קשר עם האקס

mamy4

New member
קשר עם האקס

האם יש לכם קשר עם האקס (תקשורת, שיתוף פעולה, עזרה, תמיכה, דאגה, הבנה ועוד) בכל הקשור לילדים מלבד זה שהוא משלם מזונות וכל מה שקשור לכספים והסדרי ראיה. או שאתם "ברוגז" מרגע הגירושין. פשוט קשה לי להבין את המצב הזה. התגרשנו והאקס שלי החליט להתנתק טוטאלית מאיתנו למעט לשלם ולקחת את הילדה . לא מסתכלים אחד על השני לא מדברים על הילדה ובכל מה שקשור אליה וזה קשה לי מאוד. אני פשוט חושבת שזה לא נכון ולא בריא וזה גם לא טוב להיות במצב כזה. מה לעשות?

לעשות

או יותר נכון לדבר, לנסות להשאיר מאחורה את הנישואים ולדבר על הילדה ולאט לאט להפשיר את הקרח

mamy4

New member
ניסיתי לדבר בכל דרך, פנים מול פנים

מיילים SMS כלום הוא נחוש בדעתו ונשאר אדיש ואין תגובה מצידו בכלל. איך אפשר ככה לנהל מערכת יחסים כשמעורבים ילדים קטנים. היא בת שנתיים. אמרתי לו בוא נשב לדבר ולו רק על מה שקשור אליה ולמענה. כלום נאדה.

eoren37

New member
אין שלמות

המצב האידיאלי הוא תקשורת בריאה וקורקטית בנוגע לילדים אבל גירושים מטבעם מותירים אחריהם הרבה משקעים שקשה לגשר ולשים בצד את הדברים שאם לא כן אולי לא היה צורך בגירושין. לדעתי בין רוב זוגות הגרושים התקשורת לקויה ומעטים היודעים להשכיל ולש מור על תקשורת טובה וחיובית בנוגע לקשר עם הילדים והטיפיל בילדים

תני לזמן לעשות את שלו

תלוי איך התגרשתם וכמה מסוכסכים..כמה כאב היה כרוך בכל התהליך. כל אדם יש לו זמן משלו להירפא כדי שהפצעים יגלידו.. אם תלבי בנועם ותתני לו את הזמן שלו..המרחב שלו להבין היכן הוא..לדעת שהכעסים מיותרים..את גם אולי תרוויחי אבא טוב ואולי גם ידיד.. במחשבה שכל החיים תהיו קשורים אחד לשני.. בהצלחה.

destiny36

New member
לא יודעת מי זה הגרוש שלך

מכירה את שלי. לפעמים מתגעגעת לימים האלה ושלא יגמרו..בלי לראות בלי לשמוע! ניסיתי לדבר ניסיתי להסביר למען הילדים ניסיתי עוד שוב ושוב ונדה אין עם מי לדבר. זה רק גרם לי להקשיב לתשובות (יותר נכון האשמות וקללות). אז חזרנו לאחרונה שוב לא לתקשר. את המידע החשוב על הילדים הוא מקבל ישירות מהילדים. בדרך לא דרך אני מחדירה להם ושואלת בעדינות "האם שיתפתם את אבא?" ואז זה גורם להם להשתף אותו בציונים וכל מיני חוויות (חבל שאינו יודע כמה אני טורחת ולא מבין שבעצם זה למענם אפילו שגם למענו). שומעת על כל מיני אנשים אחרים. שונים יפים מקסימים אוהבים מפרגנים. כאלה שיכולים להביט בעינים אחד של השני ולבקש ולהענות ולעזור ולהבין. ומאחלת לעצמי שאולי עוד יום אחד זה יקרה (גם המשיח הבטיח שיבוא).

mamy4

New member
זו בדיוק הבעיה, לפני הגירושין בזמן

שנפרדנו היינו חברים טובים עם עזרה הדדית תמיכה הבנה תקשורת פתוחה בכל מה שקשור לילדה ומיום שקיבלנו רשמית את הגט ברבנות הכל השתבש והוא התנתק. מספיק גם ככה קשה לי כל הסיפור (זה בא ממנו הגירושין) וההתמודדות היומיומית עם הגירושין המשברים הקשיים הנפילות והגידול של הילדה לבד אז לפחות ציפיתי וחשבתי שהוא התעלה על עצמו... חשבתי ורציתי וקיויתי לשיתוף פעולה בינינו לפחות בנוגע לילדה.... והמשקעים הם אצלי קשים שבעתיים ואני עדיין מנסה בכל הזדמנות ומקבלת שוב ושוב ממנו סטירות לחי. אז כמה אפשר... כל הזמן לרקוד לפי החליל שלו... אני פגועה מכל המצב והוא חי בשלום ובשקט עם עצמו בפינה שלו. והוא לא יכול לקבל שום אינפורמציה מהילדה כי היא קטנה ולא כל כך מדברת משפטים....אז הוא צריך לדבר איתי ואני איתו אלא שזה לא עובד ולכן בסופו של דבר הילדה נפגעת מזה.

destiny36

New member
אולי אני טועה

אבל נראה שציפית שכל הזמן הוא יהיה שם לידך ובשבילך. וכשמתגרשים כמובן שלא תמיד זה ככה את יודעת..

לדעתי זה תהליך השלמה

אם אתם ממש בתחילת הדרך,עדיין יש כעסים וטינה, התהליך הוא טבעי. אבל סבלנות היא מילת המפתח. איזה שהוא קשר יידרש מכם,כי יש ילדים משותפים.

רחלי228

New member
לא מדברים

יש לנו תקשורת מינמלית בענין הילד וזהו. זה עובד נהדר, נוצר לי שקט בחיים. ואני מאמינה שגם הוא די מבסוט מהענין.

בטח יש קשר....

אני מתקשרת מדברת איתו והוא מחזיר לי בצעקות

מצוטטת

New member
יש הפרדה

בין קיום והסדרי ההסכם מחד ובין הסכמה ושיתוף גורף {אפילו עינייני}מאידך גם בנושאים שקשורים בילדים! מחלוקות שתמיד היו..... גם נישארו... מה לא ראינו עין בעין אז לא מסכימים גם היום! אין מה לעשות...זוהי עוד "פינה" בגללה אנחנו לא יחד היום...~דעתי~

למעלה