ראוטר

הילית111

New member
ראוטר

הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים

meishar84

New member
תיקני לבד ראוטר

אפשר להתחבר לבד עם ראוטר , לא צריך טכנאי. התמיכה אינטרנט תוכל להדריך אותך. מאט את המחשב הנייח ? ממש לא , אבל אם המחשב השני מוריד הוא גוזל יותר מהרוחב פס ואז תרגישי האטה במהירות הגלישה

kobi 23

New member
למרות שזה יותר מתאים לפורום רשתות

1),ראוטר אלח' בסיסי ואמין כמו הEDIMAX BR 6204WG עולה בסביבות ה 200 ש"ח.ישנם הרבה סוגים של נתנים (Rאוטרים) עם מחירים שונים בחברות כמו קווי זהב מן הסתם יציעו לך את הדגמים היקרים יותר ,גם אם תקני פרטי וגם אם תקני מהחברה האינטרנט יתנו לך תמיכה אבל אני מניח שבאינטרנט זו תהיה תמיכה טובה יותר ובטח גם 24 שעות ביממה. 2)באג ,אופיס דיפו ,נועה מחשבים וכל חנות מחשבים איכותית. צריך לשים לב לעניין האחריות ,בד"כ זה 3 שנים (למרות שאין מה שיתקלקל כי אין חלקים נעים) ,אנטנה איכותית 3)אין צורך ,אבל צריך חוש טכני בסיסי ,את צריכה לדעת לחבר כבל X לנקודה Y וכו'.אבל יש לך הוראות מפורטות איך לעשות את זה. בסופו של דבר את גם צריכה לרשום דברים בממשק של הראוטר דרך המחשב 4)יש לי 2 ראוטרים בבית ולא שמתי לב להאטה בגלישה

למעלה