ק-א-מ-ב-ק!!!

מיוני

New member
ק-א-מ-ב-ק!!!../images/Emo107.gif

טוב לא הייתי לפחות חודשיים בפורום מכל מיני סיבות (לימודים,לימודים,לימודים וגם חוג 4 ימים בשבוע!!!) וכבר שבוע אני רוצה לעשות הודעת קאמק אבל זה נדחה(מחשב,לימודים וחוג!) אז למי שלא להכיר נעים להכיר קוראים לי אובל אני בת 12 ורבע ושלושה ימים (בגיל הזה כל יום חשוב...) אממ מקווה לחזור לאופן תמידי... אני מבינה שפספסתי כמה מפגשי פורום אז אני מחכה לעדכונים וזהו

jack 1

New member
פספסת מפגש אחד אבל לא נורא.

גמני לא הייתי.ככה שלא הפסדת כלום.חה חה . אובללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!! ברוכה השווה!!!!

A Charming Lie

New member
וולקאם באק../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

ידעת שעד המיפגש הייתי בטוחה שאת בת 17 לפי הכתיבה והכל
פאקינג מחוננת
אבל עזבי אני טקאקט-לס, מה שחשוב (כמו ששלומע טרח לציין) באמת הוא... אובלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif אובלללל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif התגעגעתייי../images/Emo7.gif ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לא פספסת שומדבר מסעיר במיוחד חוץ מקשתות כחולות ונוצצות לשיער שאני נדיה ודאפי קנינו../images/Emo9.gif

קטרפי

New member
כמו ששלומי ושירע אמרו ../images/Emo110.gif

אובלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!! (אפילו הדגשתי
) עכשיו אני יודע מה זה שאין זמן אחרי ה8 חודשים התבטלנות שהיו לי עד עכשיו, אז אני מקווה רק שמעכשיו יהיה לך זמן לא רק בגלל הפורום אלא בכלל וכן פיספסת מפגש אחד, לא כזה נורא האמת

מיוני

New member
אני הפכפכה ../images/Emo107.gif

וגם הלימודים ושיעורי הבית או שבעצם לא הם תמיד בכוננות גבוה... אוף המורה לאנגלית התפטרה ןעכשיו מצאו לנו מורה חדשה שאצלה פאקצה,פרחה שלא יודעת אנגלית בטח לא ברמה של הקבצה א' זו לא מילה גסה

מיוני

New member
מה זה תגובה מהירה??../images/Emo107.gif

מה שלום הקומונה קרן וטל? טל? טל? איפה את????

קרניjack

New member
אין יותר קומונה...../images/Emo4.gif טל..טל..פשוט

לא פה יותר..אני צריכה לדבר איתה..

Tinkerblack

New member
אובלינקה

רציתי לדבר איתך מתי שהיה לי יומולדת אבל לא היית בכל מקרה ברוכה השבה לפורמינו הצנוע יש מפגש בפורים את באה ואני לא שואלת אותך

מורן 1986

New member
אובללללל יפיופית ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

התגעגעתיי
אני
מקווה
שהפעם
תחזרי לתמידדדדדדדד

למעלה