קשר עם האח

כינרת123

New member
קשר עם האח

סיפרתי לאחי על הפורום הזה ועל כל מיני דברים שקראתי כאן ,הוא לא כל כך מאמין אבל בכל זאת ביקש שאשאל אותך איך אני והוא היינו קשורים בגלגולים קודמים? חוץ מזה, סיפרתי לו שקראתי כאן שנשמה יכולה להתגלגל עד 400 פעמים ,אך הוא טוען שזה לא נכון על פי הדת היהודית ושאל 3 אנשים חרדים שאמרו לו שנשמה יכולה להתגלגל עד 3 פעמים האמנם? תודה

רותי 11

New member
כינרת123 חמודה

נשמה יכולה להתגלגל עד 500 פעם. אם אחיך מאמין במידע אחר זה שלו, הרי את האמת הוא ידע בכל מקרה ברבות הימים. אני למדתי לא להתווכח עם אנשים ולנסות לשכנע בכוח כי במקרים כאלה הם רק מתבצרפ בעמדות שלהם - כאשר הם מוכנים להכיל או להקשיב זה הזמן הנכון להם. אבל תשימי לב למשהו שבכל זאת הוא ביקש שתבדקי לגביכם למרות שהוא לא מאמין, ראשית הסקרנות גברה עליו, וגם הנשמה שלו מכוונת אותו להיכנס לעומק יותר כאילו לא מאמין ורק מציץ. אני רואה את שניכם צעירים, מפזזים במחולות ריקודי עם או משהו כזה, בארץ ישראל, את בחורה והוא גבר, אתם שכנים טובים חברי ילדות, גדלתם ביחד מאוד אהבתם להיות אחד בחברת השני, די הייתם אוהבים להתייעץ אחד עם השני, הייתה ביניכם ידידות אפלטונית בלבד כמו אחים באמת, הכרתם אחד את השני היטב, ידעתם מה כל אחד אוהב או שונא, אם הוא הכיר בחורה הוא פנה אלייך לקבל ממך חוות דעת וההפך, חוות הדעת שלכם הייתה חשובה לכם אחד כלפי השני, היה קטע שההורים שלכם ניסו לשדך ביניכם אבל אתם לה הסכמתם למרות האהבה הגדולה שהייתה ביניכם זאת הייתה אהבה של אח ואחות, לא יכולתם לחשוב על זה שתחיו חיים משותפים כזוג, ידעתם שאם אופי היחסים ביניכם ישתנה זה יהרוס את מערכת היחסים שלכם, בסופו של דבר ההורים לא באמת שואלים אתכם ואתם נישאים אחד לשני, וכמו שחששתם הידידות ביניכם באמת כאילו הסתיימה היא עברה לפסים אחרים ואתם מאוד התגעגעתם למה שהיה ביניכם לפני הנשואים. רציתם להמשך להיות חברים ונוצר מצב שכאילו איבדתם את החבר הטוב ביותר שהיה לכם.

כינרת123

New member
זה פשוט מדהים

כנראה היינו צריכים לחזור לכאן כאחים בדם כדי לתקן את אותם נישואין שלא רצינו בהם באותו גלגול. חוץ מזה גם היום אני ואחי מאוד אוהבים לרקוד,אמנם לא ריקודי עם, אבל לפני שאמנו נפטרה הלכנו להרקדות סלסה. תודה רבה לך רותי על הסבלנות והתשובות המפורטות את פשוט מדהימה!

למעלה