קשר מעניין..

קשר מעניין..

חוצמיזה שהפורום והאנשים פה מאד נחמדים , ועם תודעת שרות מפותחת ! רציתי לשאול שאלה מעניינת יצא לכם קשר מיוחד עם אדם מתוקף השרות שנתתם לו. או עקב היותכם בעלי דרג או ענין שלכן נוצר קשר מעבר לרגיל? (כמובן שהשאלה היא לגברים ונשים כאחד)

לא יודעת אם זה אותו הדבר

כשמלצרתי היו כל מיני שהתחילו, השאירו מספרי טלפון או ביקשו את שלי (אף פעם לא התקשרתי לבחורים האלו), וזה די הרס אותי שהיו אנשים שאולי פירשו את הנחמדות שלי בעבודה כפתח ליצירת קשר... כשהייתי צעירה יותר (תיכוניסטית) ועבדתי בפאסט פוד, עשיתי טעות ויצאתי עם לקוח קבוע שנדלק על החיוך שלי ועל איך שהתיחחסתי לאח הקטן של הבוס (לטענתו) והוא היה... חולה נפש! אחרי שיצאנו פעם אחת הודעתי לו שאנחנו לא מתאימים והוא התאמץ לשכנע אותי שאני טועה בצורה כזאת שנאלצתי להחליף מספר טלפון וכמעט פניתי למשטרה. אבל מי יודע, יש מקרים שזה יכול להצליח...

bushi tooshi

New member
לי יצא קשרון קטן

של איזה שבועים אבל רק בגלל שהוא בא לסניף שלי ודבר איתי ומצא חן בעיני... כאילו גם בכל סיטואיציה אחרת זה היה קורה לדעתי... וכן הרבה אנשים בטוחים שאני כולי מתה עליהם בגלל שאני חיבת להיות נחמדה... נו טוב..

כן..

זה קורה.. אבל סתם מענין יצא לכם קשר אישי עם לקוח או עם אדם בעקבות העבודה שלו? או שאנשים שמים מסכה ומפרידים את הרגשות שלהם בעבודה? סיפורים יתקבלו בברכה...

אגב.

קשר אישי זה לא בהכרח רומנטי. יתכן שהבנאדם מצא חן בעינכם והמשכתם את הקשר מחוץ למסגרת העבודה. זה יכול להיות בן גבר לגבר או בין אשה לאשה.

get well

New member
גם איתי היו מתחילים כשמילצרתי..

הרבה פעמים לקוחות מפרשים את הנחמדות לזה שאת מעוניינת. פשוט הייתי אומרת שאני נשואה וזהו..

angelee1

New member
אני כבר שנה וחצי עובדת שם..

וכל הזמן מציעים לי ורק עכשיו הסכמתי לצאת עם אחד.. אולי בגלל שהחבר בחו"ל לחצי שנה ואני כבר דיי בודדה.. אבל אני ממש לא יודעת מה יהיה. מה שכן יש אצלי הרבה זוגות מתוך העבודה, אם זה נחשב..

למעלה