ק-י-ץ!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
ק-י-ץ!!!!!!!!!

סוף סוף יוצאים לחופש.... למרות שנשארו עוד מספר בגרויות מעטות אני כבר מריח את החוף ים מתקרב.... מה אתם מתכננים לחופשה?

ashkeloni

New member
אני ראשון....

בקיץ הזה אני הולך לעשות שמח!!! התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים... אני הולך ללמוד לינוקס... ואולי גם לשרוף את בית הספר...

אמממ...

לא תיכננתי משהו מיוחד.. אבל בטח החופש יעבור עליי ב...נסיעות ממקום למקום ^^ יציאות עם חברות לים או לבריכה,לקניון.. ללכת לבריכה..ושוב לבריכה ^^

Shazamit

New member
אני שלישית ../images/Emo3.gif

טוב. למען האמת, בגלל שהשנה הייתה לי עמוסה מידי, הכנתי לעצמי רשימה של (כרגע 13) דברים שאני צריכה לעשות בחופש, אבל אני ארשום רק כמה מהם. אני מתכוונת לעבוד, ללמוד יפנית (נראה לכם שבשגרירות היפנית יש קורסים??), לבלות את הזמן עם חברות, לראות גראוויטיישן, ו... רציתי גם לקנות את ה"פ 5 ביום ראשון, אבל הוא יקר מידי (500 שקלים!!)...

Fire Glow

New member
יש!!!

חופש! אני לא מאמינה שלא אצתרך לסבול את הבית הספר הזה עוד! יש!

נאחסית

New member
- -

יכול להיות שאני טסה לארצות הברית P= אבל אם לא אז- אני רוצה ללכת שוב לקורס רכיבה על סוסים. ^.~ ו... יכול להיות שאעבוד (כן, פעם ראשונה שאני משתמשת במילה "לעבוד") ואעשה את שאר הדברים השגרתיים שאני עושה פלוס השלמות חומר לקראת התיכון. זהו ^_^

saiyanit

New member
אניייי.......נידפקתי קצת:)

כרגע בגלל שהשנה לא השקעתי בגרוש בלימודים..חץ מבסוף השנה.. אני לא מורשת לעלות ליא!! אבל אלא להרגיש באסה!! אני מגיש עירעור..ואז חמש מבחני קיץ שאני ימות! ג'יסס קרייס!

Brolly

New member
בעעעעע

איך הצלחת? חבר שלי עלה לכיתה י"א עם חמישה נכשלים P:

saiyanit

New member
כנראה שהשנה..

באמתץ משהו קרה לי.. יש לי ניראה לי יותר מ7.. אולי 7.. אני מגישה עירעור.. תתפללו בישדבילי סאיינים:(

saiyanit

New member
אממ בוא נראה..

לא קיבלתי את התעודה.. כי לא החזרתי ספר לספריה..(איכסה..) אבל אני יודעת במה הם כי אמרו לי.. פיזיקה ספורט אנגלית מתימטיקה לשון היסטוריה אני לא חושבת.. מדעי החברה ערבית משהו כזה.. קרו יותר מידי דברים השנה בישביל שיהיה לי ראש לבצפר..

ashkeloni

New member
מבין אותך...

בשנה שעברה בבית הספר הקודם שלי בכלל לא למדתי והיו לי 12 (כן 12) נכשלים בתעודה...והעיפו אותי מהבית ספר הקודם שלי...אז הלכתי לבית ספר אחר ותקעו אותי בכיתה הכי דפוקה (ולא הורידו אותי כיתה) ואז המחנך של הכיתה השניה הכי טובה (ועכשיו לדעתי הכי טובה) בא לכיתה שהייתי בה ובחר כמה תלמידים שיעברו לכיתה שלו...הוא בחר גם אותי...ומאז רק השתפרתי...במחצית א' היה לי ממוצע של 93...אבל המחצית הזאת הממוצע שלי ירד ל-83...באסה...אז אל תתבאסי... תנקי את הראש מכל הבעיות בחופש וזנה הבאה תלמדי...ושיהיה לך בהצלחה!!!

king kazabubu

New member
אני אישית מתכנן המון דברים לחופשה

מצד שני אני לא יכול לקרוא לזה ממש חופשה כי סיימתי לגמרי. אז בינתיים אני אתחיל לעבוד, אחסוך כסף ואז אסע לי לחול לפגוש חברים או משהו כזה. אני מתכנן לשלב גם ים בריכה וכו'. ואם ירצה השם גם איזה מפגש פורום

Goggle Girl

New member
אנימה. מנגה. לישון.

וסתם להתבטל. יחי החופש הגדול *נרדמת על המקלדת*

king kazabubu

New member
גוגי צ'אן....

את צריכה לטפח את זנבי... מזמן לא עשית את זה ואני חייב להגיד שזה לא בסדר.... הוא מרגיש נעלב ונטוש....

למעלה