קשר

חוף 1

New member
../images/Emo66.gif שלום

טב האמת היא שאני קצת חושש ממה שאני הולך לכתוב אבל רק ימים יגידו אז ככה אני אומנם כותב פה פעם ראשונה וזה אחרי שחיפשתי אולי במקומות הלא נכונים . כמו כול גם אני מחפש מישהו לשבת איתו מתחת לשמיכה לראות איזה סרט קיטשי ולצחוק האמת היא ופה אני קצת מהסס כן אני מחפש מישהו אין לי בעיה עם מראה (באמת שלא )חשובים לי שני דברים : 1 שהוא לא יהיה נשוי . 2. שהבחור יהיה עד 38 טוב אז מי רוצה ?

דתי 45

New member
מחפש קשר

היי לכולם, אני חרדי בן 45 מחפש קשר עם בחור צעיר רזה וחמוד, רצוי חרדי בסביבות גיל 27 אני רוצה לבנות מערכת יחסים של אהבה וקשר אדוק, אגב אני נשוי ואני לא שולל נשואים אז אם בא לכם תשאירו הודעה

dinodiko

New member
איפה אתם?

אני לא ממש מבין את מהות הפורום כי אני לא רואה שאנשים ממש מחפשים להכיר פה אלא יותר מחפשים תמונות או תשובות לשאלות... בכל מקרה אני כן מחפש להכיר אני בן 21 רזה אבל אוהב שמנמנים מגיל 16 ומעלה אז עם מישהו מעוניין אני כאן!

SEXYBEAR

New member
דובים באיסטנבול../images/Emo85.gif../images/Emo160.gif

אני נוסע בראשון הבא ל3 ימים לאיסטנבול לעיניני עבודה מישהו מכיר יודע על מקוצות של BEARS באיסטנבול..? תודה מראש .....

avi52521

New member
../images/Emo85.gifדובי מחיפה

חיפאי בן 51 מלא ושעיר, בקשר דיסקרטי עם גבר חיפרי..רצוי צעיר ממני

dando30

New member
קשר

גברי בן 33 191 105 מתאמן מלא מוצק חסון גברי מצוייד רגיש וחם מחפש אהבה עם גבר דומה יתרון לאנשים טובי לב וחובבי נשיקות מייל [email protected] נא לצרף תמונה

royroy61

New member
בן 29, שמן ויפה מחפש רזה/שרירי|גאוו

אני בחור בן 29, 1.87 בהיר, נערי, יפה, לא שעיר ושמן מעוניין להפגש עם בחור עד גיל 32 רזה / שרירי למטרות בילוי וסקס אני ממוקם באיזור חיפה....

royroy61

New member
ממוקם בקריות ברזה / שרירי להנאות

אני בחור בן 29, 1.87 בהיר, נערי, יפה, לא שעיר ושמן מעוניין להפגש עם בחור עד גיל 32 רזה / שרירי למטרות בילוי וסקס אני ממוקם באיזור חיפה....

למעלה