קשר לקצ'ורה

evglev

New member
קשר לקצ'ורה

האם זה תוכן שהרוצח הוא הרמן חברה של קצ'ורה ואם כן מה יהיה אם הרומן בינו לבין פטריסיה ואיך זה שהוא מתייסר כי הרי מחשבות של אדם אי אפשר לזייף ואיך הוא כל כך נחמד שלא מעורר חשד. (קראתי בספוילרים שזה הוא) וגם קראתי שמצ'ה תהיה בהיריון מפבלו האם הם יהיו ביחד?

yoooni

New member
פעם הבאה השתמשי בסימן ../images/Emo58.gif

כיוון שאלו דברים שלא כולם רוצים לדעת...
בהמשך באמת נגלה שהרמן הוא הרוצח או משהו בסגנון אפשר לשים לב למשהו חשוד כבר בפרקים הקרובים המבטים בין הרמן לקרינה.... המכתב שהוא קיבל.... מצ'ה וברונו מן הסתם בסופו של דבר לא יהייו ביחד והוא ימצא את עצמו עם קצ'ורה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

כשאת רושמת משהו שיקרה עדיף שתשימי סימן ספויילר כדי שאם יש אחרים שלא רוצים לדעת שלא יקראו
וכן זה נכון, הרמן והאלמנה אירגנו את הרצח ות'אמת ממש לא אכפת לי מהרומן שלהם כי הם שניהם בוגדנים!!! וכן מצ'ה תהיה בהריון ותגיד שזה מברונו כדי לתפוס אותו אבל בעצם היא בהריון מפבלו (איככככס) ועוד משהו ברנרדה תהיה עם צ'יצ'ילו בסוף חחח

evglev

New member
SPOILER גם ההודעה המקורית

סליחה איני יודע איך מסמנים כאן את המחוות בכל מקרה האם פטריסיה תהיה בסוף עם ג'ספר או שהרוצחת העיקרית היא קרינה ואז הרמן לא ישב הרבה זמן והם יהיו ביחד? על מה הרמן מתחרט כי הוא מתחרט על משהו? מה קרניו רוצה מקצ'ורה ואיך הוא בכלל משתלב בסיפור? איך ומתי ברונו יגלה ש"רוסריו" היא קצ'ורה ואיך יגיב?

קרלוצה

New member
אוי שאלות טובות יש לך........

אבל זה לא ידוע לי עדיין, אני מתארת לעצמי שברונו יגלה עליה רק לקראת הסוף כששניהם יהיו כבר מאוהבים אנושות אחד בשניה
לא, קרינה והרמן תיכננו ביחד את הרצח! ונראה לי שכשהרמן חשב לעצמו דברים ועל כך שהוא מתחרט זה בגלל שהוא גרם לזה שקצ'ורה תסתבך במקומו, עוד לא ראו את הרמן חושב לגמרי על הסיפור אולי כדי לבלבל אותנו הצופים

evglev

New member
תודה וקצת שאלות SPOILER

הם תיכננו ביחד את הרצח זאת אומרת שהיו שליחים שלא הם דקרו? כי באמת לא יאמן שאדם אחד או שני אנשים ידקרו עשרים פעם. בכל מקרה נראה שההטעיה מקצועית מאוד כי כשראיתי שקרינה מאשימה את קצ'ורה ברצח משהו בתוכי אמר לי שהיא יודעת שזה לא נכון וישר חשדתי בה לעומת זאת בהרמן לא הייתי חושד, אולי רק אחרי המכתב וגם זה בוודאי בהשפעת הספוילרים שקראתי. בכל מקרה לגבי מי אמרת שהם בוגדונים כי אמרת את זה לגבי פטריסיה אז אפשר לומר אותו דבר גם על קצ'ורה וברונו, לכן כנראה התכוונת לקרינה והרמן. אגב כרמלו כתב להרמן שהרמן היתסבך בעסקים מפוקפקים אז אם כרמלו יודע את האמת? והאם הדוקרים הם אנשיו של קרניו?

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifטעית רק בקטע של נענע

אני מנהלת פורום טלנובלות בתפוז

קרלוצה

New member
אמממ

התכוונתי לפטו ולהרמן שהם בוגדנים כי לקצ'ורה לפחות יש ייסורי מצפון על המעשה ועצרה את עצמה כי היא חושבת על הרמן, אבל פטו, זו גם חברה טובה שלה וגם לא אכפת לה מקצ'ורה ושהרמן חבר שלה... לגבי הרמן, אני לא יודעת להסביר את זה אבל אני כבר מזמן חשדתי בו, אפילו בפורום של כדיברנו פעם הפרק היומי כתבתי שיש לי חדש רציני מאוד לגביו, וזה כשעוד לא ידעו על המכתב......אני חושבת שהנקודה שנראתה לי רעה זה היה כשהרמן היה זה שבעצם התקשר לקצ'ורה להגיע למקום הארוע באותו הזמן שהוא היה כבר מת (הנוטוריון) והרמן לא הגיע לשם ביחד איתה, שזה כבר נראה היה לי מוזר..... כרמלו כתב להרמן שהוא (כרמלו) הסתבך פעם בעסקים מפוקפקים, הוא לא כתב לא על הרמן, כך שלכרמלו אין מושג וגם בגלל שהוא לא דיבר איתו שנים. קרניו עדיין לא משתלב לי בסיפור אבל אני אנסה לשים לב לזה יותר בפרקים הבאים

