קשר השתיקה.

קשר השתיקה.

אז ככה. אני כבר בן 21. עוד לא היה לי קשר רציני, אפילו לא קשר לא רציני עם אף אחת. ואני מתחיל לחשוב, איך לשנות את המצב. זה לא שבחורות לא מסתכלות עליי, הן כן.שולחות רמזים וכו'. רק מה לעשות שאת הצעד הראשון, אני צריך לעשות, ואין מצב שאני אעשה אותו. בנוסף לכל החששות שיש לכל בחור ,כשהוא ניגש להתחיל/לדבר עם מישהי, יש לי גם את החשש שמה יקרה אם אני אגמגם . למרות שבד"כ, עם אנשים חדשים , הולך די בסדר. בינתיים, עוד שבוע עובר, עוד חודש, עוד שנה, וכלום לא משתנה. טוב, האמת היא שאני מתחיל להפתח יותר בתקופה האחרונה. אבל זה עדיין לא מספיק. ככה שאם אני רוצה שיקרה משהו עם מישהי שמוצאת חן בעיניי, אני צריך לקוות שהיא תעשה משהו. חוץ מזה, עוברת בי תמיד המחשבה הזאת בראש, למה שמישהי תרצה מישהו מגמגם. אני יודע שזה לא נשמע טוב, ושתגידו שכל אחד עם החסרונות שלו, אבל אין מה לעשות, זה חסרון די רציני. והאמת היא שדי לא שגרתי. יותר נכון, אנשים לא יודעים איך לאכול את הגמגום, ולכן, יש הרבה שפשוט בוחרים לא להתמודד. אז זהו, זה אולי היה קצת ארוך, אבל אודה לכם אם תגיבו.

תוספת

עכשיו ראיתי שבדיוק הכלתפוס21 פתחה נושא דומה, וdudu2873 די קלע למה שהתכוונתי.

stkachov

New member
תגובה

מערכת יחסית עם בחורה זה אותו צעד שנדרשים לעשות אם רוצים להעז לדבר בפני קהל ופוחדים, אם רוצים להתקבל לעבודה חדשה טובה וחוששים מראיונות, אם רוצים לשאול שאלות את המרצה בזמן ההרצאה ופוחדים להתקע מול כל הכיתה... השיקולים של לעשות זאת או לא זה אותם שיקולים. עכשיו בוא נגיד ניקח את מקרה חיפוש העבודה וללכת ראיונות. נגיד תלך לראיון ראשון ולא יקבלו אותך(נניח אפילו בגלל הגימגום, למרות שלא חובה שזו תהיה הסיבה). תלך לעוד ראיון, וגם אותו לא תעבור בהצלחה. אבל בראיון השישי או התשיעי אתה תצליח, אתה תיפול על מישהו שכן מוצא בך את מה שהוא מחפש...ווואלה - התקבלת. השגת מה שרצית. אותו הדבר עם בחורות. אז תהיה מוכן מראש שיהיו כמה בחורות שידחו אותך(מה שוקרה אגב גם לבחורים לא מגמגמים על בסיס יומי), אבל גם תהיה זאת שאתה תמצא חן בעיניה. ולכן זה רק עניין על העזה ונסיון. מפעם לפעם אתה גם לומד מה היו הטעויות שעשית, אתה מפיק לקחים, ולכן בפעם הבאה הסיכויים שלך טובים יותר בהרבה!

asa112

New member
נכון מאוד

מנסיון אישי - בדיוק כך זה עובד. גם בעיניין של חיפוש עבודה וגם כשיוצאים.

למעלה