רֵעִים - סיפור אהבה של חייל דתי.

ofekmidbar

New member
רֵעִים - סיפור אהבה של חייל דתי.

סיפור קצר: נוף של דקלים וחול וקצת ים נשקף מחלונות ההסעה. 'שבת אחרונה' חשב גדי, הסעה המשיכה ולקחה אותו למקום האחרון שהוא רצה להיות בו. אבל הוא חייב לספר. דותן מחכה לו ועובד בחממות בינתיים, מעביר יד אוהבת על הצמחים. הוא עדיין לא יודע. עוד שבוע כלום לא יהיה יש מעגל גדול ויש מעגל קטן. יש אהבות ויש שינאות. יש חיילים דתיים עם חבר, ויש התנתקות. נתראה ביום כיפור. רֵעִים

sn310

New member
מה?

שלום חבר.. לא הבנתי מה הסיפור? מה ההקשר? ומה קורה שם? אתה יכול להסביר לי? אני מקווה שהבעיה היא לא אצלי ושלא הסברת נכון.. או שיצאתי טמבל? קיצר אם תוכל להסביר לי את הסיפור?

sn310

New member
קראתי!!! איזה מדהים...זה הדבר הכי

יו, זה הסיפור הכי טוב שקראתי השנה!! שקראתי בכלל.. אין לי מילים.. אבל עשית לי משהו מדהים בלב. אם הייתי משתתף בפינוי אז יש מצב שהייתי בוכה בסיפור, למזלי לא השתתפתי. בכל מקרה אתה כתבת את הסיפור הכי מדהים.. WOW אני אמשיך לשבח אותך נראה לי כל השנה. אתה חייב לעשות מהסיפור הזה סדרת דרמה קצרה או סרט קצר! זה חובה. תפנה לאנשים הנכונים ותעשה עם זה משהו! לא בשביל הכסף אלא בשביל הפרסום.זה חזק!!!! זה גדול וכתוב כ"כ נכון. הדפיקות לב האלה זה מוכר אצלי כ"כ מפעמים שהייתי קרוב לאדם שאני הכי אוהב. זה נכתב עליך? או שזה עלה במוחך? בבקשה תספר לי.. אתה חייב לומר לי אני אשתגע!! זה פשוט חזק ומדהים.

sn310

New member
אתה חייב להכנס לפורום של

דתיים גאים ולפרסם את הסיפור גם שם. פשוט אין לי מושג איך לעשות קישור לסיפור. אתה גדול (הייתי מת לשחק את גדי-יש הרבה דמיון)

ofekmidbar

New member
שאלה על קבלה עצמית של חיל דתי גאה

שאלה שנתקלתי בה בכתיבה.איך יתנהג חייל דתי גאה בגיל 21~22?עד כמה לדעתכם הוא מקבל את עצמו? איך הוא יתייחס לחבר ולזוגיות?אשמח מאוד לשמוע לדעתכם בתור בעלי ניסיון וגם מתוך הכרות של העולם הדתי.בתודה,אופק.

sn310

New member
טוב, אני יכול להעיד על עצמי ש..

