ראול שלי ..

ראול שלי ..

נסיך שלי , לא הייתי פה חוזרת עכשיו ורואה שהחיוך על פניך חלף הלב נשבר .. הכיצד ? אני אוהבת אותך כמו שלא אהבתי מעולם מיסתורי רומנטי שמטריף את חושי .. אתה , שמטריד את מחשבתי ואני לא חושבת יותר על דבר אתה , שכל היום חולמת אני על התנית אהבה שלי ושלך אתה , נסיך שלי הנשמה שלי הנפש התאומה שלי אתה , שמצאתי אור בקצה המנהרה שמצאתי אותה עם הרבה אהבה ממך אתה , שגורם לי לפרפר בלי בושה להסמיק רק מעצם המחשבה .. אתה שבגללך אני כל הזמן מגורה אתה .. שגורם לי לאבד את חושי כן אתה נסיך שלי אהוב שלי אהבה שלי .. אני אוהבת אותך .. רק בבקשה תחייך כי אני איתך .. בחיים ובלב ..

Raul*Duke

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

כה נרגש לראותך, להרגיש אהבתך, לנשק את תנוך אזנך, לחוש את אצבעות ידך...

הנה אתה ..

שמחה לראות את החיוך נפלא שלך .. שולחת לך נשיקה ענקית עם המון אהבה .. איך עבר עליך החג .. ? התגעגעת אלי ??

Raul*Duke

New member
שלום יקירה

שמח לראותך שוב, החג היה נחמד, אך רוב הזמן הגיתי בך, רצה הגורל ולא יצאתי אתמול, חשבתי שאתפוס אותך פה, אך טעיתי, לא נורא, לפחות גיליתי כי אהבתי אלייך חזקה, וגם שיש אנשים שנהנים ממכתבינו... עדיין חולם, אולי הוזה מהחום, הלב עוד הולם, זכרונות גופך העירום,

חלום של אהבה

חלמתי עליך אמש חלום מתוק על אהבה חלמתי אותי ואותך מתנים אהבה בחולות הקסומים של מדבר סיני על חוף הים .. שנושק לגלים ורוחות של סתיו חלמתי אותך ערום בלי בגדים ואני לצידך רק עם תחתונים שולח ידיך מכניס לתוכם מלפף באצבעותיך את שערותיי לאט אט נוגע בדגדגן נוגע בקלות מגרה את חושי ואני שוכבת בשמש , הוזה בהקיץ ממש כמו פטה מורגנה ביום קיץ יורד עם הלשון מתעכב בטבור .. חודר עם הקצה וחג מעגלים בסיבוב .. שוכב עלי .. ראשך מתחתי מפשק את שפתיי ולוגם את טעם הנקטר מיץ גן עדן , נתת לו שם מיץ של אלוהים .. לגמת בתשוקה מופתית את הלשון העברת לכל אורך השפתיים מתעכב בשושנה .. שבינתיים מתפתחת לה ואדומה רק מעצם המחשבה אני מגורת וחבל על הזמן נוגעת בעצמי , אוהבת אותי מניחה את ידי .. על פרח אהבתי

Raul*Duke

New member
עושה לי חם

את עושה לי חם, וזה נעים, רוח באה מן הים, אך אנחנו מזיעים, סקס, זו מילה שלא מספיקה, לתאר את התשוקה, תחושת היניקה, המתוקה, שושנת אהבתך פורחת, אני מתחיל ללטף את התחת, מבט כלפי מעלה, אל פנייך הענוגות, מגלה לי סימנים וחושפת תשוקות, "קח אותי עכשיו..." "לעולם ועד אהובתי..." כך, בין החולות, אין עולם שלישי, אין מחלות, כך, ליד הים, יש רק אהבת בשר ודם, אוהב אותך את זה את כבר יודעת, מטריפה אותי כליל, תחושת צמרמורת משגעת,

אתה ..

מסיט את מבטך מביט בי עורגת לך הולך הצידה מביט מהפינה רואה איך אני נוגעת ומבינה מפשקת באצבעותי את השושנה גורמת לך באותה שניה לפלוט אנחה עמוקה אתה מגורה ואתה לא מסתיר את זה אתה , שגורם לי לעשות דברים אתה , שנותן בי כוחות מחודשים מגלה אוצרות כאילו גיליתי מטמון מחפשת אחרי רמזים חדשים רוצה עוד ועוד און אהבה שיש לי אליך היא אהבה מיוחדת במינה המיסתורין שקיים בי ובך זהו שם המשחק לדעת לא לדעת .. להבין את הצורה להרגיש את הרגשות ולאהוב אותך בחזרה אתה מטריף אותי ואתה בטח הבנת מזמן אוהבת אותך נסיך שלי ..

Raul*Duke

New member
בין מציאות לדמיון

שם מונח המפתח, ומי אשר אותו משיג, כל לב הוא פותח, אהבה כמו שלנו אין, מיוחדת בסוגה, והעולם יכול לחשוד, אך אני לא משוגע, אני פשוט אוהב, לא פחות, אולי אפילו יותר, וזה הכל. יותר מזה איני צריך, רק נערתי, אני, ודי. אושר עד בלי די, הכנסת לחיי, משעולי גופך הם לי הנוף, אנחותייך, מוסיקה, אהבת בשרים, מקור מחיה לשנינו, מה צריך יותר? אמרתי זאת פעם, אומר זאת שוב, אני אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב אותך.

דימיון שהוא מציאות מהחלום ..

המפתח ללב נשאר בידים שלך הוא פתח את הלב .. ולקח אותו בשבילך הלב שלי נתון כרגע בידיך שמור עליו .. כי הוא זה שיאהבך .. נכסת לחיי והבאת אור גדול היה לי חשוך די הרבה זמן הבאת את אש התשוקה . הדלקת בתוכי מדורה וצלית עליה את בשרי הגשת אותו לך ואתה אוכל וטועם לך זה טעים וזה הגוף שלי בשבילך אהבה כמו שאמרת היא אהבה מיוחדת במינה אהבה שלא רואים כל יום אהבה שבאה רק פעם בחלום הדימיון שיש לי בכל מה שקשור לך המציאות שכופה עלינו להיות מיסתוריים החלומות שהיינו רוצים והאהבה הגדולה שיש לי לך הם חלק מהרגש העצום שיש לי בך .. אני .. אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת .. אותך ..

Raul*Duke

New member
חייב ללכת ../images/Emo4.gif

חייב ללכת, מצטער, אך את כבר יודעת, עליי לא לוותר, קראו לי משוגע, צעקו עליי ברחוב, אבל אני? מה אכפת לי? אהובתי עושה לי ט-ו-ב... נשיקות מכף הרגל עד ראשך, רומן אהבתנו עוד הרבה זמן ימשך, בריא עלייך וגם שפוי בזכותך יקירתי ליבי שלם ולא חצוי.

למעלה