evglev

New member
אולי אינך זוכרת ~SPOILER~

אך פטו ממש ניסתה להילחם ברגשות שלה ודיכאה אותם והיו לה יסורי מצפון על מה שהיא מרגישה, פשוט איכשהו היא הבינה שכפי כשלפני שקצ'ורה הופללה היא לא ידעה על רגשותיה כלפי הרמן כך יתכן שגם קצ'ורה אחרי הכל תמצא אהבה חדשה ואמרה זאת להרמן ואפילו ניסתה להתחיל עם ג'ספר רק כשהיא הבינה שהרמן מקנא וחשבה שהרגשות הדדים אז היא החליטה להמר. קצ'ורה אמנם הרגישה יסורי מצפון אך היא גם נישקה את ברונו מרצונה בנשיקה השלישית שלהם ואם כך גם אפשר להגיד על ברונו בוגד או בוגדון כי הוא חושב על רוסריו ואפילו רומז לה ולא איכפת לו ממצ'ה. בכל מקרה עד הפרקים האחרונים עשו מהרמן מלאך עכשיו חושפים את חולשותיו ואז יתגלה שהוא מפלצת אם בכל מקרה חשדת בהרמן כשקצ'ורה סיפרה לפיארינה שהוא לא בא אז האם אז עדיין לא קראת את הספורילרים וחשדת בלי שתקראי משהו בנושא?

evglev

New member
לגבי קצ'ורה עכשיו נזכרתי
שבמכתב של כרמלו להרמן היה כתוב להרמן שהרמן היתסבך בעניינים מפוקפקים ועכשיו הוא פועל בהגינות. אך בכל זאת לא יתכן שכרמלו יודע כי אז היה או מסגיר אותו או פועל נגד קצ'ורה אז כנראה שזה משהו אחר. אגב הראו את הרמן חושב לעצמו שהוא היה משנה כמה דברים וגם כשהוא חשב שקצ'ורה מתה הוא היה מוכן להיתאבד כך שהוא לא ממש רצה לסבך את קצ'ורה אז בשביל מה הוא אמר לה להיכנס? ואיך כשהוא בא לכלא ומאמר שהוא יספר את כל הסיפור הוא ידע שקצ'ורה לא תיתן לו? וכשהוא היה שיכור וסיפר לפטריסיה על הפיתוי של הנוטריון איך הוא לא פלט שהוא הרוצח, וגם לא בטוח שעניין בית הילדים היה אמיתי אז הוא ידע לדבר בשקרים למרות השיכרון?

קרלוצה

New member
כל זה בשביל לבלבל את הצופים!!!

ושמת לב גם איך הוא נבהל כשפטו אמרה לו שכשהוא היה שיכור הוא סיפר לה הכל? ואז כשהיא סיפרה לו מה זה "הכל" הוא הגיב בצורה של "אה זהו, זה כל מה שסיפרתי" ואז הוא נרגע כי הוא חשב שהוא פלט עוד דברים נוספים, ואז היה עוד יותר ברור שיש עוד הרבה מעבר ושהוא מפחד.. ואני חשדתי עוד הרבה לפני שקראתי את הספויילרים..

evglev

New member
טוב לי אין את החוש הזה

אני ראיתי יאגו מהאמצע (אחרי זה ראיתי גם את ההתחלה) אך כשראיתי את רנסו נחמד לכולם ולא ראיתי מה היה קודם וגם כששמעתי שמורנה אמרה שיאגו בן דודה חשבתי לי שרנסו הוא באמת פביו ומישהו שיקר ליאגו ושרנסו אדם טוב, כשראיתי גם את ההמשך ויותר גם את ההתחלה לא האמנתי שיכולתי לחשוב ככה. בכל מקרה בילבול הצופים כאן נעשה היטב כי עד שהוא גירש את אבא שלו מהמסיבה במכות הראו אותו רק מזוויות חיוביות וחיוביות מאוד.

evglev

New member
~spoiler~ אגב איך מסמנים ערך מוחלט

כדי שאדע סוף סוף לעשות סימן כמו שצריך, האם הכל נועד רק לבלבל? האם כשהרמן היה פצוע ומה שנתן לו כוח זה ביקור של קצ'ורה והמחשבות שלו על קצ'ורה בזמן הפציעה? והאם זה שכשמורלאס שיכנע לטמון פח לקצ'ורה להרמן זה היה יותר קשה מלאבא של קצ'ורה והוא יותר הרגיש יסורי מצפון והאם הוא הכיר את קצ'ורה עד כדי כך שידע שהיא לא תיתן לו לדבר או שהוא התכוון לספר על סיפור הסחיטה. והאם הסיפור עם בית הילדים היה שקר? ועוד המכתב הוא מקרינה? אם כן האם הרמן תיכנן שהרצח ישאר בגדר תעלומה והנורינית החליטה להיפל אותה על קצ'ורה ובגלל זה הוא דוחה אותה כי הוא לא רצה שקצ'ורה תיפגע?

קרלוצה

New member
אגב, את הסימנים של ה - ../images/Emo58.gif

יש לך בדיוק בשורה של כתיבת הנושא "סמיילים וסימנים לנושא" משם את יכולה להוסיף את הסימנים וכמו כן לתוכן בשורה מתחת איפה שרשום תחילת הדגשה סיום הדגשה וסימיילים

למעלה