קשר

nicky gil

New member
קשר

אולי זה לא קשור לפורום הזה אבל אני אשאל בכול אופן בשלוש שנים האחרונות אני מקבלת מידע על חיים של בן אדם אחר, ואני מתקוונת ממש כןל פקט ופרט, אני יודעת מה קורה לו אני מרגישה את מה שהוא מרגיש ואני יודעת מה שהוא יודע, וזה משפיע עלי... לדוג' אני יודעת שהוא נאנס על ידי מורה שלו בבית ספר, והמשפט שחוזר לי בראש זה משפט שהוא אמר לחבר שניסה לתחקר אותו בקשר למלה קורה המשפט: "אתה חושב שאני נהנה שמורה בן ארבעים מזיין אותי" והוא בלחץ והוא מםפוחד ואני מרגישה את אותם ההרגשות את אותם הקאבים וזה לא נורמלי. ואני יודעת כול פרט ופרט בחיים שלו מסוף גיל שלוש עשרה ועד סוף גיל שש שזה אכשיו. בבקשה מישהו יכול להעיר לי על זה ולי להסביר לי מה זה...

שלום לך יקרה../images/Emo24.gif

התברכת ביכולת של קריאת מחשבות ורגשות בצורה טלפטית. יש עוד ילדים כמוך שנולדו החל משנת 1989 ויש לכם יכולות דומות. בסך הכל את יכולה להיות מאבחנת מעולה ולהגיש לאנשים עזרה ראשונה, עזרה נפשית נשמתית. מה שקורה בפועל הוא שאי אפשר להסתיר ממך כלום, את פשוט מסוגלת לחדור למחשבות של הבנאדם. עליך לזכור שהכלי שקבלת הוא יקר מאד. עליך לזכור שלכלי שבידך יש יכולות חיוביות ויש יכולות שליליות. אני לא בטוחה שאת יודעת מה הם הגבולות שלך בשמוש בכלי נפלא זה. אם המחשבות והרגשות של הבנאדם משפיעות על חייך האישיים זה לא בריא. את הופכת להיות דיפוסית ולוקחת על עצמך את התיקים של האחר. אני מציעה לך לנסות ללמוד לא להכנס סתם לתוך מחשבות או רגשות של אנשים, פשוט ללמוד איכן הגבול. איכן מסתיים גופך הפיסי ואיכן גופם של האחרים. זה נקרא ללמוד לכבד את המרחב האישי של הזולת. דבר נוסף אסור בתכלית האיסור לנסות להגיש עזרה לאדם שלא ביקש ממך... כי את עלולה לחטוף בומרנג הפוך. דבר נוסף עליך להזהר לא להכנס לתיקונים של אנשים אחרים. אם אותו ילד חווה איזו שהיא חוויה, ואת יודעת את האמת ראשית עליו לבקש את עזרתך... אם הוא לא ביקש שתתערבי אסור לך להתערב ועליך ללמוד לעמוד מהצד. לאותו ילד נער יש שעור רציני עם אותו אדם שאנס אותו ועליו להתמודד עם המציאות בעצמו. את יכולה לשממש כתומכת בלבד... מקווה שהארתי את עינייך. בהצלחה

nicky gil

New member
הבאיה

הבאיה היא שאני לא מקירה אותון פיסית ואני לא חושבת שפגשתי אותו אי פעם ועם כן אני לא זוכרת, ואני גם חושבת שהוא בכלל לא מכיר אותי ולא יכול לבקש אזרה ואני לא יכולה לתת לו בכול אופן כי אני לא יודעת מי שהוא מאבר לפנימיות אני יודעת רק ששמו עומר וזהו אבל יש כול כך הרבהע עומרים בעולם

יכול להיות שהוא הנשמה התאומה שלך|חי

יכול להיות שהנשמה שלו בקשה את עזרתך במקרה הזה. בכל אופן כשהוא יגמור להתמודד עם מצבו ויתגבר עליו וכאשר עת תהיי בשלה לעניין סביר להניח שתפגשו. אני מאמינה שאם נועדתם להיות ביחד בתור בני זוג השמים כבר יסדרו את הענינים. בכל אופן הרעיון להשאר בחשיבה חיובית ולא לשקוע לעצבות ודכדוך. הרעיון הוא שתלמדי איכן הגבולות שלך... ברגע שאת והוא תעברו את השעור שלכם כנראה שאז תפגשו ותוכלו לבדוק בעולם הפיסי אם יש סיכוי שתחיו זה בצד זו ותמשיכו לעזור לזולת ולילדים שחווים מידי יום מצבי התעללות דומים. בהצלחה

למעלה