קשר עין

zdavid100

New member
קשר עין

בני הוא בן 7 חודשים הוא מביט עלינו רק למספר שניות ואז עובר לדברים אחרים כאשר קוראים לו בחלק מהמקרים הוא מפנה את המבט ובחלק אחר לא מתיחס. בטיפת חלב אומרים שיש לו בעיה ביצירת קשר עין, בבדיקת ראיה הכל תקין. האם סביר לגיל או שיש בעיה?

lulyK

New member
מה אמרו בטיפ חלב?

הפנו אתכם להמשך טיפול? מהמעט שאני רואה סביבי, זה לא אופייני לגיל.

למה מיד הפנו אותכם לבדיקת ראיה../images/Emo35.gif

אך אפשר להבחן בגיל זה ראיה
גם בני כל הזמן עסוק עם דבר אחרים ומידי פעם מעיף מבט לראות אם אנחנו בסביבה בעיקר אני וממשיך בעיסוקיו. איך אפשר להצביע על בעיה כל שהיא בגיל זה אני פשוט לא מבינה את האחיות בטיפת חלב.

יש בדיקות ראיה לקטנטנים

ואפילו בגילאים הרבה יותר קטנים. הבן שלי עבר בדיקה במכון עיניים בגיל 10 שבועות! כמובן לא שואלים אותו מה הוא רואה... שמים טיפות שמרחיבות את האישונים, ואח"כ הרופא מסתכל לתוך העין, בודק את המבנה של קרקעית העין ועוד כל מיני דברים. אפילו יכולים להתאים מספר למשקפיים בגיל כזה, הכל לפי המבנה של העין. גם רופאי עיניים לילדים עושים בדיקות ראיה לתינוקות, ואם צריך להתאים משקפיים - עושים בדיקה אצל אופטומטריסט (כנ"ל, עם הטיפות שמרחיבות אישונים, והסתכלות לתוך העין).

shani74

New member
אם בטיפת חלב

אומרים שיש לו בעיה ביצירת קשר עין, אז למה הם לא הפנו אותך הלאה? אין שם רופא התפתחותי?

חני 20

New member
בני בן 9 חודשים אותו דבר

מה אמרו לך בטיפת חלב? לי לא אמרו כלום כי הוא עוקב אחרי חפצים אבל אני דואגת

december2

New member
נצל"ש- מחפשת רופא עיניים מומלץ

לתינוק, דרך כללית, איזור השרון תודה!

chufnikit

New member
אם זה מתבטא גם כשקוראים לו

אולי דווקא כדי לעשות גם בדיקת שמיעה ליתר בטחון.... מקווה שהכל בסדר

טליאור

New member
גמאצלנו היתה בעייה בקשר עין

אמנם בגיל הרבה יותר צעיר, אבל הלכנו לרופא עיניים שבדק את הראייה, וגילה שיש התפתחות מאוחרת של מערכת הראייה. וזה הסתדר בסופו של דבר. יש בדיקות עיניים, בדיקות שמיעה, ולא רוצה להלחיץ אבל אם יש צורך גם בדיקה נוירולוגית לגיל הזה ולגילאים הרבה יותר קטנים. מאחלת לכם בהצלחה ושהכל יעבור בשלום.

למעלה