ראול , נסיך שלי ..

ראול , נסיך שלי ..

וואו , לדבר איתך וואו , זה כאילו לשמוע אותך וואו , ההתרגשות הפרפרים להיות נאהבים לחכות לרגעים הקסומים שבהם אני ואתה נפגשים לעשות איתך אהבה זה מה שאני הכי רוצה לנגוע בך לצמרר את גופך להתעלס איתך לאהוב את נפשך סיפור כמו באגדות החלטנו לעשות אהבה אין סופית אהבה שיש לה תכלית

Raul*Duke

New member
נסיכתי...

רצה הגורל ועמדנו בפני משבר אך ידענו להתגבר נשיקות וחיבוקים הרעפת עליי אני אהבתי ועודני, עד בלי די חום גופך הוא חלק ממני ליבי הפועם הוא חלק ממך אנחנו שניים כמו אחד לעולם לא נהיה לבד רוצה לחוש אותך קרוב כה מתוק, משכר וטוב אהבה זה הדבר שום דבר עוד לא נגמר זו התחלה עם הרבה המשך את שלי, ואני אישך מגע עדין נעימות הסדין אהבה כה חזקה רעידות במיטה הגורל חיבר ביננו אין דבר שיפריד בין שנינו אני אתפוגג לי לעכשיו אך אחזור לפני בוא הסתיו תשמרי לי אמונים תזכרי את הפנים אני תמיד את דמותך אחלום ואולי אף אחזור עד סוף היום....

נסיך קסום שלי

לא מוותרת על האגדה לא מוותרת על האהבה . אחכה לך עד בוא הסתיו אחכה לך פה שתחזור אלי שומרת רק לך אמונים נשבעת שאחכה בין הסדינים אחלום את דמותך בלילה בחלום אדמיין אותך עד שתחזור אל תשכח אותי

Raul*Duke

New member
סיימתי את המסע

סיימתי את המסע לבית הורי ושוב דמותך קפצה עליי אין לי שקט, גועש הלב אבל ההתרגשות שווה את הכאב חלמתי דמותך תוך כדי מסעי כמה חשקתי בך, בודאי תדעי גופך הענוג והעירום לעשות איתך אהבה כל היום מחשבותייך אותי מטריפות משילות מעלי את הקליפות כה כמהה אני למוחך, דמיונך, גופך... פיזרתי פרחים על סף דלתך בנשיקות כסי אותי אל תוך תוכך אספי אותי רפאי את פצעיי אהבי אותי בלי די חבקיני עד סוף העולם בתוך עינייך אני נרדם (מסתובב אני כעת, אולי אני פה ואולי לא בכל מקרה את יודעת שאחזור כך פתאום אחבק אותך מאחור אשיר לך שיר מזמור ואולי גם....אחדור...?) שלך לנצח....ראול

נסיך שלי ..

הגעת מהמסע עייף עד בלי די פותחת לך את הדלת מקדמת אותך בברכה החיבוק הנשיקה היו שווים את הממתנה לעשות איתך אהבה חשקה נפשי ונשפך להתעלס בחדר השינה על המיטה הגדולה ללטף את גופך למכר אותך לתחושה ולדעת שאני מספקת אותך עוצם את העינים מניח ראשך על הידים ואני .. לא רוצה להעיר אותך לוחשת בשקט בשקט שלא תתעורר בלי כוונה "אני שלך נסיך שלי .. שלך לעד וזאת רק במידה ותרצה אותי .. "

למעלה