קשר של 3 שנים נעצר

korerde

New member
קשר של 3 שנים נעצר

ערב טוב,

בעודי מסתכל על החדר שלי חשבתי לעצמי לחפש מקום שבו אוכל אולי לקבל מעט תשובות מעודדות ולשתף בעיקר.
אני בן 25, החברה קטנה בשנה.

אני אדם מלא בתחביבים ועיסוקים וחברתי, זוגתי לחיים לא ממש מלאה בזה.
אסביר כאן - שמתחילת הקשר הכרתי את בת זוגתי ונכנסו למתכונת של פול טיים לאחר זו הייתה מאורסת במשך 5 שנים סך כל הקשר. ובחר להמשיך איתי את חייה מתוך אהבה גדולה.

פול טיים - גרים ביחד אצלי ,אצלה בבית, עובדים באותה העבודה ( משם הכרנו ), הדרך שלי לנצל את הזמן עם חברים טובים בחיי - כ -4 במספר , ותחביבים עוזרים לי להתמודד עם קשר כזה "חונק".

האמנם לכל מי שזה ישמע מזעזע, אני אוהב את החברה המון , כאשר אני אדם מעט מתוסבך מבחינת נפשית , חברתי קיבלה אותי כמי שאני וזה לא מהווה עבורה בעיה.
התקשורת בינינו לא מדהימה. , אני אדם פתוח, חברתי אדם מופנם, שני הפכים שהתחברו במובן הזה בצורה מאוד טובה, לכל אחד הבעיות שלו אבל לא תמיד אני מקבל ממנה את הפידבקים.
ין לה יצר מיני גדול מה שמוביל לפרק הבא אולי והשאלות הגדולות. שזה אומר סקס אחת ל- 3 שבועות בממוצע, כשבחצי שנה הראשונה - היינו ממש זוג שפנים.

לאחרונה כשם שאני נוטה להקשיב ללב שלי, הרגשתי שחברתי לא מתפקדת איתי בצורה תקינה. היו מספר משברים בקשר, אבל אף פעם לא רבנו - ואם היה וויכוח הוא היה נפתר בחצי שעה , אולי שעה גג.

החברה החליטה להעצר , לשתוק, דחקתי לפינה להבין מדוע , ואז זו הסבירה לי שבתקופה האחרונה- כחודש בערך היא מרגישה שאכן התרחקנו כשם שהסברתי לה מה ההרגשה שלי.

הסבירה לי כי היא לא מוכנה לחכות לי בכל פעם שאני הולך לתחביבים שלי, שהיא תחבה לי בבית. למען האמת היא נורא אוהבת לישון ככה שרוב הזמן אני מכיר אותה במצב של שינה. אבל כשיוצאים היא מלאת אנרגיות וגם בעבודה.

הבקשה שלה להיות לבד מאוד ערערה אותי , במיוחד להגיע למיטה לחדר שינה ולראות את התמונות שלנו יחד על הקיר , כאב לי הלב הרגשתי פגיעה ובגידה בקשר ברמת התקשורת הבסיסית למצב הזה.

אחרי לא מעט פגיעות במהלך 5 ימים שלי ושלה, נותרנו כל אחד במקומו- החברה מתעקשת כי היא לא רוצה להיפרד, היא רוצה למצוא את המקום שלה לבדה, בעצמה, לפתח את עצמה, וכשהיא תרצה היא פשוט תתקשר לבקשתה.

אחרי ששוחחנו על הנושא פנים אל פנים לפני יומיים, אני מרגיש טוב יותר , והכאבים בלב חלפו, בכל זאת היא רוצה להשאר יחד.
אבל אני מאבד אולי את התפקיד האמיתי והיכולת שלי לעזור. אולי כאן כבר אין לי מקום מבחינתה .

הריחוק, הגעגוע, האכזבה והדאגה, קיימים, הכעס, לא קיים , אולי זה דבר שהיה עתיד לקרות במוקדם או במאוחר מכיוון שבחורה ללא עיסוקים משל עצמה, הבנתי שזה משהו קריתי להמשך הקשר.

אני חייתי לבד במשך 9 שנים, אני מכיר את ההרגשה ולא פוחד ליהיות שם שוב, אבל מה עושים עם האהבה הגדולה שלי כלפיה כרגע זו השאלה הגדולה מבחינתי.
אני לא רוצה לאבד אותה. תמיד ראיתי אותה כאישתי לעתיד. אפילו דברנו על זה לא מעט והחלטנו יחד שנתחתן כאשר נוכל להבין ילדים לעולם וכשניהיה יותר מבוססים כלכלית כמובן.

הלב שלי אומר לי להשאר כרגע ולחכות, הראש שלי בועט ואומר גם שאני מפגר, אני צריך לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו.
האם הזמן עושה את שלו או שזה מקרה שלא ניתן לפתור?

אשמח לתגובות מעודדות, אבל גם לא חייב שיהיו מעודדות ...

תודה !
קורן.

נומלה

New member
יותר מידי סימני שאלה

אתה בן 25 הקשר נמשך 5 שנים וחיית לבד במשך 9 שנים? מתי בדיוק הספקת ?

