קשרים מהעבר

xxxyxx

New member
קשרים מהעבר

שלום לכם. קראתי קצת בפורום וראיתי שאתם מדברים מידי פעם על קשרים שהיו בגלגולים קודמים והתחדשו בגלגול הבא. לאחרונה הכרתי מישהו שאני מרגישה שהכרתי בעבר. הקשר איתו מצויין והוא הפך לידיד שיקר ללבי. אני לא מתקשרת ואין לי זכרונות מגלגולים קודמים אבל משהו בי ידע שהכרנו בעבר וגם שהוא בחר לפגוש אותי בחיים האלה בשלב שבו לשנינו יש משפחות. לפעמים זה קשה לי כי אני מרגישה שהקשר איתו הוא אחר אבל יודעת שזה כנראה לא נועד לקרות בגלגול הנוכחי. האם קרה למישהו בפורום דבר דומה ואם כן מה עשיתם בעניין? אוסיף ואומר שלכל אחד מאיתנו יש בן/בת זוג מדהימים, ושאנו יודעים שאהבתנו לא נועדה להתממש בגלגול הנוכחי.

yperelman

New member
אפשר לבדוק

באמצעות טכניקה של שיחזור גילגולים, היכן הכרתם בעבר ומה היה סוג הקשר. לעיתים, הקשר הוא של קרוב משפחה, או אהוב/בן זוג, ללא "פלונטרים" חריגים שהיו בקשר. אך לעיתים הקשר שנוצר בגילגול הנוכחי אינו פשוט בכלל והוא נוצר בעיקבות נדר (כמו: לנצח נאהב, לנצח נהיה ייחד/לא נפרד). במקרה כזה כדאי ל"תקן" כדי להתיר סיבוכים אפשריים. שווה בדיקה לדעתי בהצלחה יוסי

xxxyxx

New member
../images/Emo51.gif

מה שמעורר אצלי את החשש הוא שמדובר באיש שהפך ליקר מאוד ללבי בחיים הנוכחיים. אני רוצה שנמשיך להיות חברים טובים, רק בלי היאחזות. האם זה אפשרי?

yperelman

New member
אם תגלי

באילו נסיבות אתם מכירים אפשר יהיה לדעת האם יש צורך בתיקון. אם יש, ניתן לתקן. ואז... יאללה לחברות טובה עד 120 יוסי

יוסי, שמת לב...

כמה שהעניין הזה גם לא פתור וגם מת שיפתרו אותו? אני אומרת לך, חייבים לסער מוחות ולעפ אחת ולתמיד להבין את העניין הזה, מה בעצם קורה פה... אגב, אני ממשיכה לברר ולשאול, כי אני לא מרגישה שהצלחתי להבין את העניין עד הסוף. בינתיים אין לי מה לספר, אבל ברגע שיהיה - מבטיחה לחלוק! (רק שבינתיים הקונצנזוס הוא שאם הנדר היה הדדי, כלומר אם התרחש באמת נדר בעבר, אז אין שחרור חד צדדי. אם אחד עוד קשור לעבר, כנראה שגם השני עוד קשור לעבר. אבל זה עוד לא מוסבר ומחוזק וכאלה. עוד יש פה הרבה עבודה...)

yperelman

New member
למה קונצנזוס?

אני דוקא חושב קצת אחרת: אם האדם רוצה לעשות תיקון במסגרת הרשות נתונה, ע"מ להסיט את מסלול חייו לנתיב שונה, זה תלוי רק בו וביקום (אם השינוי הוא במסגרת "טובת היקום"). היינו- הרשות נתונה זו בחירתו החופשית של הפרט ואין עליו "אזיקים" בדמות "צד ג'" -בן הזוג לנדר למשל. במכללה בה למדתי, הגיעה לביקור בארץ מגרמניה אנדריאה, הילרית ידועה (ברח לי שם המשפחה. היא מגיעה מעת לעת לארץ לסדנאות ומפגשים בודדים. אישה קסומה!). את הסדנה היא פתחה בהתרות נדרים (חד צדדי ולא דו צדדי!). זה נכון שאם מתאפשר שניים שמתירים (אגב גם באותו גילגול ולא רק בגילגולים אחרים) זה הופך את זה לפשוט יותר. קשה לנתק לבד, אבל אפשרי.

xxxyxx

New member
אני לא בטוחה שמדובר בנדר

או אולי רק ההגדרה שונה. אני מנסה בינתיים לפתור את הדבר בכוחות עצמי. קראתי בספר "אהבת נשמה" של סאניה רומן על שינוי או שחרור מערכות יחסים, ואני אנסה לעשות מה שכתוב שם. בכל מקרה הבעתי משאלה קטנה להתראות איתו בגלגול הבא...

Curious

New member
גם אני הבעתי כזו...

אולי בגלגול הבא נצליח לממש את החיבור בדרך מופלאה... מה בעצם מומלץ לפי ב"אהבת נשמה" לעשות בתמצית?

xxxyxx

New member
ב"אהבת נשמה"

הפירוט קצת ארוך.קשה לי לחשוב איך לתמצת אותו. אם תרצי אשלח לך בשמחה במסר.

למעלה