ק"מ לליטר

ק"מ לליטר

מה ממוצע ק"מ לליטר בקטנועי 50 סמק? שמעתי שטייפון קצת יותר "רעב" מאחרים... כמה טייפון עושה? ב5 מילים קצרות למה כדאי לקנות טייפון

For Martha

New member
כ-26 ל'/ק'מ.

למה עדיף? כל ה-50סמ'ק יעשו את העבודה כראוי (בהתאם לדרישות כמובן),לרוב שאלה של תקציב וטעם - הוא מוצא חן בעיניי והמכאניקה הפשוטה שלו עושה את ההבדל.

בשביל הרעיון

של המכאניקה הפשוטה היית משלם יותר באלפי שקלים? לחבר שלי יש טייפון ישן שהוא אומר לי שהוא עושה בעקרון 15 לליטר, אבל המליץ לי על קטנוע בשנתון מתקדם יותר ששם כמו שאמרתם זה 25-30 אבל 15 לליטר זה בטח בגלל שהקטנוע שחוק מה גורם לזה להיות כל כך נמוך?

אהוד א1

New member
מה פשוט במכאניקה שלו?

במה הוא שונה מכל 50 סמ"ק אחר? בסך הכל קטנוע שנהנה ממוטיב העדר בישראל.השנתונים הישנים היו אמינים,דווקא החדשים נחשבים לפחות טובים.הסיבה כנראה נעוצה במעבר לספקים אחרים במדינות זולות יותר ובאיכות נמוכה יותר. יש הרבה קטנועי 50 מקבילים שאני אישית הייתי מעדיף על פניו. יתרונות - הרבה מאוד כלים בשוק,מה שמאפשר למצוא עסקאת קניה מוצלחת וחלפים משומשים מפירוק.

For Martha

New member
לא אמרתי שהוא שונה,

ורשמתי את זה בהודעה. מוטיב העדר? יש סיבה טובה כנראה. הפלוס שהוא מקבל אצלי זה הייתרון בחוסר מערכת לקירור מים שזה פחות מכלול להתעסק בו.

אהוד א1

New member
רוב קטנועי ה-50 מקוררי אוויר.

בדרך כלל רק ה"ספורטיביים" בעלי קירור נוזל.

For Martha

New member
רוב,

מה אתה היית בוחר? אני הייתי בוחר בו - הוכיח את עצמו,לא יקר - נותן תמורה מעולה לכסף ועוד ועוד. וכמו שאמרתי מההתחלה , ואלעד זה גם מכוון אלייך. רוב קטנועי ה-50 סמ'ק יעשו את העבודה, אני בוחר בו בגלל מה שהזכרתי. אין מניע מלבחור בקטנוע אחר זול יותר או יקר יותר, הכל שאלה של תקציב ורצון מהקטנוע. אגב אהוד, לא חזרת אליי בנוגע למסר שרשמת לי.

Hell ad

New member
אין סיבה טובה!

חלאס לחשוב שיש סיבה טובה. כולה טייפון, בדיוק כמו הטרקר נראה שונה. זה בדיוק כמו עדר המזדה 3 \ לנטיס \ סופר לנסר \ סוברו DL - כל אחד לזמנו. אנשים מסתכלים שמאלה ימינה, רואים טייפון קונים טייפון וחוזר חלילה. תחלק את הקטנועים לנישות (זאת המילה?) יש קטנועים כמו טייפון\טרקר\TB\VIVACITY, יש קטנועים כמו פיור\DJ וחבריהם\ ויש יעני ספורטיבים כמו ארוקס\ספידטפייט\NRG וכו'. לרוב? לא תמצא הבדל מהותי ביניהם. לרוב גם מבחינת אמינות שום דבר לא קבוע למרות מה שנהוג לחשוב. זה תלוי באיך אתה מתחזק, וכמה מזל יש לך. ההבדלים הם למי אתה מתחבר הכי טוב. (אם זה מראה, נוחות, פוזה מה שתרצה). אלעד

לטייפון יצא שם

כי יש אותו המון, ובגלל זה השוק טוב, רואים הרבה טייפון, קונים טייפון. יש המתלהבים מהצמיגים הרחבים (אבל גם לטרקר יש כאלה ולעוד כמה....), יש המתלהבים מהעיצוב (שלי אישית גורם חלחלה), אמין יותר או פחות
לדעתי, קטגוריית השכירים אמינים באותה מידה... ופה מדובר על אלה שרואים הרבה... אני לא רואה סיבה למה לדחוף את הטייפון, שפעם לפי מה שהבנתי היו מקבלים אותו כמתנה על זכייה וכאלה... ולא קטנועים אחרים... אני לא רואה מה אמין בטייפון שלא אמין בסופר פיור\טופ בוי\ג'ט\די ג'יי וכו'... בכל אופן, הכי חשובה הנוחיות והחיבה אל הכלי, אם אתה אוהב את אלה עם הפדאלים מלפני מיליון שנה, אז זה מה שיספק לך הנאה...
בהצלחה אהה ותמונה של הסופר פיור שלי (יש לי גם דינק 200 וגם סופר פיור) שנת 2000 (טוב, עכשיו הוא כבר אחרי תאונה) רק להמחשה שכלי בן 7 יכול להיראות כמו חדש

gimelyud

New member
שלי עשה 26 ק"מ לליטר כשהיה חדש

ועכשיו, אחרי ארבע שנים, 25 לליטר.

primos

New member
למה הייתי ממליץ לך על טייפון ?

עשיתי 20000 על טייפון ( מודל2000 ), חוץ מקבל גז שנקרע ובית רולים שהוחלף לא הייתה שום תקלה . טיפולים בזמן , להקפיד על שמן מנוע איכותי ובכמות המספקת ויש לך סוס עבודה . צריכת הדלק שלו הייתה 1:20 .

TOMMEYLEE

New member
קימקו DJ

לי יש קימקו DJ 2004 חמודון והוא עושה בערך 45 קמ לליטר כפרה עליו. אולי עוזר נהיגה נכונה ורגועה להוריד תצרוכת דלק...

למעלה