ראבאק ירושלים

ראבאק ירושלים

לא יכולתם לשחק הגנה כל כך נרפית כמוברבע השלישי עכשיו מול נובוגרוד , נגד מכבי?
רק נגד מכבי אתם מוצאים אנרגיות? מה עם קצת פייט כדי לגדול ולהפוך לקבוצת כדורסל רצינית?
אם ירושלים תודח עכשיו, זה רק בגלל ההגנה הנאיבית שלה.
כמה שלשות אפשר לחטוף בסוף שעון? היתה אחת שתיים שאין מה לעשות , אבל היו כמה שהשומרים פשוט אמרו לעצמם "יאללה עוד שניה , בוא נזייף"

Puskas

New member
י"ם בדרך החוצה כנראה

עשו את שלהם באירופה השנה, אבל הקטע עם השלשות זה באמת סיפור..
גם נגד אולם בחוץ היה להם אותו הסרט, קבוצות תופסות עליהם יום הזוי מחוץ לקשת ואין להם תשובה.

לא , לא עשו את שלהם

קבוצה יותר טובה מנובוגרוד, לא באמת הגיעו ל-2 המשחקים , לא נראו כאילו הם רוצים את המשחק.
לטעמי דופרי לא מספיק שחקן , קיצ'ן יותר מדי לא יציב, באופן כללי לא מספיק כלים.

ולא פחות חשוב

אני אישית לא מחזיק מגרינברג, בחור נחמד, אבל אין בכדורסל שלו יותר מדי בשורה.
בירושלים בנו קבוצה מאד חזקה ביחס לשנים האחרונות , בטח ובטח כשהוסיפו לסגל הישראלי את הנסיון של אליהו והלפרין שמשחקים עם חשק יחסית העונה.
ואגב, לרשימת השחקנים הבעייתיים ,הייתי מוסיף את הלפרין הלא יציב , ואת אליהו החסר אונים בהגנה.

Puskas

New member
הלפרין לא יציב

אליהו לא שומר, קיצ'ן בעייתי, דופרי לא מספיק שחקן וי"ם מצליחה אז גרינברג לא רע :)

מצליחה ברמת ליגה

בחיפה לא רצו להמשיך איתו למרות האליפות כי שחקנים לא העריכו אותו, טובי השחקנים שם אמרו שהוא מאמן נחות.
אין לו שום בשורה בכדורסל שלו , יש לו אולי תקשורת טובה עם השחקנים , אבל הקבוצה שלו משחקת משחק מאד שקוף.
יש לה הרבה כלים , ברמת יורוקאפ רובם בסדר , ולכן היא הגיעה לאן שהגיעה , אבל כשהיא פגשה קבוצה מהסוג הכי מאוס , סוג של פרטיזן בלגרד של יורוקאפ , קבוצה מחוייבת שאין לה הרבה , רכז אמריקאי מעולה וחכם , מיידי שלשות , ומכות בהגנה - היא לא עמדה מול זה.
אבל אני חייב לציין שקשה להצליח מול קבוצות כאלה כשאתה לא מעולה.
זו התקדמות של ירושלים , נקווה שבעונה הבאה תתקדם יותר ותביא שחקנים טובים.
ואם יהיה לה שכל להביא את רוצ'סטי , היא תהיה מעולה.

droriko

New member
ורבע גמר יורוקאפ זה לא הצלחה?

נכון שמשחק קודם התמודדנו מול קבוצה גרועה. ועדיין, עם סגל שחקנים בינוני למדי גרינברג הגיע להישג נאה.

Puskas

New member
יורוקאפ זה לא גביע טוטו

ביורוקאפ קבוצות באות בסגל מלא ומשחקות הכי ברצינות כי הזוכה הולכת ליורוליג.
בגביע השוקו קבוצות באות עם כל מיני נבחנים ומחליפים של שקל וחצי כי זה נטל ולא פרס..

קבוצות כמו אולם

שמגיעות לשמינית הגמר, אומר לא מעט

ויש קאזן ו-ולנסיה שמביסות ב30 הפרש את היריבות שלהן, וזה אומר כמעט הכל.

לא אם מודחים מול נובוגרוד

שהיא אמנם קרציה , וקבוצה שקשה לנצח , אבל ירושלים הרבה יותר מוכשרת , אבל נפלה במחלקת המנטליות.
הסגל של ירושלים בינוני אולי ביחס לכל מיני חימקי וולנסיה , אבל בהחלט שווה לפחות 8 הגדולות ביורוקאפ , הבעיה היתה שהיא התמודדה מול קבוצה לא ברמה שלה והפסידה.
אם כבר הגרלה כזו , תמנף את עצמך.

droriko

New member
לא יודע איזה משחק ראית

אני ראיתי קבוצה עם הגנה קשה, קבוצה עם אחלה קליעות ל-3, קבוצה עם סנטר מעולה שיודע גם לקלוע מרחוק. זה שהם יחסית אלמונים לישראלים לא אומר שהם לא משהו

זה לא משנה

הם לא מאד מוכשרים , הם מאד רוצים , ומאד קשוחים.
אם נשים את שחקני ירושלים למעט אולי דופרי הלא תכליתי, לאחד עם אחד מול המצ' אפים , התוצאה תהיה אחרת.

זה לא חדש שמנטליות יותר משמעותית מכשרון.
בנוסף אני חושב שרוצ'סטי עשה שם הרבה סדר , ההגעה שלו לשם איחדה את הקבוצה הזו סביבו.

droriko

New member
רוצ'סטי אכן שחקן מעולה

ואיזה קליעות מ-3 יש לבן זונה

Puskas

New member
אני זוכר שחיפה רצו אותו

הוא פשוט החליט לעזוב.. ככה אני זוכר את העניינים בקיץ, אולי אני טועה.

אתה לא זוכר טוב

הוא רצה העלאה , חיפה לא הסכימה , ואחר כך נוצר נתק שחיפה לא טרחה להתיחס אליו , הוא החליט לעזוב כי בכלל אף אחד לא דיבר איתו על המשך.
וכשאני אומר חיפה , אני מתכוון רוזן.
מתי שהוא לפני כמה חודשים היה רעיון עם רוזן אם אני לא טועה שאמר שגרינברג עזב לא בגלל כסף , אלא כי שחקנים לא רצו אותו , בראש ובראשונה סמית שלא היה ממשיך אם גרינברג היה ממשיך.

סלים וארזה

New member
מנהל
כמעט שברתי את הטלוויזיה כל פעם ברבע השלישי ירושלים חוטפת על הראש שלשה בסוף שעון 24. גם החטאות עונשין של קיצ'ן לא עזרו. הלפרין כמעט לא קיבל כדורים ולא ממש בא לדרוש אותם, פרחוסקי לא הצליח לעשות כלום מול ברזץ (היה אצלי בקבוצת פנטזי NBA לפני כמה שנים) וכל פעם הוציא כדור החוצה ודאנקן היה בינוני מינוס. חבל, אבל ירושלים הפסידה לקבוצה טובה ממנה.

למעלה