ראו הוזהרתם

ראו הוזהרתם

בוקר יום ראשון. הכל התחיל כרגיל.בוקר שגרתי במשפחתינו. 6:00 בבוקר: התעוררנו, אני ובן זוגי שתינו קפה הילדים שוקו. הכנתי להם סנדוויצים. שמתי את הסנדוויצים ובקבוק מים בתיק לכל אחד. לי שמתי בתיק תפוח ותפוז. השעה 7:25 בבוקר: יוצאים מהבית. בעלי הולך לעבודה. אני מקפיצה את הילדים לגן ומשם לעבודה. נכנסנו למכונית שמנו את התיקים על המושב הקידמי. 2 דקות וחניתי ליד הגן. נתתי להם את התיקים שלהם, תיק שלי נשאר במכונית, נעלתי את המכונית. שמתי את הילדים בגן ואחרי כדקה חזרתי למכונית. וזה מה שראיתי: פרצו לי למכונית וגנבו את התיק. בדקה!!!! הנזק: ארנק עם כסף, כרטיסי אשראי, פנקס צ`קים, משקפי שמש, כרטיסי קופת חולים, רישיון לרכב, רישיון נהיגה, תעודת זהות ופלאפון. לשחזר את כל המסמכים לוקח מלא זמן, ימי עבודה וכסף. כשסיפרתי על המקרה לגננת, אז היא אמרה שהמקרה ידוע במיוחד ליד גני הילדים. גם השוטר במשטרה אמר שזה מקרה נפוץ וקורה על בסיס יומי. גם במוסך ידעו ישר להגיד שזה קורה להרבה אימאות ששמות בבוקר את הילדים שלהן בגן. אנא הפיצו את זה לכמה שיותר אנשים שלהם זה לא יקרה

איזה באסה!! ../images/Emo201.gif מהפעמיים בהן גנבו לי את הארנק אני יודעת שכל הפרוצדורה הזו של לשחזר את כל הכרטיסים האבודים וכל מה שהיה בתיק מייגעת ומבאסת במיוחד. אגב, שני הילדים שלי בגן קיבוץ וגם שם אני מקפידה לא להשאיר תיק במכונית. העיר הפכה אותי לפרנואידית......

לפני שנה זה קרה לאשתו של אחד המנהלים שלנו

ראו במצלמות האבטחה את הבנאדם שובר את החלון, לוקח את התיק ובורח. כבר אז, הגננות אמרו לה שזה ידוע ואפילו הראו לה פתק שתלו על הדלת של הגן, שאומר להורים להיזהר ולא להשאיר תיקים וחפצים חשובים באוטו.

עצוב שזה כל כך נפוץ ולא עושים כלום עם התופעה

אני גם מתכננת להדפיס הודעה ולתלות בגן.

bennycom

New member
טוב לפחות היו מצלמות אבטחה

לפני שנה זה קרה לגיסתי ברמת גן....זו כניראה תופעה...

אימם

New member
זה בדיוק מה שקרה לי לפני שנים...

כשהגדולה שלי (17) הייתה בת שנתיים כלומר לפני 15 שנה..איך שהזמן רץ! חניתי ליד המעון של נעמת וכשחזרתי נגנב התיק והכי כאב על המצלמה עם התמונות והמזכרות... היה גם פנקס צ'קים שביטלתי כמובן ולאחר כשבועיים דפק אצלי בדלת הבית בעל חנות בשר שהגנב קנה אצלו בסכומים גבוהים...עם צ'ק שלי ושהוא קיבל את הצ'ק מבלי לבדוק אותו ובא לראות לפי הכתובת שעל הצ'ק אם הגבנ גר כאן...סיפרתי לו שנגנבו לי פנקסי הצ'קים ואז הבין שנפל על נוכל...

אירישה

New member
מדהים שהדבר הזה נמשך כבר שנים, ועדיין

אנשים לא נזהרים. גרנו בהמון דירטות שכורות עבר, בכל מיני ערים - ובכל מקום זה קורה לא להאמין! - בטבריה,בכל מיני שכונות בחיפה וכוי'.... דווקא פה, סשכונה שאני גרה עכשיו זה כמעט ולא קורה, מסיבה הפ\וטה שדרכי מילוט פה קשים במיוחד, מכון ממש בתוך שכונת מגורים, יש המון תנועה, ומעומס הרכביפ פשוט אי אפשר להימלט ברחוב חד סיטרי, אבל אפילו אצלינו תמיד תלוי שלט הזהרה.

עכשיו אני אזהר.

ועד שזה לא קרה לי, לא ידעתי שזה תופעה. טוב, על טעויות לומדים, למרות שעדיף על טעויות של אחרים

אירישה

New member
../images/Emo6.gifאני מנסה להבין אם התבלבלתי אתמול בין הכדור

הכדורים הסגולים לכדורים הכחולים. כזאת כמות של "שגיעי קטיב" עוד לא ראיתי!!!!!!!!!!!!!!

ngנוצה1

New member
האמת שגם אני עושה את זה (בכרמל בחיפה)

וברור לי לגמרי שזה סתם מזל שעוד לא עשו את זה גם לי, התיק שלי עם הנפח שלו (אפשר לחשוב מה יש לי שם...) יושב לו על המושב וקורא לפורץ "בוא תקח אותי" יש פעמים שאני מקדישה עוד שניה מחשבה, שמה את התיק על הרצפה של האוטו ומכסה במשהו, אבל בתכ'לס , זה מבאס אותי להיסחב עם המשקולת שלי (ככה בעלי קורא לתיק שלי) עד לגן וחזר. אולי כדאי שאתחיל לעשות את זה.

למעלה