קשרי הורים

Mariasha

New member
קשרי הורים ../images/Emo33.gif

שלום, אני רוצה לפתוח בשרשור "קשרי הורים". יש לי תינוקת בת 3.5 חודשים, ואני גרה ביקנעם. לקחתי חופשת לידה על חשבוני עד 6 חודשים. והעניין הוא שלמרות ששתי האמהות גרות קרוב, ויש לי תינוקת מקסימה ונינוחה - אני בודדה. חברה הכי טובה שלי עזבה את הארץ למס' שנים. אין לי חברה שתכנס לכוס קפה או סתם לשיחת בנות, שאפשר אהיה לצאת איתה לקניות, או לטייל בפארק עם תינוקות... או לעשות התעמלות ביחד ולבכות על הקילוגרמים שנותרו אחרי ההריון. אני בת 27, דוברת עברית, רוסית ואנגלית - ואני אשמח להכיר מישהו מהאזור שהיא במצב דומה שליאו אפילו קב' נשים.

Mariasha

New member
מה? רק אני מרגישה בודדה?

אף אחת לא רוצה למצוא חברה לבילוי משותף?

ניצן 29

New member
גם אני

ואני גרה במושב בין קרית מלאכי לאשקלון, עם תינוקת מתוקה בת 9 חודשים. אני לא עובדת. אם יש אימהות מהאזור שמעוניינות להיפגש אני אשמח לארח

אני כרובית../images/Emo3.gif

יש לי בונבונה בת חודשיים, אני איתה בבית עד גיל 8 חודשים, גרה בראשון

באיזור רחובות - גם אני רוצה

יש לי בונבונת בת 3 חודשים ואנחנו מרחובות. אני אהיה פנויה עד אוקטובר.

d i n o l e

New member
יש כאן מעט בנות מיוקנעם../images/Emo13.gif

אני עובדת כבר, אבל אני יודעת שבגגות הירוקים יש פה הרבה אמהות מסתובבות בחופשת לידה ה הגינות פה תמיד מלאות ויש לפעמים מעגלי נשים בסטודיו עגול (ברחוב הירדן) זה שעושה חוגי עיסוי תינוקות ובייבי יוגה וכו. את גם יכולה אולי להרשם לחוג שחיה בטבעון ןלהכיר עוד אמהות ככה. מאיזה אזור ביקנעם את?

הי אביגיל!

אנחנו בסוף החודש עוברים לנתניה והקטנים שלנו כמעט באותו גיל! אנחנו נגור בקדמת השרון, זה קרוב אליך?

Mariasha

New member
רח' הסחלבים

הבתים הלבנים בסוף טיילת רבין (רח' הסחלבים). זהו אזור קצת יותר ותיק ואין פה אמהות טריות בכלל..
תודה, אני אברר לגבי הסטודיו העגול. כי ממש עצוב לי

מאיהאמא

New member
אנחנו בדרך ליוקנעם

נעבור בחודשיים הקרובים , אז גם אני אהיה לבד באזור חדש ולא מוכר... אשמח להפגש... אם עדיין תהיי בודדה אז...

דגנית11

New member
קניתם כבר דירה? אנו מוכרים דירה

ביקנעם באזור החדש. אתן מכירות מישהי שמחפשת שם דירה?

d i n o l e

New member
לא כלכך יודעת איפה זה

אבל גם יש אמהות נראה לי בגן משחקים הגדול הזה איפה שכל המתנסים והבתי ספר. והחוגים זה נראה לי אחלה דרך , כי ככה את מכירה אמהות ממש מקרוב.

למעלה