ק רציתי להגיד ש......

ק רציתי להגיד ש......

מיילו אלוהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני סוגדת לדבר הזה!!! הוא מדהים!!!!!!!

PURPLE CHICKEN

New member
וולקאם!../images/Emo140.gif

כן כן, מיילו מדהים, כולנו יודעים. כולנו מקללים את היום שבו לא נולדנו לידו.
אממ... שיהיה לך יום שישי נחמד- קבלי תמונה של אלוהייך!
וזייהו, אני מקווה שתישארי כאן!

frikin shin

New member
אכן הוא מדהים...

הדבר הזה... הוא יותר מדי יפה בשביל להיות אנושי
וכמובן ירדן והדר בירכו אותך ראשונות... הם הראש של הפורום (מלבד המנהלות העסוקות ברגע זה)... הם תמיד נמצאות פה ראשונות וכותבות פה מלא ומתעדכנות בהכל ופותחות שרשורים. בעיקר ירדן... וגם מיכל... וכולם!!!!!!!! בקיצר ברוכה הבאה

ברוכות הבאות!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אותי קוראים גל, וגם אני די חדשדושה בפורום (בערך, אממ... שבוע? כן, משהו כזה).
מיילו הוא אכן אליל
שראוי למקדש משלו (המקדש בתהליכי בנייה אצלי בחדר בימים אלו ממש). בכל אופן, מקווה שתישארי איתנו, ואם כן- אז השתלבות+התמכרות נעימה!

PURPLE CHICKEN

New member
או,גל...../images/Emo32.gif

הסתכלתי לי בכרטיסישי שלך, וראיתי שאת מזל בתולה!
כלומר, יש לך מומולדת ב... ספטמבר, החודש! רייט?
שתפי, אחרת לא תקבלי שרשור מומולדת.

../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

צודקת, הבובע.
אני אכן עומדת לחגוג את מומולדתי ב-14/9, שזה בעוד... אמנמ... *חישוב מהיר, שבמקרה שלי הוא קצת איטי* אויש, זה עוד בדיוק שבוע! כמה חביב לי!

Pink Lavender

New member
אלוהי או לא... בכל מקרה, וולקום ../images/Emo9.gif

אני נוטה לקרוא לעצמי לבנדר...אני בת 15... אין הרבה מה לומר על עצמי (מרגישה פלאשבקים מוזרים ל-31 באוגוסט) אני רק רוצה להגיד לך "ברוכה הבאה" ותהני כי זה באיימת מקום כייפי אבל אל תשכחי לתת זכות קדימה לחיפושיות או באגים...

אני אלוהים!

הוא אכן אלוהי אבל אני אלוהים!! אם תשימו לב לשעת כנראה תבינו שהסיבה האמיתית לזה שנכנסתי לכן זה משעמום וכי אני מחפשת תמונות של שווים וכאן כמובן יש(דין טריסטן וג'ס) אבל זה באמת פורום נחמד..סתם שתדעו דעות של אחרים...

blue dragonfly

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

אני דפני ו... מיילו אכן שאווה

למעלה