קשרי שליטה

אייבורי

New member
קשרי שליטה

האם סאבית יכולה להיות עם שני דומים במקביל ? האם דום יכול לשלוט בשתי סאביות במקביל ? האם השלמה מהצד של יחסי BDSM בנוסף לקשר זוגי ונילי אפשרית ? כיצד מתמודדים עם הדילמות שנוצרות. אשמח למשוע דעתכם המלומדה.

Master Eagle

New member
ובכן, לשאלותיך....

לדעתי סאבית יכולה להיות נאמנה רק לדום אחד. בלתי אפשרי להיות בו זמנית נאמנה לשני אנשים שונים אשר יכול להיות שיהיו להם דרישות מנוגדות. כמובן שיכולות להיות סיטואציות שבהן ב ה ס כ מ ה הדום מצרף לסשן מסויים דום נוסף או נותן הרשאה להיות בכפיפות לדום אחר לתקופת זמן מסויימת אבל הכל תחת הידיעה שישנו דום אחד והוא ואין בילתו. לגבי דום אחד ויותר מסאבית אחת לאותו דום. התשובה זהה. אם ב ה ס כ מ ה ואני מדגיש את המילה בהסכמה כי היא מילת מפתח כאן, הדום לוקח סאבית שניה אם זה לצורך סשן בודד או ליותר זמן, אז אין בעיה. אבל לדעתי אסור לדום לכפות על הסאבית שלו מישהי נוספת לתקופה שהיא מעבר לסשן חד פעמי ללא הסכמתה המפורשת. וכעת לשאלה הקשה באמת. איך מסתדרים עם חיי נישואין וניליים והשלמה של BDSM מחוץ לנישואין. השאלה קשה כי אין תשובה חד משמעית. עושים את המיטב והמירב. בהתחלה זה ממש קשה לא רק בגלל שזה קשר מחוץ לנישואין אלא דווקא בגלל אופי הקשר. עם הזמן מפתחים את מנגנוני ההשרדות ויודעים לתמרן את החיים כך ששני הדברים יוכלו לחיות בשלום זה לצד זה. מהנסיון, זה לא קל כלל וכלל. ורק מי שבאמת חזק באופיו ויודע לשים גבולות לעצמו ולהתנהגותו יוכל לקיים קשר כזה לאורך זמן.

gidionline80

New member
אני מאמין שכל האפשרויות

שהצגת יכולות להתקיים , אני מאמין בפוליגמיה ובמאה 21 אין סיבה שמסגרת נישואים תהיה בית כלא. אבל במבחן המציאות זו שאלת מיליון דולר על מה כל אחד מהצדדים מוכן לותר במחיר שלמות הנישואים אם בכלל יש מוכנות כזו.

Master Eagle

New member
זה בכלל לא שייך לוויתור זה או אחר

כאשר יש קשר בין דום לסאב זה קשר מחייב. אני לא מתכוון לאיזה סשן חד פעמי שהוא אולי הדבר המקביל לסטוץ בקשר ונילי. אני בהחלט מתכוון לזה שכאשר נוצר קשר בין דום לסאבית שלו (וכמובן שהכל תקף לגבי מלכה/עבד או כל זיווג אחר), זהו קשר שמאחד בין השניים ולכן, פעולה כמו צירוף מישהו או מישהי נוספת למעגל הזה, דורשת הסכמת שני הצדדים. והסכמה שבשתיקה ינה הסכמה מבחינתי. זאת צריכה להיות הסכמה מפורשת. זה כמו שבחיי הנישואין הגבר מחליט להחזיק עוד אישה. בקשר לחיי נישואין וניליים וקשר BDSM מחוץ לנישואין, כמו שאמרתי זה קשה אך אפשרי והוויתור הוא לא על מחוייבויות לאשה הונילית אלא יותר השלמה נפשית שאתה עושה מעשה אשר לא היית עושה אותו לולא בת זוגך הייתה מתאימה גם לצד הזה שבאופי שלך. ברגע שהמחסום הפסיכולוגי הזה מוסר, מה שנשאר זה למצוא את הטכניקה הנכונה לשמר את המצב הקיים. וכל מה שקשור בטכניקה להשרדות, לשימור המצב וכו', האדם הוא יצירתי מאד

