המלצה לגבי סוכן ביטוח שמכיר/בקיא בנושא על מנת להקל עלינו את הבירורים תודה

נשמח לקבל יותר פרטים

הי גם אנחנו חושבים להתחיל את התהליך לבד נשמח עם תוכלו למסור לנו פרטים. איך מצאתם פונדקאי ומה התהלך. תודה

למעלה