קשקשים

cottoncandy

New member
קשקשים

רציתי לשאול אם מישהי משתמשת באיזשהו שמפו מיוחד רפואי נגד קשקשים וקרקפת רגישה. אני זוכרת שהמליצו על ניזורל או אגיספור. אשמח אם תוכלו לפרט אם עזר או לא. כמו כן שמעתי על השמפו של פיטו. האם הוא משתווה לשמפו שמצריך מרשם רופא? תושה

girl111

New member
פיטו ניזורל ושאר הירקות ../images/Emo20.gif

פיטו זה סתם שמפו של חברה צרפתית שאמור לחזק את השורש. יש הם כל מיני שמפואים, ודי טובים. עד הנשירה שהייתה לי, הייתי יכולה להשבע שהוא מחזק את השורש באמת- כי השתמשתי בו כבר קרוב לשנה מתוך האמונה שהוא מחזק את השיער. ( אבל לא
). אולי הוא באמת מחזק, אבל הוא לא רפואי, ואם יש בעיה בקרקפת או בעיה ביולוגית הוא לא עוזר, הוא גם לא נגד קשקשים. השמפו הטיפולי הוא באמת טיפולי, (הניזורל , אגיספור) הוא באמת טיפולי, הוא מרפא את הקרקפת והנשירה מפסיקה- וגם- לא מפעם אחת. השמפו גם נגד סבוריאה, דרמטיטיס,פטריות. יש לו רק בעיה אחת- הניזורל מייבש מאד את השיער ( אבל מה זה שיער יבש קצת לעומת נשירה? ). אחרי החפיפה נדמה שהוא ממש ליפה, אבל אל תדאגי, זה עובר ממש מהר. נראה לי שהאגיספור יותר עדין, אבל בהוראות כתוב צריך לחפוף פעמיים אז נשארתי עם הניזורל. אני לא יודעת אם הוא ממש נגד קשקשים, אבל אם הקשקשים נגרמים כתוצאה מסבוריאה או דרמטיטיס זה מאד יקל עליך.

girl111

New member
ועוד משהו

קודם כל סורי על הטעויות בכתיבה.. אני עדיין ישנה. דבר שני את מרגישה שיפור המפעם הראשונה אשת חופפת, אבל את צריכה לחפוף עם השמפו עוד כמה פעמים- פעמיים שלוש בשבוע לתקופה מסויימת

girl111

New member
אין כ"כ הבדל

זה רק חומר פעיל אחר. אגיספור פחות מייבש את השיער. אבל כתוב שצריך לחפוף פעמיים- ואני עצלנית

cottoncandy

New member
תודה

אני אבקש מרשם לניזורל. נראה לי שהוא יותר טוב. מקווה שזה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

Honey Bunny

New member
אגב אגיספור

מישהו זוכר את המינון המומלץ? מצאתי אחד בבית מהתקופה שהשתמשתי וחשבתי לנסות שוב למרות שעד כמה שזכור לי הוא לא עזר במיוחד.. למי ששאלה-יש עוד שמפו טיפולי לקשקשים "סבוסל" מסריח משהו ועוזר פחות (לפחות אצלי היה ככה) הבנתי שהד אנד שולדרז פותר את הבעיה, אחותי השתמשה בו פעם וזה ממש עזר לה. הבעיה כמובן שהחברה הזאת עושה ניסויים בבע"ח..

girl111

New member
שמפו?

את שמה בכיף היד. כמה שמספיק לך. אין מינמון מיוחד- זה הולך יותר לפי כמה שיער יש לך

Honey Bunny

New member
התכוונתי

כמה פעמים בשבוע כתוב שמותר לחפוף איתו? כי אני זוכרת שבסבוסל אסור יותר מפעם בשבוע-שבועיים, חשבתי שזה ככה גם באגיספור, אבל אם מותר כל יום אז סבבה..

my sheep

New member
אולי יעזור....

לפני 4 שנים בערך מצאתי שמפו נפלא, אמנם לא רפואי, אבל הוא היה מצוין. קוראים לו shampoo z לא יודעת אם הוא עדיין קיים, אבל ממליצה עליו בחום. הוא לא מייבש את השיער, עוצר את הנשירה האיומה, ומוציא את כל הקשקשים. (השתמשתי בו בערך חודש) בהצלחה!

למעלה