ראשית לפני שאני אתחיל אם תרצה יש לי מה שנקרא סיפור חיי ואשמח לספר לך ואולי תיצור מזה סיפור-זה יעניין אותך מאוד.(אני אתן לך את המייל) שלי אישית מאוד קשה.. אני בארון. אפשר לומר שחי באיפוק ענק!!!!! אני בצבא כבר שנה וחצי (בן21) חי באיפוק אבל כל שנייה מת לספר לאדם שהכי קרוב אלי בתקופה.. בהתחלה הדת לא היוותה בעיה, גם הגיוס-הפחד שלי לא היה מהמקלחות או משהו כזה- אלא שאני אכיר מישהו (סטרייט) ושזה יהרוג אותי. כי גם רגע לפני הגיוס הייתי חזק מאוהב בסטרייט אחר חבר שלי- וזה גמר אותי, התגובות שלי היו מאוד מאופקות בבית, אבל בחדר לבד בלילה זה היה הכי קורע מבכי-או כשהייתי עם החבר הכי טוב שלי והוא ידע עלי הכל. בקיצור מתחילת השירות חייתי באיפוק שרק גדל וגדל. לאחר 10 חודשים כבר הייתי חזק מאוהב בבלונדי סטרייט עבדנו צמוד ימים ולילות לבד בחדר (שירות קרבי) והאיפוק היה גדול. בהתחלה עם הדת זה לא הפריע אבל כשהמצב עם הבלונדי הלך ונהיה חזק הכעס שלי כלפיו היה ענק! שתבין, אני אחד שלא רואים עליו שהוא הומו-די גברי והכל באיפוק , כבתוכי אני מסוגל להתפוצץ עם דמעות שנאספות במשך שנה וחצי. לקראת יום כיפור שניתי את שמי (הורי עוד לא יודעים- זה קומפליקייטד) והכעס כלפיו הגיע לכך שאני מחוץ לדת אבל בפנים. בצבא לא שמרתי יותר שבת גם לא תפילות אני עד היום כועס עליו-נכון שיש לו כוונות אבל אין לך מושג עד כמה אני כועס-אני לא מבין אותו כואב לי כ"כ. אני נמצא בחברת חיילים כ"כ טובים- אם הייתי מספר להם זה לא היה מפריע, הם היו מקבלים אותי מבלי לחשוש או התרחקות, אבל אני לא יכול. השירות שלי מאוד מורכב מבחינת מסלול, אני מעדיף שלא לחשוף את המסלול כאן כי זה יכול לעולל דברים, אם תרצה אספר לך בקשר יחיד ביננו. היום-אני נמצא ועובד וחי בדירה צבאית עם עוד כמה חברה דתיים ויש לי שם חבר טוב-אני מת לספר לו אבל יודע שהוא לא יקבל וזה יגמור את החברות. כרגע זה חבל כי אנחנו עובדים ביחד-אולי כשכבר לא נעבוד ביחד אני אספר-אם לא ירצה לקבל זו תהיה בעייתו. עד היום נחשפתי רק בפני חבר אחד בצבא. לסיכום- אני חי באיפוק רציני אבל איכשהוא אני מרגיש קצת יותר בשל ואיכשהוא גם משלים עם העובדה (עד היום זה היה בקטע של לזרום ומה שמעניין באותו רגע) היום זה סוג של השלמה שאני הומו אבל לא ממש סופי. חי באיפוק מבלי שידעו במשפחה או בצבא. קשה לי מאוד. בגלל המסלול המיוחד והדרך שאני נמצא בה אני שומר לי את ההזדמנות ליצור סדרה או סיפור על חייל דתי קיצר-על כל מה שעברתי החל מהרגע שעזבתי את התיכון והצטרפתי ל.. ו4חודשים לפני צבא ועד היום. אם תרצה את המייל שלי בכדי שאספר לך- זה גם ייתן לך רקע לסיפור-אווירה אזור. אז תודיע לי אתה פשוט כותב מדהים!!!

sn310

New member
אם לתמצת בשביל הסיפור שלך אז

חייל דתי בן 21 יתנהג באיפוק מוחלט. אינו גלוי לציבור הרחב יודע שמשפחתו וחבריו לא כ"כ יקבלו את זה. חבריו הדתיים יתקשו ואפילו ינתקו קשרים. כעת זה השלב שהוא יתחיל להשלים עם העובדה הזו- ינסה לשנות אותה בכך שיצא עם בנות אבל כנראה שזה לא ישנה את העובדה. יהיה בתהליך של השלמה עם המון כעסים ותחילת היפרדות מבורא עולם. הוא יאמין בו- ואולי ישמור שבת כשיהיה עם הוריו- הרי הם לא יודעים אבל לא יניח תפילין- לא יתפלל- אבל ידבר אליו (אל בורא עולם) ידבר אליו הרבה עם המון תחינות ובקשות לצאת מזה ושיעזור לו.

למעלה