ק י ב ל ו א ו ת י

gaia20

New member
ק י ב ל ו א ו ת י

היום היתי בפגישה נוספת עם המשרד החדש, לדבר על השכר והכל אמרו לי שהחליטו לקחת אותי
עכשיו רק נשאר לקחת את הבוס היקר שלי לשיחת פרידה שוב בהצלחה לי

../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo106.gif

מזל טוב זה מגיע לך! איזה כיף לראות אותך מחייכת חח קחי אותו לשיחת פרדה - הוא בטח יעצב לליבו גם אני הייתי צריכה להיפרד לא מזמן מהמנהל שלי מזה ארבע שנים אנחנו התחלנו ביחד, הקמנו יחד את המקום (בי"ס לנוער במצוקה) מסיבת הפרדה שלו הייתה משמעותית מרגשת ועצובה אני לא יכולה לחזור לתפקיד שלי שהוא מקסים ומשמעותי שם בגלל שהוא דורש המון שעות עבודה אינטנסיביות כמטפלת של נוער כזה אבל אנסה להשתלב שם בכל מקרה לקצת השנה זה אחד הוויתורים שהמחלה חייבה אותי-
בכל מקרה על הלימודים והפרקטיקום לא וויתרתי וגם זה ממלא אותי
בכל מקרה מאחלת לך המון בהצלחה במקום העבודה החדש שלך פיית שוקו נ.ב- באיזה תפקיד מדובר? מה אחוז המשרה?

ל3

New member
הדרי בובה

אני גאה בך. אמרתי לך או לא אמרתי לך? איך לא יקבלו בחורה מקסימה כמוך. מאחלת לך המון בהצלחה ואני יודעת בעיניים סגורות שתעשי חייל

gaia20

New member
לא לא לא

ככל שאני נמצאת ליד עורכי דין אני רק יותר בטוחה שלא אתעסק לעולם בתחום הזה לומדת פסיכולוגיה

רק אני בסיוט הזה...אה??

טב שאוטוטו מסיימת:) ישששששששששששש רק שאלוהים יוציא לי את הקוצים מה%@)& ויעזר לי לחרוש!!!

gaia20

New member
יש פה אחת.....

קוראים לה מטי היא שולפת קוצים מהתחת בצורה מקצועית ביותר במקרים קיצוניים היא מורידה כאפה או שתיים ותראי איך את יושבת ללמוד כמו גדולה
(מטי, שימי לב! יש כבר שתיים שסומכות על הכישורים שלך שיעזרו לנו ללמוד, התפקיד שלך רק גדל וגדל...)

gaia20

New member
יה אלימה אחת

אני מציעה טיפול זוגי, אני לא מוכנה יותר לחיות ככה

matyc

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי מצחוק

אני שומרת על זכות השתיקה

matyc

New member
איזה כיף עכשיו פרידה מתוקה

מהבוס "היקר" מחכה לעידכונים

gaia20

New member
קצת עידכונים

תפסתי אותו היום לשיחה, השתדלתי להסיר את כל המחסומים ולהיות מסוגלת לדבר איתו ולהגיד לו בדיוק מה שאני רוצה וזה עבד, נפתחו השערים והכל זרם, אמרתי לו הכל, כל מה שמפריע לי/ מציק לי וכל מה שנראה לי לא תקין במשרד הזה ובהתנהגות שלו. הוא מבחנתו אמר שלא היה לו מושג שככה אני מרגישה, הוא הצדיק אותי בהרבה דברים שאמרתי והחשוב מכל - הוא ידע להתנצל על ההתנהגות שלו ואת זה לא הרבה אנשים יודעים לעשות. מיד לאחר מכן ביקשתי העלאה וקיבלתי אותה והיא אף תהיה תקפה מה 1.7.07 ולא מהחודש הקרוב, ובנוסף הובטח לי שאקבל עוד העלאה בעוד 5 חודשים (הוא אפילו ביקש שאעלה את השיחה שלנו על הכתב והוא יחתום על כל מה שהבטיח). אולי היתי צריכה לעשות איתו את השיחה הזאת לפני כמה חודשים ולא לחכות עד עכשיו
משתלם לדבר? כנראה שכן.

ל3

New member
הדרי אני גאה בך

צריך הרבה אומץ לעשות את מה שעשית אז כול הכבוד אבל אין מה לעשות כנות ופתיחות תמיד מנצחים. האם זה אומר שתשארי במקום העבודה הנוכחי שלך?

gaia20

New member
כן, זה אומר שאני נשארת שם

לפחות לחצי שנה הקרובה. בעוד חצי שנה חצי מהמשרד עובר למקום אחר, גם בתל אביב וחצי שני של האנשים יעברו למשרד משלהם. אני עוד לא סגורה אצל מי מהם מתאים לי יותר לעבוד אבל יש לי מספיק זמן לחשוב על זה, חצי שנה זה הרבה זמן, אולי בסוף יוחלט שכולם ביחד יעברו למקום חדש ולא יהיה את הפיצול הזה. בכל מקרה, העיקר ששום דבר לא נשמר בבטן.

להדר וקצת לשתף ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

איזה יופי לשמוע כן אני בעצמי זוכרת כמה שיחות שכאלו עם המנהל חשוב מאוד לשמור על ערוץ פתוח והרבה פעמים זה עוזר כי לפעמים מרוב הלחץ וכל הבאלגן הם שוכחים ולא שמים לב רציתי גם לספר שקצת התבאסתי היום אחרי- הצהריים הייתי אצל רופא שהוא כירוג מומחה, לבדיקת שד שיגרתית שאני עושה מגיל 30 כבר שנה שנייה ברציפות שאני עושה והיום הוא מצא אצלי גוש קטנטן ושלח אותי לעשות אולטראסונד שד קבענו תור ב- 23/7 וזה הכי קרוב שיש בחיפה הוא אמר לי שהוא לא לחוץ אבל עדיף לבדוק ושאהיה איתו בקשר ובכל זאת אין לי כוח לעוד צרות רפואיות עכשיו ובטח לא זה איזה באסה.... פיית שוקו הקצת מודאגת

matyc

New member
איזה כיף היה לשמוע את זה רק שיעמוד בהבטחות

שלו והכל יהיה בסדר

למעלה