קשר מסובך

גפןגפן

New member
קשר מסובך

שלום,
לפני כתשעה חודשים התחיל להתפתח משהו ביני לבין ידידה שלי מהלימודים. היא הייתה בזוגיות של שש שנים. במהלך ההתקרבות שלנו היא נפרדה ממנו ועברה לגור איתי. הבעיה איתה היא שהיא לא מסוגלת בכלל להתנתק מהחבר הקודם.
זה יישמע לכם הזוי, אבל הבעיה הכי גדולה שלה היא שהיא לא הראשונה שלי, והחבר הקודם שלה היה בתול לפניה. היא אמרה לי מההתתחלה שזה עלול להוות בעיה עבורה, אבל לא הבנתי עד כמה זה באמת מפריע לה. החא לא מסוגלת לתאר לעצמה שהחבר הקודם שלה ישכב עם אחרת. זו אחת הסיבות היחידות שהוא מיוחד עבורה. לא מזמן היא התחילה שוב לחשוב על זהשכבר הייתי בזוגיות בעבר, וזה עשה לה כל כך רע, שהיא עזבה את הדירה שלי וחזרה לדירה שלה, שבה המשיך לגור החבר הקודם. כרגע המצב הוא כזה שהיא גרה איתו אבל למבלה איתי רוב הזמן. היא ממש מתלבטת אם לעזוב אותו סופית או לא. המחשבה שלה היא כזו: אם היא עוזבת אותו, היא צריכה לחיות עם זה שאני לא בתול. אם היא תעזוב אותי, היא תצטרך לחיות עם זה שהיא חוזרת לבן אדם שפשוט לא מרגש אותה יותר בשום צורה.
ואני בינתיים תקוע, אוהב אותה ומחכה שהיא תחליט. אין לי שום דרך להשפיע על זה כנראה, אני לא יכול לשנות את העבר שלי ואין לי שום דרך לשכנע אותה שלמרות ששכבתי עם אחרות, עכשיו אני אוהב אותה וזה מה שחשוב.. בתפיסה שלה זה לא ככה וזהו..
מה לדעתכם לעשות?

נומלה

New member
גם היא כבר לא בתולה

ככל שאנחנו מתבגרים יש סיכוי יותר קטן שנפגוש מישהו חסר נסיון בתחום המיני. נשמעת לי קצת מטושטשת. חפש מישהי אחרת.

seeyou

New member
הבחורה זאת היא סמל של פמיניזם

עד לא לפני הרבה שנים (מבחינת האנושות) היה מקובל שלגבר יש צורך בניסיון מיני והאישה צריכה להיות בתולה

מתברר שתקופת השוויון בהתנסות מינית מינית חולפת מהר מאוד מהעולם ו הן דורשות שהגבר יהיה בתוך

נושה לסדרה בגרסה חדשה Masters of Sex

אם אתה מחפש קשר רציני ,לדעתי היא לא מועמדת רצינית גם אם אתה אוהב אותה מאוד

לא רחוק היום שגבר יוכל גם ללדת

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני ממליץ לעבור אוניברסיטה

שמעתי שיש אוניבסיטאות מצוינות בחוף המערבי. אמנם הן קצת קרובות מדי לארץ (כולה 18 שעות טיסה), אבל בוא נאמר שזה עדיין יותר טוב מהחוף המזרחי.

בלי להיות שיפוטי לרגע, אני יכול לומר שהבחורה הזאת היא כנראה טרלה-לה-לה לגמרי. עם אמפתיה מלאה אני יכול לומר שעליך להציל את נפשך מהצרה הזאת. לא רק שהיא רוצה אותך בתול, היא גם חזרה לחבר הקודם וגרה אותו, אבל מבלה אצלך?

אלוהים ישמור.... למה אתה צריך את הצרה הזאת?
הרי גם אם יתפרו לך חזרה את הבתולים, ברור שהבחורה הזאת יש לה תפישות על זוגיות שלקוחות ממקומות שלא הייתי רוצה להיקלע אליהם לבד, בלילה חשוך.

(אני שוקל לחסום את עצמי עכשיו לאיזה שבוע. בעצם לא, אני אסתפק בהתראה לעצמי)

ואני סבורה

שמי שמתייחס ברצינות כזאת לבחורה שהיא טרלה-לה-לה, אז הוא בעצמו קצת טרלה-לו-לו, ככה שהם כנראה די מתאימים.

היא היתה בתולה כשהיא הכירה את החבר הזה שלה?

או שמבחינתה החלק הכי חשוב זה להיות שייח' ולקבל 70 בתולים והיא יכולה לצבור נסיון בזמן הזה?

רוצה עיצה? תגיד לה שלום יפה. נו בחיאת, אתה צריך להרגיש לא נעים או להצטער שכבר שכבת עם מישהי?
היא עצמה הולכת לתפור את עצמה? נשמע כ"כ הזוי שאין מילים.
ואם הגיל שלך בכרטיס באמת נכון אפילו עוד יותר.

אני מאוד מקווה בשבילך

שלבחורה הזאת יש את הציצים הכי הכי הכי בעולם, או שלפחות היא יודעת לעשות דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם עם הפה שלה...

אייבורי

New member
הזכרת לי את טווין פיקס

כבר שנים אני מחפש אישה שמסוגלת לקשור דובדבנים בפה.

מעניין מה הסוד שלה שהיא מצליחה ככה

לשחק בשני בחורים שהפכו להיות שפוטים שלה . צר לי, אבל שלושתכם לא נמצאים בקו הבריאות

סטנגה Joe

New member
מסובך

הבחורה שרוטה ברמות מוגזמות לטעמי.
אני במקומך הייתי נפרד ממנה לשלום.
יש עוד הרבה דגות בים.
לא חייבים מקרים טיפוליים.

newron26

New member
תגהץ אותה - וכשימאס לך או לה - תמשיכו הלאה ..

מה הבעיה בכלל ? אתה רוצה להתחתן ?

למעלה