קשר קצת "חונק"

elico42

New member
קשר קצת "חונק"

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
אז הכל התחיל לפני חודשיים , הכרתי מישהי, יצאנו והיום אנחנו ביחד.
הבעיה היא שהיא רוצה קצת יותר מדי "צומי".
אני לומד, ועובד קצת, ואני די לחוץ בזמן.
בזמן האחרון יש לי גם מבחנים והבעיה היא שהיא רוצה יותר מדי יחס.
שלא תבינו לא נכון, היא מאוד חמודה וכייף לי שהיא ככה, אבל היא כל היום מתקשרת, מתקשרת המון שמשעמם לה בעבודה, ורוצה להיפגש מלא.
הבעיה מתחילה פה, שאני לא יכול להיפגש כל כך הרבה. אפשר להגיד שאנחנו בשלב קצת שונה בחיים כי אני לומד, והיא בעבודה של אחרי צבא, מה שמשאיר לה די הרבה זמן פנוי.
היא גם לא מפסיקה להתקשר, היא עובדת כפקידה במקום מסוים, ויש לה הרבה זמן פנוי ושעות מתות, והרבה פעמים שהבוס לא בסביבה, והיא יכולה להתקשר להשאיר אותי על הקו בזמן שהיא עובדת וחצי איתי, ולא להבין למה אני לא מעוניין לדבר אתה כרגע. כשאני מנסה להסביר לה שיש לי פאקינג לימודים עבודה מבחנים, היא מבקשת להיפגש גם לקצת פה קצת שם ואומרת כמה שלא אכפת לי ממנה.. ועוד פעם הסיפור חוזר וחוזר וחוזר.....
כשאנחנו נפגשים מאוד כייף לי איתה!!! נגיד ואנחנו מסכמים שניפגש בשבוע הבא פעם או פעמיים היא מסכימה, ויום למחרת אותו סרט שוב.... וזה מוביל לריבים מיותרים ושיחות מיותרות בטלפון שמבזבזות לי המון זמן ואנרגיה.
שלא תבינו לא נכון אני מאוד מאוד מעריך אותה על זה, אבל היא לא כל כך מבינה שאי אפשר להיות כל כך דבק.

אשמח לשמוע את דעתכם, וכמו כן האם לדעתכם להיפגש פעם - פעמיים בשבוע זה בסדר או שזה חוסר השקעה מצידי ?!

The Heretic

New member
לדעתי להגיד לה בעדינות ובאסרטיביות

בדגש שזה בגלל העומס שלך ולא שאתה לא רוצה להפגש איתה.
אם היא לא תבין או תקבל בצורה בוגרת כנראה היא תולה בך איזה חסך. כלומר אם היא תחליט להיפגע.

שלום

אפשר להגיד שאתה צריך ללמוד ולא צריך לדבר, או במקרים אחרים אפשר להגיד בעדינות שלא מתחשק לך לדבר עכשיו ואתה מעדיף שתדברו בפעמים אחרות.

ladykat

New member
מזכיר לי את הקשר שלי

מינוס הניג'וסים מצדי...........

היי היי , לא אמרת בני כמה אתם, בהנחה שאכן כמו שרשום בכרטיס, אני מניחה שיש לכם קשר בוגר ולא של ילדים

ופה חשוב מאד לעשות תיאום ציפיות.

לה יש הרבה זמן פנוי, זה תמיד נחמד, לך קצת פחות...

אני גם אחת שמאד אוהבת את תשומת הלב, אבל לעולם אסור שזה יגיע למצב מעיק, מציק, או אפילו חסר התחשבות.

זה אומר שאתה חייב להבהיר לה שכמה שכיף לך איתה ושהיא כ"כ אוהבת, היא צריכה להבין שיש לך דברים חשובים נוספים ואינך תמיד פנוי, אלה דברים לחלוטין לגיטימיים

הגיוניים, אני לא רואה סיבה שהיא לא תבין אותם .

אפשר גם למצוא דרכים אחרות, למשל.... לשלוח הודעה במקום להתקשר, שיחה לוקחת זמן, ולא תמיד יש אותו.. אם היא רוצה סתם לשמור על קשר פה ושם במשך היום או להראות

רגש, אין כמו הודעות מתוקות פה ושם, אישית לדעתי זה הכי כיף שיש.

מהצד שלך, מלבד הבהרת המצב כלפיה, אני מניחה שיש מקום לחשוב... האם אתה אחד שאוהב את הקשר הקרוב?

האם אתה גם מחזיר לה הודעות בעלות רגש?

האם אתה נותן לה תשומת לב במשך היום מיוזמתך גם? מהרצון שלך? געגוע...?

אם כן, מצויין, זה אומר שבאמת יש מקום רק להבהרת המצב אבל הקשר יישמר אוהב גם עם טיפת מרחב.

אם לא, זו בעיה אחרת, ויכול להיות שיש מקום לשיחה יותר רצינית.

בגדול, כיף מאד לשמור על קשר קרוב, אבל חשוב מאד גם לתת מרח נשימה, זה משהו שכל אחד צריך לדעת, אם יודעים להעביר את הרגש במקומות הנכונים, הקשר לא צריך

לחנוק בשביל זה .

למעלה