חחחחח אתה מזכיר לי את עצמי
אבל - לא משנה כמה קנאי הייתי - הייתי חכם מספיק כדי לא לעשות את הסצנות האלה בשלבים כ"כ מוקדמים.
אז אני ממליץ גם לך לעשות את אותו הדבר.
את רגשי הנחיתות שלך תשאיר לעצמך. כרגע זו החבילה שלך, לא של שניכם. וזה בכלל לא דבר שצריך לעניין אותו.
כשתהיה ביניכם מחוייבות, רגשי הנחיתות שלך יהיו גם הבעיה שלו.
אבל כרגע - כל סצינה מיותרת תעיף אותו ממך הישר אל העבודה המדהימה שלו והדיפלומה שממוסגרת על הקיר.

מה עושים?
לוקחים את זה באיזי. עם כל הקושי והלחץ, לוקחים הכל בפרופוציה ומבינים שהדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לחיות את הרגעים שאתם ביחד ולא את הזמן שאתם לחוד. תתאזר בסבלנות ותראה לאן הזמן יקח אתכם.

אגב, הייתי אומר לך שאתה יכול גם להכנס לטינדר ולדבר עם גברים אחרים.. אבל אתה בטח בכלל לא רוצה לעשות את זה.
והייתי אומר לך שאתה צריך להעריך את עצמך ולהבין שיש בך הרבה והוא בטח רואה את זה.. אבל זה יהיה כמו לדבר לקיר, ואני לא מאמין שזה יחולל שינוי כלשהו.
וגם מה שאמרתי עכשיו, שאתה צריך להתאזר בסבלנות ולקחת דברים בפרופוציה לא יעזור.. כי אני בטוח שאתה מבין את זה אבל מרגיש אחרת - ואת הפרפרים בבטן קצת קשה לשים בהולד.

אבל הייתי חייב להגיב לך, כי עד עכשיו, כל מערכת יחסים שאי פעם היתה לי [למעט אחת] התחילה ככה.. במקום בו אני מרגיש פחות יפה, פחות טוב, ובתחרות עם כל היפים והאמיצים על ליבו של מושא תשוקתי.
היה לי אחד שכבר בדייט הראשון אמרתי לו שהוא יפה מידי בשבילי (ובדיוק היום הוא שלח לי הודעה שהוא אוהב אותי)

אז נו, לפחות נתתי לך כמה עצות שאולי תזכור בעוד ארבע-חמש שנים.
אבל אני בטוח שעד אז, כבר תבין את הדברים לבד.