ק י ט ו ר י ם

naama1989

New member
נפל לי הפלאפון לשירותים =[[[

אוף! לא ידעתי שיש חור בכיס של המכנסיים! ו..בעע עם כל הפיפי ;[
יהיה זכרו ברוך

למה רק או"ש מקבלים תעודות מאוחר..

תהרגו אותי! כולם קבלו תעודות והלכו לבקר ביסודי (ניצנים) ורק מי שלומד באו"ש לא יכל.., למה!? כי לא השתחררנו מוקדם ..,למה? כי אנחנו מקבלים תעודות שבועיים אחרי כולם, למה?! לא יודעת... ועוד דבר... פתאום אני מגלה... שבמקום להשתחרר מוקדם יום חמישי בחלוקת תעודות... לומדים כרגיל!!!!!! כוס אמאמאמאמאמא של אדם קניסברגר האמריקקי המטומטם הזה...

FELIX inc

New member
אני שונאת../images/Emo105.gif

שאנשים אומרים דברים שהם לא מתכוונים אליהם. ואז מפרשים את זה איך שבא, ואז יש בעיות. ><

סעמק.

72 בהיסטוריה. אבל טוב שהייתה שאלה שניחשתי ששווה 30 נק' וקיבלתי בה 24....אם לא הייתי מנחשת המצב היה אפילו גרוע יותר. אבל 72?! פאק. ו-75 בערבית. מה אני אשמה ששכחתי הכל?
בוהו. אני מתגעגעת למדריך שהיה לנו בטיול. למה הוא צפוני למה? למה הוא כזה חמוד למה? ולמה אני נקשרת לאנשים כל כך מהר למה?!?!?! אוף
אני רוצה את הפשוש הזה. {הוא היה קורא לנו פשושים. וגם 6, שזה המספר של הכיתה. אוף.}

בקשר לציונים....

לרוב הכיתה היו ציונים כמו שלי או טיפה יותר גבוהים {לא יותר מ-80} או אפילו נמוכים יותר אז הייתי אומרת שזה טוב... אבל הקטע הוא שלרוב דווקא היו ציונים גבוהים, ככה ש... ואני מקווה שיעבור מה שיש עם המדריך, למה כבר קרה לי פעם וזה עדיין שאני נקשרת נורא.

Lost Lullaby

New member
תפוסים לי השרירים בירכיים

וזה כואב ואין לי כוח ללמוד לתקשורת, זה כ"כ משעמם ]:

למעלה