ק.ט.מ. CRATE MOTOR...

MexMex

New member
ק.ט.מ. CRATE MOTOR...

ממשיכים לחלום. הנה הפרטים. רובם ככולם למעט המחיר... לילה
M.
 

lady R

New member
פראונשו מת. יחי הר שוויגר!

איזה יחס דחיסה ,איזו קומפקטיות ,כמה כח... תאווה לעיניים.
 

45degrees

New member
בדיוק בשבילך:

שים לב ל 2 משפטי המחץ הבאים: 1. Both engines are not designed for extended highway use. 2. Check maintenance proposal. בנוסף - זה שכל החלקים מוצעים על ידי KTM לא בהכרח אומר שהם זולים כמו החלקים הרגילים המוצעים למנוע זה על ידי KTM. כך למשל - הבוכנה צריכה לעלות כמעט כפול מהבוכנה הרגילה למנוע זה ועוד. ייתכן שעבורך זה מנוע שיצטרך יותר מ REBUILD אחד בעונה. 10500 סל"ד זה המון לסינגל בכזה נפח. בכל אופן - מאוד יפה לראות מנוע RACING עובר את ה 70 כ"ס.
 

MexMex

New member
התכוונת "בדיוק לא בשבילך", נכון?

לא שלא בא לי, אבל מאיפה לכל הרוחות אני יפליץ 3000 יורו (מעל 3500 דולר, מעל 15,000 שקל) על מנוע בלבד? וזה לפני משלוח (50 ק"ג וביטוח משלוח לא זול עקב מחיר החבילה) + מיסוי. בקיצור, מדובר פה על 4500 דולר רק על המנוע. טוב, בסדר... גם אם היה לי סכומים כאלו להוציא רק על המנוע, מצפונית לא הייתי עושה דבר כזה
חוצמזה, אם נקנה כזה, על מה נחלום בדיוק
M.
 

45degrees

New member
1000 דולר משלוח וביטוח?

לא עדיף לשים את המנוע במזוודה? זה לא מחיר כל כך יקר אם יש שם גם בניה של המנוע ופורטינג וכאלה דברים שגוזלים המון שעות עבודה. רק פורטינג יכול לעלות כמה מאות יורו.
 

MexMex

New member
שווה? כנראה שכן.

במיוחד אם התפוצץ לך מנוע והממילא ההשקעה גבוהה. יש לי? זה כבר סיפור אחר... ומשלוח פדקס של 50 ק"ג, עם ביטוח על סך 3500 דולר יעלה כמה מאות דולרים בקלות. מכס? על 3500 דולר? הלכו עוד 1000... בקיצור, גדול עליי כרגע. ממש גדול. M.
 
למעלה