קשירת צמידים..

קשירת צמידים..

יש לי 3 צמידים מפלסטיק שאחותי הקטנה הכינה לי.. קשרתי אותם על היד לפני חצי שנה בערך.. חחח.. והורדתי אותם די מהר כי זה לא נוח להיות איתם 24 שעות ביממה.. (אחרי יומיים הם כבר הגיעו למגירה..) מצאתי אותם היום ורציתי לשים אותם בחזרה, אבל לתקופה זמנית, איך כדאי לחבר אותם כך שיהיו רב פעמיים? חשבתי עם גומייה, אבל איזה קשר לבצע כדי שיתפוס את שני הקצוות? יש לכם רעיונות אחרים?

roger4x4

New member
אולי...

תקחי את החוט מברז הגמיש (זה ששמים כדי לסגור את השקית לחם) ואז תקשרי אותה בין שני החוטים. אם זה לא כול כך נוח תעטפי את זה בבד. יפה, אבל אני לא בטוח שזה יצא נוח...

אפשרי ../images/Emo9.gif

אבל ניראה לי שזה די יציק ביד ולשים על זה בד זה כבר סיפור..
וחוץ מזה שאנחנו לא קונים לחם עם הברזל הזה
תודה בכל זאת

jak44

New member
צמיד קפיץ ממתכת....

אלפקה ,מאוד זול ( משיגים בחנויות לחומרי מלאכה ), יש להשחיל את החרוזים ולסיים בכיפוף קלשל המתכת .תשאר לך מזכרת יפה לזמן ארוך.

יש להשחיל?

הצמידים כבר קיימים (ראה תמונה), אבל תודה על ההצעה, אשתמש בה בעתיד..
חשבתי על גומי (שיהיה נוח להוריד מהיד ולהחזיר ליד..), אבל קשר רגיל יפול די מהר, מישהו מכיר קשר "מתוחכם" יותר שישאר לאורך זמן? כניראה שבסוף נתפשר על גומי רגיל שנקשור כל פעם מחדש..

EdisonGirl

New member
אולי..

מהחוטים בקצה האחד של הצמיד צרי לולאה ומהחוטים בקצה השני צרי כדור, שיוכל להיכנס דרך הלולאה אבל לא ייצא בקלות. אני חושבת שזה סוגר מוכר בצמידים.. אפשרות אחרת היא לקנות בחנות של חרוזים ותכשיטים בסיגנון "עשה זאת בעצמך" סוגר שיכול להתאים לצמיד ולחבר אותו (או לבקש מהמוכר\ת בחנות..).

אולי תעשי...

ישמע דפוק אבל איפשהוא ראיתי את זה ... לולאה (ככה?!) ובצד השני כפתור וככה תיפתחי את זה כמו חולצה ....

למעלה