gidionline80

New member
אין לי ענין להתוכח נשר זו דעתי

יש ויתור והחלטות לא פשוטות בנשואים- היא תותר ותקבל את העדפותיו או לא. הוא יוותר על המין שעושה אותו מאושר או לא . או שמחליטים לא לותר ולהפרד עבור אושרו של כל אחד עבור מין- זו שאלה האם בימינו עם כל השינויים שחלים בחברה בנושאים כמו מיניות ומשפחה זוגיות וכד' האם זה מוצדק או תנאי הכרחי לפרוק מסגרת . אני חושב שלא אני חושב שיש מקום היום לקשרים עמוקים של אהבה מרובי פרטנרים-פוליגמיה- בין אם חיים יחד או לא. זה אולי לא נורמטיבי אבל גם בדסמ לא נורמטיבי.

mpanda

New member
לדעתי יש אמת בדבריו של גידי

אולי זו מעט מהתמימות שנשארה בי ואולי זו האמונה שלי במונוגמיה.. לדעתי יש ויתור מסויים כאשר אתה בוחר לחיות עם מישהו או מישהי שאינם לוקחים חלק ביחסי בדסמ.. ואז לכאורה מחפשים קשר שכזה מהצד.. בעיני אפילו שזה בהסכמה זו עדיין בגידה.. אני מאמינה שהבת אדם היחידה שאני אוהבת היא היחידה שאני אשכב איתה ותו לא! ויתור למה? אני למשל אוהבת להיות נשלטת.. היא מצידה.. שולטת.. ועדיין לא מרצון להיות שולטת אלא מתוך רצון לספק אותי.. ובנקודה זו.. היא לא מספקת אותי ביחסי בדסמ.. אני רוצה יותר.. היא לא מוכנה ולא רוצה לתת לי יותר.. ואני מצידי לותר על הכל ורק.. להיות איתה..

אייבורי

New member
מפנדה

למה יחסים מחוץ למסגרת ועוד בהסכמה הם בגידה ? בגידה במה ? אני טוען שאנחנו בוגדים בעיקר בעצמנו, כאשר מוותרים על חלק מאישיותנו תחת קונצנזוס חברתי למונוגמיה. סתם מחשבה עליך, אולי לא הגעת לנקודה של הכניעה לחברה, היא שולטת כמו שהיא רוצה לא כמו שאת חולמת. (אבל מה אני מבין ביחסים שלכן) בכל מקרה יום מקסים.

mpanda

New member
בגידה באהבה

מאמינה באהבה .. ברצון לחיות עם מישהי אחת לכל החיים.. אני לא חושבת שהאישה שלי שאוהבת אותי תסכים שאני אשכב עם מישהי או מישהו אחר.. ואני גם לא חושבת שאני אסכים.. אצלי יש עוד מקום לדבר אני לא קנאית כמוה.. יש בי נקודה שבאמת חושבת כמוך לפעמים.. לא להיות כנועה לחברה.. ולכללים שלה. לא לותר על עצמי על הרצונות שלי.. אבל כשחיים בזוג תמיד יהיו ויתורים לא??! אני לא חושבת שאני מושפעת מהחברה.. ומכלליה. וכדרך אגב.. אם אתה מסתכל היום על החברה ועל כלליה או יותר מעלליה.. הרבה אנשים מגשימים את הרצונות שלהם כולם שוכבים עם כולם (לא מתכוונת להכליל) בגידות, גירושין.. וכו'.. לא רוצה להישמע מתנשאת או מיושנת משהו. אבל איפה הקדושה שבין בני זוג ? הכבוד? אני לא רואה את זה כלכך בחברה של ימינו ..

