קשר מסובך

gay1982

New member
קשר מסובך

אני בן 33, בעברי אין הרבה מערכות יחסים ארוכות או הרבה התנסויות מיניות, וזה נובע בעיקר מחשש או מחרדות.

לפני חודש וחצי הכרתי מישהו שכשנפגשנו הכל זרם ונכנסנו לקשר, וזה אחרי ששבועיים לפני מישהו פגע בי.
הבחור שאני איתו בארון לגמרי ולא יוצא לנו להפגש הרבה בגלל העבודה שלי והתנאים שלו.
בשבועיים הראשונים נפגשנו הרבה, הוא ישן אצלי והיה נהדר.
אחרי השבועיים האלה שמתי לב שמשהו השתנה והעליתי את הנושא שאני חושב שהוא מדבר ונפגש עם אחרים כי ראיתי שהוא מתחבר לאטרף. אני אישית הפקאתי את הפרופיל ולא מדבר או נפגש עם אחרים.
מאז המפגשים שלנו מסתכמים בזה שהוא בא אליי לשעתיים שלוש, לא תמיד יש סקס ואני קצת מתבאס מזה.
אנחנו מדברים כל יום והוא אומר לי שהוא אוהב אותי ושהוא לא נפגש עם אחרים.
אבל עדיין אני בחרדות שהוא כן נפגש וכן שוכב עם אחרים, ולא משנה כמה הוא אומר לי שהוא אוהב אותי.
אני לא רוצה שהקשר ייגמר כי אני אוהב אותו אבל מצד שני אני לא מסוגל להפגע שוב.

מצטער על החפירה.

aשרון

New member
היי, ברוך הבא לפורום...

הפורום הזה מיועד לחפירות, אפשר לדבר כאן כמה שרוצים. תחפור לנו חופשי.

האם סיכמת ביניכם על מונוגמיות במערכת היחסים, או שהנושא לא דובר?
אם הנושא לא דובר, אז כל צד חופשי לעשות מה שהוא רוצה מבחינת פגישות מיניות עם אנשים אחרים. רק כשתחליטו על אקסלוסיביות במערכת היחסים, יהיה לך על מה להתלונן בפניו בקשר לפגישה עם אחרים.

יש לך משהו שמפריע לך ביחסים איתו וזו לא אשמת הבחור או אשמתך. אין כאן אשם, ישנה כאן בעיה של רגשות. והבעיה היא אצלך, אתה הוא החרד מפגיעה נוספת ברגשות שלך. וזה דבר טבעי לחלוטין ובהחלט מובן. הפתרון הוא לדבר על הדברים, לשבת איתו ולומר לו מה אתה מרגיש.

אתם כבר חודש וחצי ביחד וזה רק טבעי שתרצה לדעת לאן הדברים הולכים ביניכם מבחינתו. ספר לו על הפחד הרגשי שלך מלהיפגע שוב.

חוץ מזה, נראה לי הגיוני שלאחר שסיפרת לו על אטרף והקפאת הפרופיל שלך שם ועל המעקב שלך אחריו, שהוא החליט לקחת צעד אחורה ביחסים שלכם. ואני מבין את זה, זה קצת מפחיד לשמוע דבר כזה ממישהו שרק הכרת ולא סיכמת איתו על מונוגמיה. ממש הפלת עליו את המחויבות שלך לקשר בלי שאפילו נתת לו צ'אנס להיכנס לשיחה הזאת איתך בגובה העיניים ובצורה נקיה, אתה לא הגעת אליה נקי אלא עם מעשים בשטח וטענות. וזה קצת מלחיץ .

gay1982

New member
לא בדיוק

בתחילת הקשר דיברנו על אקסלוסיביות, ושנינו הגענו למסקנה שזה מה שאנחנו מחפשים כרגע.
שדיברתי איתו על זה לא אמרתי לו על אטרף, אמרתי לו שאני מפחד שהוא נפגש עם אחרים בגלל שלא יוצא לנו להפגש.
ולגבי אטרף, לא אמרתי לו שהקפאתי אלא פשוט הקפאתי ולא אמרתי על הקטע של המעקב.

ItsikH

Member
כשפחד מפגיעה הופך לחרדה, הוא משבש את היכולת להקשר רגשית
מתי ואיך מכירים זה את זה? לא ב"דייט" ולא בשניים ולא בשלושה [אלו ממילא רק הצגת תכלית לקידום מכירות ולא היכרות כנה], אלא חיים שלמים - כל מהות הקשר הזוגי היא תהליך מתמשך של היכרות.
איך מתמודדים עם הפחד? מעכבים את ההקשרות הרגשית, וזה תקין - לא מתאהבים ברגע, אלא נותנים לאהבה להבנות בהדרגה. ההסחפות הרגשית לאהבה טוטאלית ומיידית היא זו שמביאה לפגיעה - הרי רוב האנשים שתפגוש לא באמת ירצו לפגוע בך.
ולתכלס: קיבלת סימנים שרצוי לעכב את התהליך, וללמוד היטב זה את זה לפני שנקשרים מעבר לכך - אבל לא צריך לוותר כלל. מומלץ בחום אפילו לדבר על זה ממש, שצריך לבנות אמון משותף וללמוד אחד את השני.
ענין טכני לגמרי שחשוב להביא בחשבון וגם לדבר עליו - שהויתור על הקונדום יכול להגיע רק 3 חודשים אחרי נקודת זמן בקשר בה מגיעים לאמון מספק - לא רק 3 חודשים מההיכרות הראשונית.

gay1982

New member
לא נראה לי

אני לא ממש חושב שקיבלתי סימנים שכדאי לקחת צעד אחורה,הבעיה היא שכשהוא לא מדבר איתי אני מפחד שהוא מדבר עם אחרים ונפגש.
אני כמעט בטוח שזה לא המצב אבל הפחד עדיין שם.

ItsikH

Member
יכול להיות שכדאי לדבר על הפחד. לא אמרתי "צעד אחורה" דווקא
אלא רק לא לרוץ מהר מדי - הרבה מה"ריצה" שאני מתכוון אליה נוגעת לרגשות שלך ולא משהו שמתרחש בפועל ביניכם [אם כי יש קשר כמובן].

למעלה