ק ל ר ה

ק ל ר ה

ענק מזכיר משו כמו גירסה עכשווית ל-Yello רעיון טוב טוב מאד אפילו כורסאות שנרכשו משומשות יד שניה כולן מוכתמות בטינופת של שנתיים לפחות (ראבק המקום בן שבועיים..) שירות איטי הים הים הים שווה הכל מגוון נאה של פקצ'ות ווואנבי'ס ומלוויהן מוסיקת לאונג' האוס ואלקטרו רך שמתאימה מתאימה לי מאד למקום כזה (מקווה בשבילם שבוקר שם הולך עם צ'ילאאוט קפה-דל-מאר או כד'...) פיזור לבבי של כסאות מיטות ספות דלפקים ושאר אביזרי ישיבה מגוונים שלוקחים הלאה את המושג צ'יץ'ביץ' למקום נכון יותר (שוב חבל ששוק הפשפשים עשה איכשהו את דרכו למקום...) תאורה נאה לכיוון גלי הים המתנפצים על סלעי החוף בר ענננננננננק שחצי ממנו גב לים וחצי פנים תפריט מזטים אין בילתו שלושה פריטים שהוזמנו מהתפריט לא קיימים או לא זמינים (ואנחנו פתחנו שם תערב כן?...) מולים ממקור קפוא יבשים ומתפוררים בפה כמו שרק מולים קפואים יכולים להיות... לא אכיל סביצ'ה טונה שעברה החמצה ארוכה (מדי) בתחמיץ\מרינדה, אבל טוב וטעים, אני פשוט רציתי וקיוויתי למשו חי חי לגמרי שיפודי שרימפס חביבים מאד וקריספיים למגע לשון טמפורה קלמארי שהיתה כוכב השולחן במקומותנו אבטיח מתוק וטוב עם גבינה בולגרית בינונית (גבינת כבשים עם מרקם יבש וספוגי) שתי אצבעות שוקולד ברוטב פטל סופפפפהדרך שני שוטים של וודקה קפואה פיצוי (על המולים שגם לא אכלנו וגם שילמנו) ונפרדים מהים והלחות בדרך הביתה עוברים אצל הקפה הכי בארץ "אספרסו-בר רוטשילד" ההההההמקום על הבר ריסטרטו קצרצרון דחוס מרוכז תמצית של טעם בריוש צרפתי על בסיס חמאה קטנטון עם קרם פרש אמיתי וריבה ביתית שחיתות של סופערב ולאוטו לילה טוב

lady_anne

New member
../images/Emo51.gifיידגם בהקדם, אחרי שיישרפו

בספינינג של עוד שעה ורבע (בניצוחו קובי אפלבוים המאמם
) כל הקלוריות שנצברו בביקור במקס ברנר אתמול בערב...

opalit123

New member
ליידי אן

אם הצלחת לשרוף כל מה שתיכננת אז כנראה נפגשנו אצל העו"ד המהמם. ואם לא, אז כנראה עוד נפגש ובינתיים על היופי הזה כל העיר מדברת. אז עם תנסי רשמים תרשמי.

lady_anne

New member
ברור שהצלחתי (אני חושבת...)

איך אפשר שלא אחרי 70 דקות עם אנרגיות מטורפות בניצוח ג'אמפינג ג'ק יעקב הפולני. חוץ מזה, אם נשארה איזו קלוריה קטנטנה בעודף קרן דור תטפל בה היום ב-6 בערב. ואגב קלרה, מסתבר שהמקום בכותרות ולאו דווקא מהסיבות הנכונות...

למעלה