אייבורי

New member
מפנדה לא עירבבת תחומים

ראשית, אהבה וניצחיות ? שנית, אהבה וסקס ?? האם הם כולם קשורים ביחידה אחת עבורך? האם לא ניתן לאהוב אחד ולאכול במסעדה עם אחר או לחילופין להתנשק עם אחר, יש הבדל ? אצלי הקדושה הינה ברצון היומיומי לחיות ביחד, לישון ביחד במיטה לקום כל בוקר מחדש אל יום חדש עם אותה אישה. וזה נכון להיום, מתפלל שזה יהיה נכון גם למחר.

mpanda

New member
אני אולי מערבבת

תחומים בעיני אחרים.. אבל כמו שהגדרת את זה יפה כתמיד.. כולם בשבילי יחידה אחת קשורה ובלתי ניתנת להפרדה..

D o l f i n a

New member
אהבה קדושה וכבוד בין בני זוג

איך שלושת המונחים האלו מיד מתקשרים למונגומיה? האם זה נכון להגיד שאם הגוף שלי "מקודש" לאחד והיחיד זה הביטוי האולטימטיבי לאהבה, הלא יש כל כך הרבה דברים שיכולים לאחד שניי אנשים מלבד הבילעדיות על גופם של הפרטנרים. גם אני מאמינה באהבה, ובעולם אידאלי אולי האהבה שאת מדברת עליה היתה יכולה להיות בסיס חזק מספיק בשביל להחזיק הרבה דברים, אולי חלק מהאנשים מוכנים להשאר עם הבסיס הזה, ולחיות על משהו מאוד בסיסי, אולי חלק אחר מצא את האידאל המדובר. אני בכל אופן לא הצלחתי לצערי לשלב בין הזוגיות שלי לבין עצמי, עצמי האמיתית, אז בהתחלה ניסתי לקבור את עצמי, אחר כך ניסתי לקבור את הזוגיות, והמסקנה הסופית היא שגם בקשר הכי אינטימי שיכול להיות בין שני אנשים כל צד זכאי לטריטוריה שלו - אחרת זה שוחק מתיש ומתסכל. אין לי בעיה מוסרית עם זה, אני לרגע לא ממעיטה באהבתי או בערכה של בת זוגתי כבת אדם, ודואגת להמחיש לה זאת על בסיס קבוע. אך היום איני מוכנה לוותר גם על עצמי. ניתן לשלב יחסי שליטה לצד מערכת יחסים וונילית, אם לוקחים את הכל בפרופורציות הנכונות וכל הצדדים מכבדים את "המעמד".

אייבורי

New member
נשר

האמת מסכים לכל מילה למרות שלפעמים יש לי הרגשה שדווקא נישואים לונילית ולא לסאבית יש לזה יתרון. בכל מקרה מסכים דום-סאבית, אחד על אחת, אחרת זה מאבד את העוצמה

אסתי69

New member
אין הרבה מה להוסיף על

התשובה של נשר אני רק יכולה לענות לך על זה מנקודת המבט של הצד השני(ה) לפי איך שאני רואה קשרי בדסמ אני בכלל לא יכולה להבין איך סאבית יכולה להתמסר באמת בכל הוויתה לשניים לגבי דום...קשה לי לראות את זה כאפשרי הרי זו באמת לא "עבודה" קלה ולדעתי זה מאבד ממהות הקשר אלא אם........זה קשר שהוא לסשנים ומיני בלבד. לגבי הנישואים אני בטוח לא יכולה לענות אלא רק שאם זה באמת משו שהוא מהותי הרי זה או "בגידה" בקשר הונילי או בגידה באני . (פששששששש בתור אחת שלא היה לה מה להוסיף כתבתי הרבה) :)

למעלה