קשר

ד ר א ל

New member
מן הסתם העזרה הרוחנית הכי טובה היא מאת אלהים

ולשם כך מתפללים, וכן.. גם צריכים אמונה. ולמעשה כל מקום על פני כדור הארץ ובכל היקום למעשה זמין לעזרה רוחנית זו.

1ysrat

New member
ואוו ! שאול שאלה כזאות בחג שבועות בדיוק בזמן!

בחג זה יהודים קיבלו את לוחות הברית ואלוהים יראה את עצמו פעם ראשונה נהוצרים בחג שבועות מקבלים את רוח הקודש פה ספר איזה עזרה רוחנית אתה מחפש? מי אתה? .....

ישררררררררררררררררררררררת בבקשה ממך

נא לקרוא את כל השירשור לפני שמוסרים פרטים !!!! פליז, הניק הזה הוא טרול !!!! זהירות !!!!

1ysrat

New member
ואוו ! שאול שאלה כזאות בחג שבועות בדיוק בזמן!

בחג זה יהודים קיבלו את לוחות הברית ואלוהים יראה את עצמו פעם ראשונה נהוצרים בחג שבועות מקבלים את רוח הקודש פה ספר איזה עזרה רוחנית אתה מחפש? מי אתה? .....

כל הכבוד לך מאוהב

כשאני אמרתי לך בהתחלה שאני יודע על מה אני מדבר. זה לא היה לחינם. נכון? אז בבקשה נא להיזהר שבעתיים פעם הבאה

lion 7

New member
ועל זה כדאי לא לחשוף פרטים אישיים

מחמת פגיעה משמש ..אופס מטרולים

או מ../images/Emo177.gif

והכי טעם זה
בלי

lion 7

New member
אבטיח זה מרווה הקילו ב2 שקלים

מאד זול יחסית לתקופה כזו , זכור לי בעונה כזו משנים חלפו שקילו אבטיח היה ב4 או 8 שקלים , ומה גם טעים , מדוזות הן הסיבה להתרחקות מחופי חיפה .. חבל אני מת על מים מלוחים לא מלוח..

אתה זוכר דברים יקרים מדיי אחי ../images/Emo13.gif

לי דווקא זכור דווקא ש
היה עולה בערך חצי שקל לקילו !!!

lion 7

New member
זוכר רק את ה20 אגורה לקילו

4 או 8 לא בבית ספרנו , מה פתאום נחכה עד שירד ,, יקר זה כמו זול שניהם כואבים במיוחד כאשר תגלה שהמוצר לא טוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה קרה אחי ?! קשה לך להרדם?

lion 7

New member
בדיוק עכשיו הבנתי ,יא רבי

כמו ביג בין חיכית ובום השאלות , טוב מאד השאלות הללו שמעירים את הפורום , חסר כאן החרוצה מלח הארץ היא תמיד הכינה תשובה לשאלות . יום טוב לך יחזקאל

למעלה