ר´ מורדכי

ר´ מורדכי../images/Emo24.gif

הקשבתי עכשיו לניגון "ק-ל אדון" - משהו משהו . אפשר לשמוע אותו ולרקוד איתו עד אור הבוקר . וזה כל כך יפה . במקור זה איטי ?

ואם כבר מדברים

אז למה שלא תעבד פעם את הניגון ההוא ל"לא תבושי" . ד דדדד דד לא תבושי ולא תיכלמי מה תשתוחחי ומה תהמי ד דדדד דד מה תשתוחחי בך יחסו עניי עמי ו-נבנתה ע-יר על תילה לכה דודי לקראת כלה דדדדדדדדדדדדד פני שבת נקבלה . יודע למה אני מתכוון ?

וואלה זה רעיון מצוין!

זה באמת מתלבש יופי
במקור הניגון הוא מהיר אבל בסגנון קצת שונה אני עשיתי אותו במקצב מארש כי זה מצא חן בעיני. כדי שהחברים יבינו במה מדובר נביא את הניגון גם כאן:))) אני שמח שנהנת
))

jack0

New member
אגב, הניגון במקור הוא של ברסלב ../images/Emo79.gif

ובאמת במקור מושר במקצב מארש כמו שעשית

נתתי על הפורום המלצה חמה

בפורום אחר שאני מנהל (דתיים-חילונים בוואלה) jacko הוא מהכותבים החשובים אצלנו - ברוך הבא !

תודה רבה אריאל:)))))

אני מאוד מעריך את מה שעשית,למצוא אנשים שמתענינים בנושא היחודי שלנו זה קצת קשה,הסיבה שבחרתי לפתוח את הפורום בתפוז כי מדובר באתר גדול מאוד ןלכן חשבתי שמתוך אלפי האנשים שגולשים כאן ביום בוודאי קימים גם בתוכם אנשים שיתענינו גם במוזיקת הכליזמרים בלי קשר לזה ובלי שאף אחד ישמע
האימייל שלי נמצא בוואלה מהיום הראשון שאני גולש ואני מאוד מרוצה ממנו:))))

יישר כוחך ../images/Emo127.gif ואגב ...

לגבי התעניינות הקהל במוסיקת הכלייזמר , אני קצת חולק עליך . אני חושב שהרבה יותר קהל ממה שחושבים מתעניין במוסיקת הכלייזמרים . פסטיבל הכלייזמרים בצפת יכול להיות ההוכחה הטובה לכך . בשעה שפסטיבלים מסביב קמים וקורסים , הפסטיבל הזה שורד היטב כל שנה מחדש . ניתן למצוא שם אנשים מכל הסוגים , חסידים ואנשי מעשה לצד אנשי היומיום . ההופעות שם עמוסות וצפופות , וזה מוכיח יותר ממשהו ... בנערותי (לא לפני כל כך הרבה זמן
) הייתי עולה לצפת בגפי בימי חג הכלייזמרים . הייתי ישן במגרש החניה , קם בבוקר (ימי החמסין של הקיץ) וטובל במקווה האר"י , עולה לבית כנסת עתיק שצופה למירון , ובלילה יושב ומוקסם מנגינת הכלייזמרים . אחחחח , היו ימים ...

אני מסכים איתך:))))

בכל שנה זה מדהים אותי מחדש כמות האנשים שמגיעים לפסטיבל הכליזמרים,אבל מצד שני באינטרנט העניין לא צבר תאוצה והראיה היא שאנחנו הפורום הראשון שקם ודן בנושא הזה ,ופורומים יש כמעט בכל נושא
לפני שפתחתי את הפורום עשיתי חיפוש בכל הרשת הישראלית ולא מצאתי פורום שדן בנושא שלנו וזה איך נקרא לזה...הפריע לי
אתה מוזמן לעלות גם השנה לפסטיבל ,אני מופיע שם כבר 7 שנים אני אכתוב לך באימייל או בתיבת המסרים היכן אני מופיע,ואתה וכל חבר קבוע בפורום שיגש אלי בפסטיבל תקבלו קלטת ניגוני כליזמר שלי במתנה
בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לברך אותך ואת כל חברי הפורום בברכת חג שבועות שמח:)))

ברןך הבא jacko ! ../images/Emo24.gif

נכנסתי קודם לוואלה (ברשות ידידי היקר מנהל הפורום אני אכנס לפורום בוואלה ואודה לו ובהזדמנות זו גם אברך את החברים שם בברכת חג שמח
) ראיתי שאתה מתמצא בסוג המוזיקה שבה אנו דנים כאן אני נורא אשמח אם תעלה כאן סיפורים,רעיונות ,מאמרים וגם קבצי מוזיקה:))))

jack0

New member
ברוך הנמצא ../images/Emo13.gif

אני מאד שמחתי על התגלית של הפרורום הזה (תודה לאריאל מוואלה) זהו רעיון אדיר בדיוק פורום לרוחי, אני חושב שיש לי הרבה מה לתרום כאן, אשתדל להיות בעזרת השם חבר פעיל, קטע אחד כבר נתתי היום למעלה, שיהיה שבוע טוב ושמח לכולכם, יעקב.

למעלה