קשר עם בחורה גרושה

barbaba

New member
קשר עם בחורה גרושה

לפני חודשיים הכרתי במסיבה בחורה מקסימה. היא גרושה , בת 26 , הייתה נשואה שנה וחצי , אבל יצאה איתו מגיל 20 . היא התגרשה בדיוק שהחלה לצאת איתי . הקשר ביננו הלך והתפתח לאט אבל יפה , היא נמשכת אלי מאוד . ומעידה שאף גבר לא נגע בה כפי שאני נגעתי בה . ואז אחרי חודש וחצי היא אחרה לי לאיזה פגישה בחצי שעה - וכל אותו יום התייחסתי אליה מגעיל. היא סיפרה סיפור על אמונות תפלות ובזתי לה , ספרי על מישהוא מושך וקינטרתי אותה " אולי תצאי איתו ..." . היא מאוד נפגעה ובסוף הערב אמרה לי שהיא לא מוכנה ליחס הזה - היא סבלה ממנו מספיק בנישואיה . היא מאוד רגישה ואמרה לי שהיא זקוקה להמון חום , ולי לוקח זמן לתת אותו בטח אחרי תקופה קצרה . אז היא הודיעה לי שהיא לא מוכנה להמשיך. לא עזר לי כמה שהתנצלתי- כי לכל אחד יש רגעים רעים , וזה לא כוון נגדה - פשוט כאילו היא לא התאימה לי לפורמט מסויים של בחורה שציירתי לעצמי , והיום אני מבין שיש לקבל אנשים כמו שהם ולא לנסות לשנותם . רק אחרי שהיא עזבה הבנתי שיש לי רגשות כלפיה . שבוע אחרי שנפרדה התקשרה שוב בוכייה , ורצתה להפגש . לא כדי לחזור אלי ( היא חוששת ממני עתה ) אלה כי היה לה רע והיא רצתה כתף . את הלילה היא בילתה אצלי . היא מעידה על עצמה שהיא מבולבלת , אינה יודעת מה היא מרגישה אם בכלל, כלפי . מה לעשות - להמשיך איתה בקשר ? האם להפסיק? איך לנהוג בה . כתבתי לה שיר בו אני אומר שמאוד הייתי רוצה לפתח איתה רומן רציני פעם . כי יש ביננו כימייה מופלאה . קשר טוב שכזה .אני מאוד רוצה שתחזור אלי פעם אבל נראה לי שהיא פסלה אותי - מה דעתכם

את מי בדיוק אתה שואל מה לעשות?

האם אנחנו יכולים להגיד לך אם להמשיך איתה בקשר או לא, או איך לנהוג בה? אישית אני לא חושב שניתן לענות לשאלה "איך לנהוג בה", אלא לכל היתר לשאלה "איך לנהוג" (בעצמך). בהודעתך אתה מציין שבגלל חצי שעה של איחור (או בנסיבות שקרו במקרה באותה פגישה) נהגת בה באופן מגעיל ומבזה. אז אם ה"נקמה" שלך על שהיית במתח חצי שעה היא השפלה מתמשכת של בת הזוג שלך עד שאיננה רוצה להיות אתך יותר (על אף שאיש לא נגע בה כמוך), זה יכול להעיד על דפוס שמונע ממך לפתח קשר ולייצב אותו ולדעתי, על זה עליך לעבוד חזק, עם עצמך בלבד. אם היא פסלה אותך לגמרי או לא, את זה תצטרך לברר איתה, אבל לא בשאלה ישירה אלא על ידי נסיון לחדש את הקשר תוך שאתה מתקן את דרכיך בצורה רצינית ביותר ולאחר זמן מה תדע את התשובה האמיתית לשאלתך. בהצלחה

seeyou

New member
דעתי?-../images/Emo132.gif-זה לא מאוחר

אם באמת יש כימיה, האהבה יכולה לצמוח שנית אין לפסול אדם בקלות בגלל שהוא גרוש ישנם קשרים או מערכת יחסים לא מוצלחים לפעמים משלמים בחיים לשמור את המערכת ולפעמים שוברים את הכלים לפני הזמן תתנהג בעדינות מאחר והיא קצת(אולי הרבה) פגוע

למעלה