קשת ברשת

קשת ברשת../images/Emo34.gif

אני שמח לבשר שהחל מהיום מתפרסמות באופן בלעדי בפורטל בסט שופינג, כתבות של עיתון "הקשת" - העיתון להומואים, לסביות, בי וטראנס. הכתבות מפורסמות במדור כלכלה ורודה, העוסק בנושאים כלכליים/חברתיים הקשורים לקהילה ההומו-לסבית. הכתבה הראשונה מהקשת שפורסמה היום: להיות אבא הומו קריאה מהנה לכל המתעניינים.

smile2life

New member
תגידו לי נציגי הקהיליה ההומולסבית

יש הומואים ימניים? יש לסביות דתיות? מעניין אותי הנושא הזה. ואם לא קשה לכם מה האחוז הכולל של חברי הקהילה בקרב המתנחלים...

El Duche

New member
ברור שיש הומואים ימניים

כל בחורי הישיבות החרידיות הם (או הן?) כאלה!
אינני מאמין בהכללה לעיל. לא באופן מלא לפחות.

MARMELAD

New member
הומואים ימניים, שמאלניים וגם סינים!

ככל הידוע לי - מבחינת נטייה מינית אין שום הבדל בין דעה פוליטית, לאום ועדה במה שנוגע לנטייה מינית. הומואים ולסביות יכולים להגיע מכל קבוצה שהיא. מה שכן, בגלל שהומואים לסביות הם עדיין מיעוט מסוים, יש להם נטייה לשים לב למיעוטים אחרים - כלומר - הנטייה שלהם עשויה לדחוק אותם קצת שמאלה במפה הפוליטית. אבל שוב, היא רק עשויה. כמו שאין רק הומואים בלונדיניים או רק לסביות נמוכות, כך גם הדבר לגבי נטיות פוליטיות. אתם מוזמנים לדון בנושא בפורומים בנים בלבד גאווה זהות מינית

El Duche

New member
שקרים בשירות התקינות הפוליטית

נכון להניח שהנטיה המינית לא קשורה לדעה פוליטית (למרות שקשה לי לדמיין הומו מצביע ש"ס), לאום ועדה. אך בגיבוש האורינטציה המינית, לסביבה השפעה רבה. לכן טוען אני שסיביבה סגורה אשר שוללת מגע בין המינים (כמו עולמם של בחורי הישיבות החרדיות) מהווה חממה להומוסקסואליות.

sandchicken

New member
מה הקשר בין ש"ס לדעה פוליטית?

ש"ס, כמו מרץ - היא מפלגת סטייל. מזיינת לך ת´שכל בסיסמאות, מדברת על צמצום פערים - על מדיניות חברתית. לא עושה כלום. חוץ מלגנוב לך ת´כסף. אתה זוכר את הצעתי לאחד את שתי המפלגות, נכון?

El Duche

New member
אתה זוכר את הצעתי לאחד את

כל המפלגות?
אך אתה טועה, מר"צ לא דומה לש"ס - בניגוד לש"ס המיצגת ציבור המאוחד ע"י מסורת אחת ושאיפה אחת (
), מר"צ מיצגת דעה. על טיב דעה זו, ועל יצוגה ניתן להתוכח, אבל בסופו של דבר מה שמאחד מר"צניקים היא דרך סוציאל - דמוקרטית אחת. ש"ס היא כן מפלגה. היא מיצגת סקטור במדינת ישראל והיא שואפת להטיב עמו (אומנם על חשבון כל השאר, אך זה לא רלוונטי). הדרך הפוליטית שלה ברורה - הפיכת כל עם ישראל למאמינים חרדיים, תומכי הרבנים הספרדיים.

למעלה