קשר חדש

aשרון

New member
מיקו, זו עצה לא טובה....

אין לו זכות לבוא בדרישות לבחור. זכותו של הצד השני לעשות מה שבראש שלו, כשהיחסים יהפכו רציניים, אז הבחור שלנו יוכל להעלות את הנושא.

Ariell195

New member
קשר חדש

היי אני סוג של קורא סמוי פה, לאחרונה התחלתי קשר שבלבל אותי לגמרי ואני כותב פה מתוך תקווה לסדר לעצמי את המחשבה ואולי לראות בתגובות נקודות שאני מפספס.
קצת עלי - אני בן 21 מהמרכז, בארון. אין לי ממש ניסיון והמעט שהיה לי היה לא רציני. לאחרונה הכרתי בחור מהמם בן 24, עיניים ירוקות גדולות כאלה, שיער חלק... בקיצור הטעם שלי. מפה לשם התחלנו לדבר. היה חיבור כיפי, עברנו לוואטסאפ, החלפנו אינסטגרמים, ושבוע אחר כך (שזה השבוע) נפגשנו.

אני לא אוהב להיפגש עם אנשים שאני מכיר באינטרנט. אני לא מחפש סטוצים וב-2 הפעמים הקודמות לפניו שנפגשתי עם אנשים הם ניסו להוביל לזה למרות שהאטרף שלי אומר בבירור שזה לא מה שאני מחפש.

אז נפגשנו לאכול השבוע והיה מצוין. הכל לגמרי זרם ובאופי שלו הוא כזה חמוד ומצחיק והיה אחלה חיבור והזמן עף. מאז אנחנו לא מפסיקים לדבר ואני לא מצליח להפסיק לחשוב עליו.
בכלל מאז שהכרתי אותו אני מרגיש שאני באיזה חלום. הוא נראה מעולה (אפילו הרגשתי שהמלצרית שמה עליו עין) והוא לא רק יפה הוא גם חכם יש לו תואר ראשון במקצוע מאתגר ועבודה מעניינת. הכל מהכל הוא אחלה בחור, חתיך מהמם וגם יש לנו חיבור מעולה. והשילוב הזה נראה לי טוב מדי ואני מפחד. אני מפחד שהוא הולך לשבור לי את הלב. מפחד להתקדם. אני מקנא. שונא לראות שהוא הוסיף הומואים מת"א לפייסבוק. שונא להיכנס לטינדר רק כדי לראות את ה last seen שלו. מפחד שיכיר מישהו "יותר טוב" ממני. שונא שיש לו השפעה מוחלטת על המצב רוח שלי. שונא להרגיש בעמדת נחיתות ביחס אליו. זה המקום לומר שאני מקפיד מדי פעם לשחק את עצמי קצת קשה להשגה כדי שהוא לא ירגיש שאני בידיים שלו. מעצבן אותי שהוא ממשיך לנסות להכיר אנשים חדשים גם אחרי שנפגשנו.

אני מאמין ששבוע הבא ניפגש כמה פעמים ואז אדע יותר טוב לאן זה מוביל.
אני מקווה שזאת ההתחלה

Acoustic 3

New member
חחחחח אתה מזכיר לי את עצמי

אבל - לא משנה כמה קנאי הייתי - הייתי חכם מספיק כדי לא לעשות את הסצנות האלה בשלבים כ"כ מוקדמים.
אז אני ממליץ גם לך לעשות את אותו הדבר.
את רגשי הנחיתות שלך תשאיר לעצמך. כרגע זו החבילה שלך, לא של שניכם. וזה בכלל לא דבר שצריך לעניין אותו.
כשתהיה ביניכם מחוייבות, רגשי הנחיתות שלך יהיו גם הבעיה שלו.
אבל כרגע - כל סצינה מיותרת תעיף אותו ממך הישר אל העבודה המדהימה שלו והדיפלומה שממוסגרת על הקיר.
&nbsp
מה עושים?
לוקחים את זה באיזי. עם כל הקושי והלחץ, לוקחים הכל בפרופוציה ומבינים שהדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לחיות את הרגעים שאתם ביחד ולא את הזמן שאתם לחוד. תתאזר בסבלנות ותראה לאן הזמן יקח אתכם.
&nbsp
אגב, הייתי אומר לך שאתה יכול גם להכנס לטינדר ולדבר עם גברים אחרים.. אבל אתה בטח בכלל לא רוצה לעשות את זה.
והייתי אומר לך שאתה צריך להעריך את עצמך ולהבין שיש בך הרבה והוא בטח רואה את זה.. אבל זה יהיה כמו לדבר לקיר, ואני לא מאמין שזה יחולל שינוי כלשהו.
וגם מה שאמרתי עכשיו, שאתה צריך להתאזר בסבלנות ולקחת דברים בפרופוציה לא יעזור.. כי אני בטוח שאתה מבין את זה אבל מרגיש אחרת - ואת הפרפרים בבטן קצת קשה לשים בהולד.
&nbsp
אבל הייתי חייב להגיב לך, כי עד עכשיו, כל מערכת יחסים שאי פעם היתה לי [למעט אחת] התחילה ככה.. במקום בו אני מרגיש פחות יפה, פחות טוב, ובתחרות עם כל היפים והאמיצים על ליבו של מושא תשוקתי.
היה לי אחד שכבר בדייט הראשון אמרתי לו שהוא יפה מידי בשבילי (ובדיוק היום הוא שלח לי הודעה שהוא אוהב אותי)
&nbsp
&nbsp
אז נו, לפחות נתתי לך כמה עצות שאולי תזכור בעוד ארבע-חמש שנים.
אבל אני בטוח שעד אז, כבר תבין את הדברים לבד.

aשרון

New member
...

ItsikH

Member
"קשה להשגה" הולך יפה עם חרדת נטישה ורכושנות
אתה יכול לנסות ולהתמודד עם החולשות האלו שלך ביחד איתו ובעזרתו - כי אלו חולשות. קשר זוגי אומר קרבה, כנות, חשיפה, חולשה - וזה גם אומר נכונות להפגע.

גם אני מצטרף לעצה הראשונה....

אקוסטיק נתן לך עצה מעולה, כדאי להקשיב לו.
קח את זה לאט, באיזי, בלי יותר מדי מחשבות. תהנה מהזמן שלך איתו ותן ליחסים שלכם לזרום. רק ככה תכיר אותו יותר טוב והוא אותך.

למעלה