ראו מה מצאתי

zimes

New member
כבר אמרתי לך שברוסית

"פיגה" היא, פחות או יותר, השקול(ה) של אצבע משולשת.

TalReshef

New member
מעניין לציין

שבתרבות האנגלית הויקטוריאנית מוצאים איזכור לתאנה כסמל לאיבר המין הנשי, ובספר אחד (שאני לא מצליח כרגע להיזכר בשמו) יש התייחסות מאוד מפורטת למקבילות בין האיבר לבין הטקסטורה והצבעים של פנים התאנה (הכוונה היא לתאנה בשלה ולא תאנה בוסר ירוקה, יא מפגרים)

גרי רשף

New member
תאנה בוסר זה לפדופילים

כדאי גם להזכיר את עלה התאנה שאדם וחווה תפרו לעצמם לאחר שאכלו מפרי עץ הדעת (בראשית ג7).

זוכרים איך ב"נשים אוהבות"

השחקנית הכהה עושה מעשה בתאנה בשלה? ואלן בייטס ניגר מולה לכל עבר? לא תרבות עברית אמנם, ובכל זאת נעים להיזכר.

nutmeg

New member
fig

(כלומר, תאנה) גדלה על עץ מסוג Ficus (פיגוס?). ובאמת יש לתאנה חיי מין יוצאי דופן וזה שבכלל יש תאנה טעימה לאכילה זה בגלל שצריך היה להערים על צרעות מרושעות... כל העלילה פה אם בא לכם.

ולי זה בכלל מזכיר

שפעם, בל"ג בעומר, סידר מישהו בולי עצים למדורה וכששנים מהם "נחו" האחד על השני בצורת T, צעק חברו: "לא, תשבור את זה! זה צלב!!! זה צלב!!!" סתם ככה נזכרתי.

shellyland

New member
אני לא מבינה מה הבעייה

לשיטתם - זה דוקא טוב לשרוף צלב, לא? איכשהו אני לא מצליחה לדמיין את הגויים צועקים "תשבור את זה, זה מגן-דוד!" או משהו דומה. כנראה שרגשי הפחד שלנו עמוקים-עמוקים-עמוקים.

באמת ציפית שישאר צלב באיזור

במשך שעתיים עד להדלקת המדורה? ומה עם הנזק העצום שיגרם לסובבים במשך אותם שעתיים כתוצאה משהייה במחיצת הצלב?

למעלה