קשר לא בדמסי

TwineToE

New member
קשר לא בדמסי

חשבתי על הנושא הזה לא מעט מאז שהבנתי את החיבה הרבה שלי לכאב ושליטה

מציאת בן זוג זאת 'פעולה' שלי לא פשוטה
הרבה מרכיבים צריכים להתקיים כדי שאני ארצה לפגוש משהו יותר מפעם / פעמיים - בלי קשר לחלק הבדמסי
ולהוסיף את זה שהוא צריך להיות משהו שיהיה מספיק פתוח להתנסות (אם הוא לא חובב בעצמו)
סביר להניח שאני לא אמצע עניין במשהו אטום מלכתחילה, אבל העדפות הבסיסיות שלי הם 'קצת' יותר מהמיין סטרים של פליק פה פליק שם.

איך בעצם מתמודדים עם הסוגיה הזאת?
האם חלק מכם נמצאים בקשרים וניליים ועושים "השלמות" עם פרטנר נוסף? (דבר שלי לא מתאים)
מחכים ומחפשים עד שימצא משהו מתאים
או מתפשרים, נשארים מתוסכלים ומבינים שזאת תהיה רק פנטזיה כי יש דברים חשובים יותר
(יש דברים חשובים יותר? :))

* אין בשאלה זאת רמז לזה שאני מחפשת הכרויות כרגע

UltraL

New member
את מחפשת ונילי עם פוטנציאל?

או שולט מנוסה שכבר יודע את רזי הבדסמ? חיפשת גם בכיוון הזה? יש לי הרגשה שזה שוק קשה , למצא שולט מעל גיל 40 מנוסה ושגם מחפש בת זוג ולא שפחה שלישית
או משהו מהצד כמו שאת אומרת שלא מתאים לך.

כמו שאת מיידע על עצמך , אין לך סבלנות , אז ונילי עם פוטנציאל לא יצליח ללמוד ולממש את הפוטנציאל איתך. או שתפתחי אורך רוח אם התנאים האחרים מתאימים (החלקים הונילים של הקשר).
לפחות תנסי לחפש משהו שמתעניין בבדסמ מזמן , גם אם לא מאוד מנוסה. אולי תמצאי לך טבעת ליהלום? (את היהלום, וכך כל נשלטת חייבת לחשוב על עצמה)

האם פעם מעבר לתחושות בטן או כמה משפטים כלליים ניסית לתאר מה את מחפשת באריכות?
שליטה, כניעה, בן זוג לחיים, רשימת פאטישים וכו' וכו', איזה דברים את אוהבת בבדסמ ואיזה לא, גבולות כן/לא , איזה?
והאם את חושבת שלמסור את הפרטים האלה למועמד פוטנציאל מחליש אותך?

TwineToE

New member
רק בן אדם

א. לא מחפשת
ב. בדיוק על זה אני מדברת, על מה עושים אם רוצים קשר עם משהו מעל גיל 40 שלא מחפש שפחה שלישית
האם מתפשרים ובוחרים קשר ונילי עם פוטנציאל

אני יודעת מה אני מחפשת (סדרי העדיפויות פחות) ומסירת מידע מבחינתי רק מעצימה אותי ואת מי שאיתי

נימפית1

New member
לא.

לא מתפשרים.

איך שאני רואה את זה, יחסים שהתחילו כפשרה לא יחזיקו מעמד לאורך זמן.

gidionline80

New member
אין

אופטימום באף קשר. כך שבכל קשר יש מידה כזו או אחרת של "פשרה" וזו לא מלה גסה.
יש את הצרכים של כל אחד ברמה כזו או אחרת של עדיפות. שזה מה שחשוב בקשר.
אז אולי תעשי לך ליסט של עדיפויות ואיך את מממשת כבר לא משנה אם זה ככה או כך. כל עוד זה ממלא את עולמך.
יחד אם זאת את גם עושה ליסט של קוים אדומים ברמת סדר עדיפויות.
&nbsp
כמו למשל נעליים, סמים, אישפוזי מח' סגורה וכד

TwineToE

New member
מחלקה פתוחה :) כי תמיד צריך אופציית מילוט

TwineToE

New member
קצת אופטימיות :)

למה שלא יזוז?
מחלקה פתוחה / סגורה ברור שהוא יזוז
אם הוא לא זז כבר

תלוי

אם מבחינתך זה תנאי או עוד מרכיב. אם זה תנאי אז אין מה להתפשר כי לא תהיי מאושרת בלעדיו. אם זה רק עוד משהו שמתווסף לרשימת הרצונות אז מתפשרים כמו בכל דבר.
אולי לנסות להכיר במפגשים של הקהילה? אין לי מושג...

A לוןA

New member
אפשר להתפשר על כמעט כל דבר

השאלה אם זו מערכת שתעשה אותך מאושרת שלמה ומסופקת- או לא.
אם את מקבלת שיש בחיים סיפוקים שתצטרכי לדחות- אז בוודאי שאפשר לדחות גם את הצורך הזה.

תראי...

זה קצת מוזר שזה בא ממני... אבל בגדול אני חושבת שכן, שאפשר להתפשר.
אבל כיוון שאת בשלב החיפוש אז למה לא לחפש את הכל באותו בן אדם? למה לא לנסות למצוא מישהו מהקהילה או מישהו עם נטיה ואז להמשיך משם?

TwineToE

New member
ממש לא מחפשת, רק מהרהרת

בואי נניח שקהל היעד הוא גברים גרושים / אלמנים
עדיף עם ילדים
מעל גיל 40

בואי נניח שבנוסף לדרישות הבסיס הגבר הנחשק צריך להיות שולט / סדיסט / קינקי
ובן אדם
מעניין, מצחיק, אינטליגנטי, שחושב (לא- אינטליגנטי וחושב זה לא בדיוק אותו הדבר), ושתהיה איתו כימיה ומשיכה ועוד כאלה ואחרים

אם מצמצמים את החיפוש לגברים מהקהילה - זה משאיר כמה גברים להערכתך?
2 ושני שליש? :)

Whip

New member
ממליץ

לוותר על השני שליש.
מרגיש לי שהוא לא גבר ששלם עם עצמו

Whip

New member
ובכל זאת...

אני ממליץ לא להתייאש

יש כמה אתרי בדסמ בארץ, ויש מפגשים ומסיבות כמעט בכל שבוע, ולדעתי כדאי ללכת ולהכיר אנשים.
והחיים הם לא שחור או לבן, ואני מאמין שלא פעם אדם שלא מתאים לדרישה X בכל זאת יכול לעשות לך את זה ולגעת בלבך. אחרי הכל - החיים הם לא צ'ק ליסט, ושאולי סט הדרישות שלך מקטין את הסיכוי, אבל בכל זאת - את צריכה רק אחד כזה...
אישית אני מכיר לא מעט זוגות שהכירו בעולם הבדסמ ושצמחה להם יחד זוגיות אמיתית ומלאה ומוצלחת.
אז...אל ייאוש, ושיהיה לך בהצלחה!

A לוןA

New member
מבחינתי

מי שלא חולק את העניין שלי בבדסמ לא יוכל להיות פרטנר.
מה שכן- רוב הפרטנריות שהייתי איתן בזוגיות "מלאה" היו וניליות שגילו את העניין דרכי.
&nbsp
בקשר ל"השלמות"- אם זה בידיעת בן הזוג, אני לא רואה עם זה בעיה, למרות שכמובן עדיף למצוא את "כל החבילה" באדם אחד, לא?

למעלה