קשקוש שבועי?

אמיר0

New member
קשקוש שבועי?

מה דעתכם לבצע איזה אירוע שבועי, שבו נציע נושא לביצוע, ואז אנשים יציירו תמונה לפי הנושא? הנושא יהיה פאנל מאיזו סצנה או משהו יותר כללי (דוגמא: החייל התשוש מבשר לחברתו שהפילו עליו שמירה או הגיבור נוחת על הגג כדי להתעמת עם הנבל וכדומה).

AmirPerc

New member
אני בעד

זה כמו מה שאביב מראה כל הזמן מהפורומים המוזרים שהיא חברה בהם. יאללה גליה, הכפפה אצלך.

../images/Emo45.gif גמני בעד!

חסרים לי אתגרים לציור

ailag

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואפשר גם לעשות משהו כזה לגבי סטריפים - כלומר לתת רעיון גולמי לסטריפ ולצייר לפיו בין 3 פאנלים לדף.

apathic

New member
הצעה

אפשר לעשות את זה ככה שכל פעם יהיה פריים אחד והסיפור יתקדם לאט לאט. כל אחד ימשיך את הסיפור בפריים אחד, איך שהוא רוצה. בערך כמו exquisite corpse אין לי מושג אם יש לזה שם בעברית.. אני מקווה שיש כאן מספיק אנשים שיודעים מה זה.

אמיר0

New member
בעייתי מבחינת הציירים

כי כ"א יצטרך לחכות שנים לתורו ו\או לצייר עם דדליין מטורף. עדיף שכולם יוכלו ליצור על בסיס שבועי. פרוייקט יותר שאפתני אפשר אולי אחרי שנתארגן על גרעין של משתתפים קבועים.

apathic

New member
צודק

סתם זרקתי רעיון באמת כדאי לבחור נושאים, אחרת הנושא יעניין רק חלק קטן מאוד מהאנשים - אם בכלל נושאים כמו "גיבור", "אסון", "מאבק", "סוס טרויאני" (ממש אין לי רעיונות כרגע)... דברים שאפשר לפרש אותם איך שרוצים

אמיר0

New member
אני הייתי הולך על נושאים עם קומפוזיצייה

כדי לקשור את העסק לקומיקס, עם דגש על קומפוזיצייה - משהו שראיתי שחסר בפרוייקטים דומים. הייתי מנסה לתאר מצב באופן עמום, כגון "הגיבור מביט לאחור אל עקבות המאבק", כי לדעתי ההגבלה של הנושא דווקא נותנת רעיונות. אבל, מכיוון שנראה לי שכולם יציעו נושאים, דעתי בנושא היא בלי משקל גדול מידי. בכ"מ ביקשתי בפוסט למטה שתזרוק רעיון או שניים כי יכול להיות שאם רק אני אתן רעיונות אז כמו שאמרת זה לא יעניין מספיק אנשים.

אמיר0

New member
אולי אבל נתחיל במשהו פשוט?

לא שיש לי משהו נגד זה אבל מניסיון שלי עדיף להתחיל בקטן.

אמיר0

New member
תזרקו רעיונות לפאנלים

אני רואה שיש לנו מספיק תמיכה כדי להתחיל עם פרוייקט כזה. אז מה דעתכם שנעשה ככה - כל אחד יזרוק רעיון לפאנל, אני אזרוק איזו קובייה בצד שלי ואעשה ככה סדר בבלאגן, ונתחיל עם נושאים שבועיים, כאשר פרסום נושא ראשון ביום חמישי ודדליין ראשון ביום חמישי הבא?

ailag

New member
אתה מעדיף נושא כללי או ספציפי?

כללי - פאנל יחיד או סטריפ: הדבר הכי נוראי שיכול לקרות בחורף. ספציפי/פאנל יחיד: בנאדם נכנס הביתה רטוב כולו מהגשם שבחוץ ומגלה שהגג קרס. ספציפי/ניתן להרחיב לסטריפ: אותו הדבר רק שאפשר להרחיב קדימה ואחורה (כלומר מה קרה לפני ואחרי הכניסה הביתה)

אבל

איך זה יעבוד? כאילו כל שבוע יהיה מישהו שיצייר , מישהו שיצבע ומישהו שיכתוב? וכל פעם יתחלפו או איך בדיוק?

אמיר0

New member
בצורה הכי פשוטה שאפשר:

1) כולם מציעים נושאים - בתקווה שהם יהיו לא טריוויאליים, לא יותר מידי סגורים ולא יותר מידי פתוחים. 2) מכיוון שכולם הציעו נושאים יש רשימה של נושאים שכולם הציעו - נושא לכל שבוע. 3) כל שבוע יש משימה לצייר את הנושא של אותו השבוע. המשימה אורכת שבוע אחד מיום חמישי ועד חמישי שלאחריו. 4) כל שבוא ביום חמישי יתפרסם שרשור "הקשקוש השבועי" או כל שם אחר שיבוא לנו לקרוא לזה עם פירוט של הנושא לציור. כל הציורים יתלו בתוך השרשור הזה. עוד דבר אחד: לא עושים פרוייקט מתגלגל כרגע.

יאללה

אם עד מחר מישהו "יכתוב" סטריפ של 2 או 3 ריבועים , אני אקח את הקטע הגראפי

מה דעתך על...

החייל התשוש נוחת על הגג כדי להתעמת עם הנבל אבל מבשר לחברתו שהפילו עליו שמירה? ;)

apathic

New member
הא

איך הצלחת לערבב כ"כ הרבה דברים בפריים אחד? זה הדבר הכי לא הגיוני שראיתי.. היום. כל הכבוד.

למעלה