אהובתי
הייתי ער כל הלילה בגללך, עם זכר מעשינו המדהים,כבשת אותי אתמול בליל, לא נרדמתי, רק שכבתי על הגב, חושב עליך ללא סוף, הלכתי עייף לעבודה, חזרתי לא מזמן, מיד באתי לראות את מילותייך, להכבש על ידך שוב, למה עצוב לך יקירתי? גם אני רוצה לדבר איתך, להיות איתך, לא לעזוב לעולם.... אבוא, אנשק, אחבק ולא אחדול, אך עייפתי, מצטער, הולך לישון. אך לא אלך בטרם אומר את אשר על ליבי... אחלום עלייך, על מעשיך, על יופיך, רוצה אותך בכל מעודי, ליבי שייך לך, זה לא סוד,להיות איתך, ללטף את גבך, לנשק כפות רגלייך, לחלוק איתך את הכל, רק המחשבה עלייך עושה לי טוב ונעים, זכר מגע ידך עליי, טעם שפתי הוניל שלך על גופי, הזיעה שהגרנו יחד, טעמה חמוץ מתוק ומשכר, חסרות לי מילים בשפה על מנת שאוכל לתאר כמה אני רוצה ומשתוקק לך, שתהיי לידי, תשכיבי אותי לישון, ולא תעזבי, לעולם.... ארדם בחיקך החם והנעים, בין רגלייך, ראשי מונח על שדייך, נושם את עורך הרך, נכנס לתוכך כדי שנהיה שניים שהם אחד, לעד. דמי בוער מתשוקה אלייך, רוצה לקרוע את בגדייך, לטעום צופך, לטעום ממך, להרטב יחדיו, לאהוב אותך, להיות נאהב, אתמול היה ערב מיוחד, היינו כאחד, מעכשיו אין דרך חזרה, כי לקחת את ליבי, נערה, חוזר ונושא את שמך על שפתיי, רוצה אותך עד בלי די, לנצח את שלי, את כליל השלמות בשבילי, מרגיש אותך כאן לידי, שוכבת בעירומך הנפלא לצידי, אלך כעת, אך עוד אשוב, שלך לנצח, נסיכך האהוב... אל תהיי עצובה, זה זמן לחיוך, אני שלך, זו כבר עובדה. אוהב... תמיד.