קשר בצבא..?

חרמנתול

New member
קשר בצבא..?

קודם כל זו היא ההודעה הראשונה שלי, אך אני נהנה לקרוא בפורום בקביעות. אז ככה, אני בן 18, ועד כה הייתי עם בחורה אחת בלבד, איתה יצאתי תקופה של קצת יותר משנה לפני שנפרדנו. מאז לא יצא לי להכיר אף אחת באופן רציני, נפגשתי עם בנות אך לא יצא מכך הרבה, והבדידות מעיקה!
אז נגיע לנקודה, כמו שבטח כבר ניחשתם לפי ההודעה אני תיכף מתגייס (עוד יומיים) לשריון.. רציתי לדעת האם מנסיונכם יש מצב להכיר מישהי בזמן שירות צבאי (קרבי)? אני עדיין לא מכיר את המסגרת ואין לי כל כך מושג מה יהיה, אשמח לתגובות מנסיונכם האישי.

קודם כל מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo140.gif

מלבד זאת תוך כדי הצבא יש אינספור להכיר בחורות יקירי ... בין אם זה בבסיס, באוטובוס ובכל מקום אשר רק יעלה על הדעת !!! אין מה לדאוג כלל... כל דבר יבוא בזמנו ...

חחח...טוב,אז תקווה למדריכה כוסית!

זה קורה לפעמים...בין כל הסוסות האילו שם..פפפפ..

orsher

New member
שהבנות פה לא יזיינו לך את השכל

אל תבנה על המדריכה! אתה צריך אישיות כובשת וגוף של מארדונה + זין מפלטינה עם יהלומים בשביל לזיין את המדריכה שלך (איפה שזה לא יהיה, בטירונות, בקורסים וכו...) אממה, יש הרבה בנות אחרות מסביב. פקידות למיניהן, בנות בסגל ותפקידים שונים מפלוגות אחרות ו, הכי חשוב, כשאתה על מדים ביציאות הביתה תמצא שאתה אמיץ במיוחד בכל מה שקשור בלהתחיל עם בנות. זה כאילו שאף אחד לא רואה אותך או שיש מין קוד כזה שמותר לך כי אתה חייל

redrider

New member
קודם כל משתתף בצערך

אה מתגייס לחייל הכי מגעיל, טיפש, מסריח, לא הגיוני, חסר התחשבות ומעצבן בצה"ל. היציאות שלך הולכות להיות חרא וכך גם חיי המין שלך. בשלב מוים כשתצא מביסל"ש שבדרות תהיה לך אפשרות להכיר בחורות אבל עד אז תתכונן לשפשף הרבה. כל מקרה עצה שלי היא שתסרב להתפנות בכל תירוץ אפשרי לחייל הגועלי הזה. אני הייתי שריונר והספיק לי מעל ומעבר

למעלה