קשתות פרשים

דרך קשת

New member
קשתות פרשים

שלום לכולם-פרשים ואוהבי סוסים באשר אתם.שמי אורן ואני חלק מתוכנית בשם "דרך קשת".תוכנית של עבודה בקשתות(אמנות לחימה-לא קשתות אולימפית...) תוכנית ילדים,נוער,בוגרים ואף תוכנית טיפולית המשלבת ריפוי בעיסוק. בימים אלו אנו מתענינים ביצירת קשר עם חוות סוסים בשילוב פעולה בפיתוח קשתות פרשים כספורט אתגרי וככלי טיפולי .למסתקרנים נשמח לשתף ולהרחיב.

dixie chick

New member
אני אשמח אם תפרט ותרחיב!

יותר על הספורט עצמו (באיזה קשתות מדובר, איך לומדים את זה, כמה שנים, מה הרמות וכ') מה הדרישות לתלמידים ומבתי הספר של הסוסים שרוצים להשתתף בתוכנית? מה הדרישות מהסוס? (לדעתי המנהלת השניה פה קשתית חובבת ככה שיש לך פה קהל...
)

shirli0811

New member
מסתקרנת ../images/Emo8.gif

מה זה כולל הספורט הזה? מאיזה גיל תלמידים יכולים ללמוד אותו? מהן השיטות לשלב בין הספורט הזה לרכיבה הטיפולית? ~אלו השאלות שעולות לי עכשיו בעתיד אני בטח אשאל עוד
~~ אשמח שתשתף אותנו ותרחיב :]

דרך קשת

New member
עוד טיפה על דרך קשת

משתמשים בוריציות שונות של קשתות לחימה מונגוליות(קצרות וקלות). כל לימוד הבסיס ורוב הלימוד במתקדם נעשה על הקרקע בעמידה ,בתנועה וב"סימולטור"-ירי רכוב חביות וכו. מטעמי מגבלות תקציב אנו מן הסתם נאמץ את המודל האמריקאי לפיו הירי מהסוסים נעשה ביום מרוכז חגיגי תקופתי.(והלואי ובהמשך נוכל להגיע לאימון שגרתי.....) כמובן שבחווה איתה נעבוד נצתרך לעבוד בצורה אינטנסיבית עם סוסים ספציפים על מנת שיחושו בנוח-במיוחד בירי המיתקדם בו יורים חץ קדימה העלול לשרוק מעל אזני הסוס. עיקר הלימוד הוא ברמת הקשת-יציבה ,נשימה ושליטה אוטומטית במחזור הירי כך שכל תשומת הלב יכולה להנתן לרכיבה ולמטרה. אין צורך בשליטה אבסולוטית בסוס בעזרת הרגליים בלבד.כתנאי מקדים

dixie chick

New member
תודה על ההרחבה

נשמע מלהיב ומהנה!! מה בדיוק התוכניות שלכם לשילוב עם חווה (למצוא כמה סוסים ולהתחיל לאמן אותם במקביל לאימון רוכבים)? כמה זמן זה אמור לארוך? לאיזה מטרה סופית? (תצוגת תכלית, תחרויות?) אשמח אם תוכל לשרשר את תשובותיך- כלומר לענות להודעה הזאת במקום לפתוח חדשה (עושים זאת ע"י לחיצה בסוף ההודעה הזאת על כפתור "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה")

דרך קשת

New member
קשת

הכוונה להגיע לרמה של הדגמה שתמנף את הנושא.השילוב של הסוס הרוכב ומעוף החץ הוא מסעיר ויקדם את הנושא טוב יותר מכל אמצעי אחר נוכל להכשיר קבוצה קטנה מעובדי ורוכבי החווה ואולי תלמיד או שניים שלנו שיגיע לאימונים.בשלב הראשון זה כניראה יהיה איזשהוא ברטר יצירתי כי תמחור ראלי וקר של שעות סוסים,שעות הדרכה פרטנית,יבוא אישי של ציוד וכו יוביל לסכום שרק יחידי סגולה יוכלו לעמוד בו וזאת לא הכוונה

דרך קשת

New member
לחוות

הכי טוב ל]נות שעתיים בוקר סוס סבלני ולירות יחדיו,יותר טוב מאלף מילים............

dixie chick

New member
לדעתי הכוונה היא

תן בפעל פרטים איך משיגים אתכם שם מס' טלפון אתה טוען שיש לך רעיון מקצועי תן עליו פרטים מקצועיים תן פרטים מלאים- שם הסמכה מועדון וכ' וכ'

דרך קשת

New member
תודה

תודה על ההערה הבונה-לקחתי לתשומת ליבי הכוונה היתה לגישוש ראשוני לגבי יצירת מודעות שיש משהוא כזה-"לעשות חברים" לא התכוונתי לערוך מצגת על התוכנית שכרגע ביא קרקעית ואינה מערבת עבודת סוסים. יתכן ויש מקום למצגת כזאת. כשתעלה אשלח קישור

limorosn

New member
אשמח לשמוע יותר פרטים...

יש לי חווה שיכולה להיות רלוונטית... צור קשר 0522-789436

למעלה