ושאלת השאלות: סקס כל שלושה שבועות? ומה יהיה אחר כך? סקס פעם בשנה?
ועוד שאלה: "לא מוכנה לחכות לי בכל פעם שאני הולך לתחביבים שלי, שהיא תחבה לי בבית." אתה מצפה שהיא תשב בבית ותחכה לך חוזר מתחביביך? למה?

korerde

New member
סידור הפרטים הבהרת הנושא

אני בן 25 סך כל הקשר 3 שנים שלי.

הקשר הקודם של החברה היה בערך 3-4 שנים - שם היא הייתה מאורסת, הכרנו , עזבה את הארוס ועברה אלי מתוך אהבה גדולה,
הסקס היה טוב בהתחלה, שוחחנו על המשבר בסקס שהתחיל אחרי שנה בערך כשהרגשתי שהדבר מפריע לי בתדירות נמוכה.

הכימיה בינינו הייתה טובה מבחינה מינית כשזה קרה, זה היה נהדר, השיחות בינינו על התחביבים שלה, תמיד לא הובילו לדבר, אפילו להרשמה לחדר כושר שביצענו יחד , היא לא דאגה להגיע .
אני ציפיתי לראות אותה מוצאת לעצמה חביבים משל עצמה. שתוכל לבנות לעצמה מעגל חברתי, היו לה מספר חברות טובות - אבל היא לא שמרה איתן על קשר עם הזמן , למרוות שבהתחלה היא מאוד אהבה את הנוכחות שלי ודאגה להראות אותי יותר איתן - וקיבלה פידבקים חיוביים עלי מהן ושיתפה אותי.
אפילו מאהבה של אמא שלה כלפי .

אני רוצה לתת לה הכל , לאפשר לה לגדול ולקבל ביטחון עצמי והבנה, אני פשוט לא יודע אם זה יכול להיות שבתקופה כזו ארוכה בן אדם לא ימצא לו עיסוק משמעותי בחייו - בין אם זה לימודים או קריאת ספר, ואז פתאום יחליט שהוא רוצה את הלבד שלו בשביל להגיע להבנה עמוקה ? אני קצת אולי מפקפק בדרך ... מצד שני רוצה ליהיות שם ולחכות לתוצאות ...

נומלה

New member
נראה לי שמיצבת את עצמך

על תקן "אבא" ולא על תקן "בן זוג". אמירות במו:
"אני רוצה לתת לה הכל , לאפשר לה לגדול ולקבל ביטחון עצמי והבנה"
"אני ציפיתי לראות אותה מוצאת לעצמה חביבים משל עצמה. שתוכל לבנות לעצמה מעגל חברתי, " נשמעות לי יותר כמו לקחת אחריות של אב ולא קבלת בת הזוג כשונה לגיטימית. תוסיף לזה את הסקס הנדיר והאף שלי אומר חפש בת זוג שתהיה בקבוצת השווים שלך ולא אחת שתבוא לחסות בצל כנפיך. כי למרות לזה מאוד נעים לאגו מישהי לגונן עליה ולאפשר לה לגדול וליעץ לה איך לחיות את חייה, זה לא מתכון לחיי אהבה ארוכים.

סטנגה Joe

New member
נשמע סביר ביותר

אתה מתאר מצב בו לך "יש חיים" ולה אין.
אז היא הלכה לארגן לעצמה חיים על מנת שתוכלו לתפקד כזוג.
נראה לי סביר שתתן לה זמן מסויים לעניין.
תחליט על זמן שסביר בעינייך ותן לה אותו.

בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה לא יכול לשנות אותה

אם זה אורח החיים שלה, ככה הוא כנראה ישאר. אין לך מה לנסות לגרום לה לאהוב תחביבים או חברה.

שוני בין בני זוג הוא דבר נורמלי. זה כלל, לא היוצא מן הכלל. צריכים לדעת לחיות איתו. אם לאורך זמן לא מצליחים, זה איום רציני על הקשר ועלול להביא להפסקתו. מבחינה זו, מה שקרה לכם צפוי: לה קשה עם היציאות שלך, לך קשה עם זה שקשה לה והיא לא יוצאת. אני לא כל כך רואה מה יש לעשות כאן.

בנוסף לזה, קח בחשבון שהתקררות רגישת יכולה לקרות בכל קשר, ובמיוחד כשיש "בעיות תפעוליות". ויכול להיות שהיא קצת התקררה בקשר אליך.

העידוד העיקרי שאני יכול לתת הוא זה: תעשה את הכי טוב שאתה יכול לעשות, כלומר: תהיה פרטנר טוב, ואל תנסה לשנות אותה, ומה שצריך לקרות יקרה. אולי, למרות האהבה, היא לא האחת? אם דברים לא מסתדרים למרות כל המאמץ והרצון הטוב, זה בד"כ סימן שיש מישהו/י יותר מתאים שם בחוץ. אתם הרי מאוד צעירים.

אייבורי

New member
לא ברור

בחורה ישנונית עם סקס פעם בשלשה שבועות.

אישית, הייתי מתאבד קודם.

וזה עוד לפני משכנתא וילדים ותרוצים אחרים.

למעלה