קשרי ווטסאפ

איה או

New member
אבל

לא אמרתי לך לקום וללכת. אני מבינה שזה לא מה שאת רוצה לעשות עכשיו. אמרתי שאני חושבת שטיפול יכול לעזור לך מאוד - לא בשביל ללכת בהכרח, אלא כדי לקבל תמיכה במצב מאוד כואב ומורכב, שהפורום מן הסתם לא יכול לו.
&nbsp
ברור שאת רוצה תשובה לשאלה הזו שבוערת בך עכשיו, אבל מה לעשות שהנושא האחד הזה קשור לכל הנושאים האחרים, ושאת לא יכולה לפתור אותו נקודתית. את לא יכולה לדבר איתו על כלום, אז פתאום על זה כן? ואני ממש מקווה שלא תקחי את זה לכיוון של מישהו מזלזל בקושי שלך, או לא יודע מה זה להיות לבד. אבל גם אל תזלזלי בזה שהתבגרת מאז, החכמת, הילד שלך כבר לא כזה קטן, דברים השתנו, את שונה.
&nbsp

לי נשמע

שבעלך שם עליך קצוץ ואת בולעת הכל יפה יפה וגם אומרת תודה.
הוא מבין את מאזן הכוחות ויודע שאת חוששת להיות לבד.
&nbsp
עכשיו את צריכה לשאול את עצמך האם עדיף להיות לבד אבל משוחררת מהסבל שהוא גורם לך או שעדיף לך להמשיך בקשר הזה ולשלם את המחיר שהוא דורש ממך בכל יום.

אמרלדה

Active member
אבודה יקרה

את שואלת פה מה לעשות ובאותה נשימה הודפת את כל העצות שאומרות לך ללכת ממנו, אם בבת אחת, אם בהדרגה, אם באיומים וכולי. את לא רוצה ללכת, וזו זכותך.

את צריכה להבין שאי אפשר לשנות אדם אחר. שום עצה שניתן לך לא תעשה את זה. לפעמים, כשיש אהבה ומישהו קצת הולך לאיבוד, אז קצת טיזינג יכול לעזור, על אף שאני אינני מאמינה בשיטה, למעט ריחוק שיאפשר לאיש להרגיש שאת חסרה לו. אני לא חושבת שזה יעבוד בהזדמנות זו.

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לשנות את עצמך. את האמונות שלך, את הכוחות שלך, את הפחדים שלך ואת התקוות שלך. לכן, ההצעה ללכת לטיפול שגם היא חוזרת ונשנית פה היא הנכונה והיחידה שאת יכולה לנקוט בה חוץ מאשר לעזוב. שימי לב: ללכת לטיפול אין משמעו שאת לא בסדר. ללכת לטיפול משמעו לחזק אותך בכל הפרמטרים. ומתוך החוזק והעוצמה הפנימית הזאת, כבר לא תהיי אבודה. גם אם הוא לא ישתנה כבר לא תהיי אבודה. את כל ההחלטות של מה ניתן לעשות ואיך תקבלי מתוך כוח ועוצמה פנימית . אז זה מה שאת צריכה לעשות. נקודה.
ואני תמיד מוסיפה: תגידי לו שאת הולכת, כי לא טוב לך בזוגיות הזאת ככה ואת רוצה לבדוק עם עצמך מה העניינים. שיידע. רק שיידע. ככה פשוט.
בהצלחה. רבה.

אייבורי

New member
שום דבר

&nbsp
תנסי להפסיק להיות פקעת עצבים לא נעימה
ותהיי קצת יותר על הכיפאק
&nbsp

למעלה